ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ GRINDR

Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στην εφαρμογή λογισμικού για κινητές συσκευές (το «Λογισμικό Grindr») της Grindr LLC («Grindr», «Εμείς», «Εμάς», «Μας»), στον ιστότοπο και σε οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες ή εφαρμογές για κινητές συσκευές ή το διαδίκτυο, που ανήκουν, ελέγχονται ή προσφέρονται από την Grindr τώρα ή στο μέλλον (συλλογικά, οι «Υπηρεσίες Grindr»). Αποσαφηνίζεται ότι οποιαδήποτε αναφορά στο παρόν σε «Υπηρεσίες Grindr» περιλαμβάνει το «Λογισμικό Grindr». Οι χρήστες που αποκτούν πρόσβαση, κατεβάζουν, χρησιμοποιούν, αγοράζουν ή/και εγγράφονται στις Υπηρεσίες Grindr (συλλογικά ή μεμονωμένα «Εσείς» ή «Σας» ή «Χρήστης» ή «Χρήστες») πρέπει να το πράττουν σύμφωνα με τους ακόλουθους Όρους και προϋποθέσεις χρήσης υπηρεσιών (η παρούσα «Συμφωνία»).

Η παρούσα Συμφωνία περιλαμβάνει τους κανόνες για χρήση των Υπηρεσιών Grindr από εσάς — που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν μια ασφαλή, αυθεντική και νομοταγή κοινότητα για τους χρήστες μας.  Χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες Grindr, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους όρους της παρούσας Συμφωνίας, συμπεριλαμβανομένης της Πολιτικής απορρήτου, γι' αυτό είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα συμφωνία πριν δημιουργήσετε λογαριασμό.  Ενδέχεται επίσης να ενημερώνουμε την παρούσα Συμφωνία από καιρό σε καιρό, οπότε θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά για ενημερώσεις.  Επιπλέον, σημειώστε ότι, χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες Grindr, συμφωνείτε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας με τον τρόπο που ορίζεται στην Πολιτική απορρήτου μας.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ 22 ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠOΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ: (1) ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΕΙΡΕΤΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΙΚΗ Ή ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ (2) ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΟΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ 22 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ή ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ:: ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΡΗΣΤΕΣ («ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ»). ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ή ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Όπως εξηγείται στην Ενότητα 10 παρακάτω, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν εγγραφείτε στις Υπηρεσίες Premium (όπως ορίζονται παρακάτω), όπως την Grindr Xtra ή την Grindr Unlimited, τότε οι όροι της συνδρομής σας θα ανανεωθούν αυτόματα στο τέλος της περιόδου συνδρομής σας με την τότε τρέχουσα χρέωση της Grindr για τέτοιες υπηρεσίες, εκτός εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας σύμφωνα με την Ενότητα 9 παρακάτω και τις οδηγίες που παρέχονται εδώ.

Σημείωση προς τους συνδρομητές της Καλιφόρνιας: Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων ανά πάσα στιγμή πριν από τα μεσάνυχτα της τρίτης εργάσιμης ημέρας μετά την ημερομηνία εγγραφής σας.  Εάν έχετε εγγραφεί χρησιμοποιώντας το Apple ID σας, οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται από την Apple, όχι από την Grindr.  Εάν επιθυμείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://getsupport.apple.com. Εάν έχετε εγγραφεί χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Google Play Store ή με άλλον τρόπο απευθείας μέσω της Grindr, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών.

Σας συνιστούμε να αποθηκεύσετε αντίγραφο της παρούσας Συμφωνίας για τα αρχεία σας.  Μπορείτε να λάβετε αντίγραφο της παρούσας Συμφωνίας στέλνοντάς μας email στη διεύθυνση: [email protected], Θέμα: Συμφωνία Όρων χρήσης υπηρεσιών.

 1. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
  1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ. Οι Υπηρεσίες Grindr προορίζονται ΜΟΝΟ για άτομα που έχουν συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία ενηλικίωσης. ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΔΕΚΑΟΚΤΩ (18) ΕΤΩΝ (Ή ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΟΣ (21) ΕΤΩΝ ΣΕ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΤΑ ΔΕΚΑΟΚΤΩ (18) ΕΤΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗΣ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ, ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Ή ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GRINDR.
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΗ (ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ, ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΓΥΑΣΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ:
   • ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑΟΚΤΩ (18) ΕΤΩΝ (Ή ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΟΣ (21) ΕΤΩΝ ΣΕ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΤΑ ΔΕΚΑΟΚΤΩ (18) ΕΤΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗΣ).
   • ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ.
   • ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ Ή ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΩΣ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ
   • ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΥΠΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.
 2. ΑΣΦΑΛΕΙΑ:; ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ - ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ Ή ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.  ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η GRINDR ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ Ή ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΑΣ.  ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ GRINDR ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ (ΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΩΝ GRINDR).  Η GRINDR ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΤΗ.
  • Η GRINDR ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ Ή ΆΛΛΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΜΑΣ.  Η GRINDR ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ Ή ΑΛΛΟΝ ΕΛΕΓΧΟ (ΟΠΩΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗMEΝΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΗΤΡΩΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟ.
  • Η GRINDR ΔΕΝ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.
  • Η GRINDR ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
  • Η GRINDR ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.  ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΕΜΠΤΟ ΥΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ.
  • ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ Η GRINDR ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Ή ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
 3. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ.
  • ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΑΣ, ΧΡΗΣΤΕΣ-ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ GRINDR ΜΕ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, Ή ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.
  • ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GRINDR ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ Ή ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΗ ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ Ή ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, Ή ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΣΤΟΧΙΑΣ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΑΣΤΟΧΙΑ Ή Η ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Ή ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ GRINDR ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ, ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ Ή ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ. Η GRINDR ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
 4. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.
  1. Χρήση εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Οι Υπηρεσίες Grindr ελέγχονται και προσφέρονται από την Grindr από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής σας, η χρήση τους από εσάς διέπεται από τους νόμους της Πολιτείας της Καλιφόρνιας, ΗΠΑ. Η Grindr δεν εγγυάται ότι οι Υπηρεσίες Grindr είναι κατάλληλες για χρήση σε άλλες τοποθεσίες ή ότι είναι νόμιμες σε όλες τις περιοχές. Όσοι έχουν πρόσβαση ή χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες Grindr από άλλες τοποθεσίες, το πράττουν με δική τους ευθύνη και είναι υπεύθυνοι για τη συμμόρφωση με την τοπική νομοθεσία. Συμφωνείτε και αναγνωρίζετε ότι διαβιβάζετε τα δεδομένα Σας για επεξεργασία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και σε άλλες δικαιοδοσίες ανά τον κόσμο που ενδέχεται να μην παρέχουν την ίδια προστασία με τη χώρα διαμονής σας. Ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και μεταφέρουμε τα δεδομένα σας.
  2. Ειδικοί όροι. Εάν είστε κάτοικος ορισμένων χωρών, συμπεριλαμβανομένων των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου, ενδέχεται να  έχετε  πρόσθετα δικαιώματα ή ορισμένα τμήματα της παρούσας Συμφωνίας ενδέχεται να μην ισχύουν για Εσάς, εάν απαιτείται από τους νόμους της περιοχής σας. Ανατρέξτε στους  Ειδικούς όρους για τους Διεθνείς χρήστες για περισσότερες λεπτομέρειες.
  3. Αγγλική γλώσσα. Σε περίπτωση ασυμφωνίας μεταξύ της αγγλικής έκδοσης της παρούσας Συμφωνίας και τυχόν μεταφρασμένων εκδοχών της παρούσας Συμφωνίας, θα υπερισχύει η αγγλική έκδοση.
 5. Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΣΑΜΟΥ ΣΑΣ, Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ.
  1. Η εγγραφή λογαριασμού σας. Εάν δημιουργήσετε λογαριασμό σε οποιαδήποτε από τις Υπηρεσίες Grindr (έναν «Λογαριασμό χρήστη») και υποβάλετε πληροφορίες σε εμάς, πρέπει να διασφαλίσετε ότι οι εν λόγω πληροφορίες είναι ακριβείς και πως ενημερώνονται εγκαίρως, όταν είναι απαραίτητο. Για παράδειγμα, όπως ορίζεται στην Ενότητα 1.2, με την αποδοχή της παρούσας Συμφωνίας και τη δημιουργία Λογαριασμού χρήστη, δηλώνετε και εγγυάστε κατηγορηματικά ότι έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία ενηλικίωσης και πως έχετε καταχωρήσει την ακριβή ημερομηνία γέννησής σας για σκοπούς επαλήθευσης της ηλικίας.
  2. Οι λογαριασμοί προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική, ατομική χρήση. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό κανενός άλλου, οποιαδήποτε στιγμή. Δεν μπορείτε να αγοράσετε, να πουλήσετε, να νοικιάσετε ή να εκμισθώσετε την πρόσβαση στον Λογαριασμό χρήστη σας ή στο Όνομα χρήστη σας χωρίς τη γραπτή άδειά μας. Δεν θα κοινοποιήσετε ή μεταβιβάσετε με άλλον τρόπο τον Λογαριασμό χρήστη ή τα διαπιστευτήριά σας.
  3. Ασφάλεια του λογαριασμού σας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασης και του λογαριασμού Σας. Συμφωνείτε να ειδοποιείτε αμέσως την Grindr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση ασφαλείας.
   • Είστε υπεύθυνοι για τη λήψη όλων των απαραίτητων προφυλάξεων, ώστε να διασφαλίσετε ότι οποιοδήποτε υλικό που ενδέχεται να λάβετε από την Grindr είναι απαλλαγμένο από ιούς ή άλλα επιβλαβή στοιχεία.
   • Η Grindr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημιά στο υλικό του υπολογιστή σας, στο λογισμικό του υπολογιστή ή σε άλλον εξοπλισμό ή τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, ζημιών από οποιαδήποτε παραβίαση της ασφάλειας ή από ιούς, σφάλματα, αλλοίωση, απάτη, λάθος, παράλειψη, διακοπή, ελάττωμα, καθυστέρηση στη λειτουργία ή στη μετάδοση, πτώση γραμμής υπολογιστή ή δικτύου ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική ή άλλη δυσλειτουργία.
  4. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να διατηρούμε αρχείο του λογαριασμού σας. Η Grindr δεν έχει καμία υποχρέωση να διατηρεί αρχείο του λογαριασμού Σας ή οποιωνδήποτε δεδομένων ή πληροφοριών που μπορεί να έχετε αποθηκεύσει για τη διευκόλυνσή Σας μέσω του λογαριασμού σας ή των Υπηρεσιών Grindr. Οι Υπηρεσίες Grindr δεν προορίζονται για αποθήκευση δεδομένων. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας (π.χ. ξεχωριστή αποθήκευση των στοιχείων επικοινωνίας των ατόμων που συναντάτε μέσω των Υπηρεσιών Grindr).
 6. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Η Grindr λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητο των χρηστών και την ασφάλεια των δεδομένων.  Διαθέτουμε μια ξεχωριστή πολιτική — την Πολιτική απορρήτου — σχετικά με τις πολιτικές και τις πρακτικές μας που πρέπει να διαβάσετε.  Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Grindr συλλέγει, χρησιμοποιεί και κοινοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σας, ανατρέξτε στην Πολιτική απορρήτου μας.  Χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες Grindr, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας όπως ορίζεται στην Πολιτική απορρήτου μας.
 7. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά τη διακριτική ευχέρειά μας, να τροποποιήσουμε, προσθέσουμε ή διακόψουμε τις Υπηρεσίες Grindr ή οποιοδήποτε τμήμα τους, ανά πάσα στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο, και χωρίς ευθύνη απέναντί σας, εκτός από τα προβλεπόμενα στην παρούσα Ενότητα 7. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να προβούμε σε τέτοιες τροποποιήσεις, προσθήκες ή διακοπές χωρίς την εν λόγω ειδοποίηση, εάν αυτό είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με τον νόμο, την προστασία ή την επιβολή νόμιμων δικαιωμάτων ή για την αντιμετώπιση ή την αποτροπή έκτακτης ανάγκης.
  • Εάν προβούμε σε ουσιαστικές αλλαγές στις Υπηρεσίες Premium οι ποίες: (α) μειώνουν τη λειτουργικότητα που είναι διαθέσιμη σε Εσάς σε μια τέτοια Υπηρεσία Premium και (β) είναι υποχρεωτικές (δηλαδή δεν απαιτούν να ενημερώσετε το Λογισμικό Grindr για να τεθούν σε ισχύ), μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας ανάλογα με την περίπτωση εντός δέκα (10) ημερών από τις εν λόγω τροποποιήσεις (όπως προβλέπεται στην Ενότητα 10.3) και να λάβετε αναλογική επιστροφή χρημάτων για τυχόν ποσά που έχουν προπληρωθεί, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν για τις εν λόγω Υπηρεσίες Premium.
  • Διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να εφαρμόσουμε χρεώσεις για την πρόσβαση σε όλες ή σε τμήματα των Υπηρεσιών Grindr και να αλλάζουμε οποιαδήποτε αντίστοιχη τιμολόγηση ανά πάσα στιγμή, υπό την προϋπόθεση ότι οι αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις χρεώσεις για οποιεσδήποτε Υπηρεσίες Premium για τις οποίες έχετε ήδη πληρώσει.
 8. Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.Οι Υπηρεσίες Grindr ανήκουν και υπόκεινται σε διαχείριση από την Grindr. Οι Υπηρεσίες Grindr, το περιεχόμενο, οι οπτικές διεπαφές, οι πληροφορίες, τα γραφικά, ο σχεδιασμός, η σύνθεση, ο κώδικας υπολογιστή, τα προϊόντα, το λογισμικό, οι υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητές συσκευές, και όλα τα άλλα στοιχεία των Υπηρεσιών Grindr (συλλογικά, τα «Υλικά») προστατεύονται από τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών περί πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών χαρακτηριστικών, διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων, τους διεθνείς νόμους και συμβάσεις και όλα τα άλλα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων και τους ισχύοντες νόμους. Όλα τα Υλικά που περιέχονται στις Υπηρεσίες Grindr αποτελούν ιδιοκτησία της Grindr ή των θυγατρικών ή συνδεδεμένων εταιρειών της ή/και τρίτων αδειούχων. Όλα τα εμπορικά σήματα, τα σήματα υπηρεσιών και οι εμπορικές ονομασίες που εμφανίζονται στις Υπηρεσίες Grindr είναι ιδιοκτησία της Grindr ή των θυγατρικών της ή/και τρίτων δικαιοπαρόχων. Εκτός από τις περιπτώσεις που επιτρέπονται ρητά από την Grindr στο πλαίσιο της παρούσας Συμφωνίας, συμφωνείτε να μην πωλείτε, εκχωρείτε, διανέμετε, αντιγράφετε, τροποποιείτε, εκτελείτε ή προβάλετε δημόσια, μεταδίδετε, δημοσιεύετε, επεξεργάζεστε, προσαρμόζετε, δημιουργείτε παράγωγα έργα ή χρησιμοποιείτε με άλλον τρόπο τα Υλικά.  Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της Grindr προστατεύονται από διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, μεταξύ των οποίων:  τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ με αριθ. 8.606.297, 9.749.429, 10.257.292, 10.447.791, 10.708.367 και 11.102.310, καθώς και την αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ με αριθ. 17/393,809 (εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας). Η προαναφερόμενη λίστα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ενδέχεται να μην είναι πλήρης.
 9. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΧΡΗΣΗ. ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΙΣ.
  1. Οι ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΣ GRINDR, που βρίσκονται στη διεύθυνση https://www.grindr.com/community-guidelines/ (οι «Οδηγίες»), όπως τροποποιούνται κατά καιρούς, ενσωματώνονται στην παρούσα Συμφωνία μέσω παραπομπής. Διαβάστε προσεκτικά τις Οδηγίες προτού χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες Grindr.  Οι Οδηγίες ισχύουν για το περιεχόμενο και τη δραστηριότητά σας στις Υπηρεσίες Grindr, καθώς και για τις αλληλεπιδράσεις που μπορεί να έχετε με άλλους χρήστες  εκτός των Υπηρεσιών Grindr.
  2. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ. Η Grindr μπορεί να απαιτήσει από εσάς να διαγράψετε ή η Grindr μπορεί να διαγράψει οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρήστη (όπως ορίζεται παρακάτω) ανά πάσα στιγμή για οποιονδήποτε λόγο ή χωρίς λόγο. Οποιαδήποτε παραβίαση των Οδηγιών ή της παρούσας Συμφωνίας από το Περιεχόμενο χρήστη σας, κατά την κρίση της Grindr, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του Λογαριασμού χρήστη σας και ενδέχεται να οδηγήσει σε διακοπή της πρόσβασής σας στις Υπηρεσίες Grindr.
  3. ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΙΣ:
   1. ΔΕΝ θα χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες Grindr εάν δεν έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία ενηλικίωσης. ΔΕΝ θα επικοινωνείτε με άλλον χρήστη που γνωρίζετε ή πιστεύετε ότι μπορεί να μην είναι ενήλικας, και θα αναφέρετε αμέσως τυχόν προφίλ ανηλίκων στις Υπηρεσίες Grindr.
   2. ΔΕΝ θα επιδίδεστε σε οποιαδήποτε συμπεριφορά που παραβιάζει τις Οδηγίες ή άλλες πολιτικές που ισχύουν για τις Υπηρεσίες Grindr.
   3. ΔΕΝ θα χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες Grindr ή οποιεσδήποτε πληροφορίες που εμφανίζονται στις Υπηρεσίες Grindr για να «παρακολουθείτε», παρενοχλείτε, κακοποιείτε, δυσφημίζετε, απειλείτε, εξαπατάτε ή κακομεταχειρίζεστε με άλλον τρόπο άλλους Χρήστες.
   4. ΔΕΝ θα παραβιάζετε το απόρρητο ή άλλα δικαιώματα των Χρηστών, ούτε θα συλλέγετε, θα επιχειρείτε να συλλέξετε, να αποθηκεύσετε ή να αποκαλύψετε χωρίς άδεια την τοποθεσία ή προσωπικές πληροφορίες άλλων Χρηστών.
   5. ΔΕΝ θα συμπεριλαμβάνετε άσεμνο, προσβλητικό, πορνογραφικό ή βίαιο υλικό ή υλικό που μπορεί να προσβάλει με άλλον τρόπο την ανθρώπινη αξιοπρέπεια (συμπεριλαμβανομένης, για παράδειγμα, γλώσσας που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι συνιστά διάκριση έναντι της φυλής, του χρώματος, της εθνικότητας, της εθνικής καταγωγής, της αναπηρίας, του σεξουαλικού προσανατολισμού, της έκφρασης φύλου, της ταυτότητας φύλου ή της σωματικής εμφάνισης ενός ατόμου) στην προσωπική σελίδα προφίλ σας στις Υπηρεσίες Grindr.
   6. ΔΕΝ θα χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες Grindr για οποιαδήποτε εμπορική ή μη ιδιωτική χρήση, όπως πώληση ή διαφήμιση αγαθών ή υπηρεσιών, απόπειρες διενέργειας ερευνών μέσω των Υπηρεσιών Grindr, προσέλκυση για υπηρεσίες ή παροχή συνδέσμων προς άλλους ιστότοπους ή τηλεφωνικούς αριθμούς υψηλής χρέωσης. Θα χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες Grindr για προσωπική, μη εμπορική χρήση μόνο με τον τρόπο και για τους σκοπούς που έχουμε πρόθεση να εξυπηρετήσουμε.
   7. ΔΕΝ θα χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες Grindr για τέλεση ή ενθάρρυνση οποιουδήποτε παράνομου σκοπού ή κατά παράβαση οποιουδήποτε τοπικού, πολιτειακού, εθνικού ή διεθνούς νόμου, συμπεριλαμβανομένων των νόμων που διέπουν ποινικές πράξεις, απαγορευμένες ή ελεγχόμενες ουσίες, πνευματική ιδιοκτησία και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα, προστασία δεδομένων και απορρήτου, καθώς και έλεγχο εισαγωγών ή εξαγωγών.
   8. ΔΕΝ θα συμπεριλαμβάνετε στη σελίδα του προσωπικού προφίλ σας υλικό που περιέχει βίντεο, ήχο, φωτογραφίες ή εικόνες οποιουδήποτε ατόμου κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών ή οποιουδήποτε ατόμου άνω των δεκαοκτώ (18) ετών χωρίς τη ρητή άδειά του.
   9. ΔΕΝ θα πραγματοποιείτε ανεπιθύμητες προσφορές, διαφημίσεις, προτάσεις ή θα στέλνετε ανεπιθύμητη αλληλογραφία σε άλλους Χρήστες των Υπηρεσιών Grindr. Αυτό περιλαμβάνει ανεπιθύμητη διαφήμιση, διαφημιστικό υλικό ή άλλο υλικό προσέλκυσης, μαζική αποστολή εμπορικής διαφήμισης, αλυσιδωτή αλληλογραφία, ενημερωτικές ανακοινώσεις, αιτήματα φιλανθρωπίας και αιτήματα για υπογραφές, έρευνες ή αιτήματα συμμετοχής σε έρευνες ή μελέτες.
   10. ΔΕΝ θα υποδύεστε οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δεν θα ισχυρίζεστε ψευδώς ότι έχετε οποιαδήποτε σχέση με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο και δεν θα αποκτάτε πρόσβαση στους Λογαριασμούς χρήστη Grindr άλλων χρηστών.
   11. ΔΕΝ θα παραποιείτε την πηγή, την ταυτότητα ή το περιεχόμενο των πληροφοριών που μεταδίδονται μέσω των Υπηρεσιών Grindr.
   12. ΔΕΝ θα προβάλλετε την εφαρμογή Grindr ή τα δεδομένα του προφίλ σας σε οποιαδήποτε εξωτερική οθόνη ή σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο.
   13. ΔΕΝ θα αφαιρείτε παρακάμπτετε, απενεργοποιείτε, καταστρέφετε ή παρεμβαίνετε με άλλον τρόπο στα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την ασφάλεια των Υπηρεσιών Grindr, τα χαρακτηριστικά που εμποδίζουν ή περιορίζουν τη χρήση ή την αντιγραφή οποιουδήποτε περιεχομένου προσβάσιμου μέσω των Υπηρεσιών Grindr ή τα χαρακτηριστικά που επιβάλλουν περιορισμούς στη χρήση των Υπηρεσιών Grindr.
   14. ΔΕΝ θα παρεμβαίνετε σκόπιμα ή θα βλάπτετε τη λειτουργία των Υπηρεσιών Grindr ή τη χρήση των Υπηρεσιών Grindr από οποιονδήποτε Χρήστη, με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της μεταφόρτωσης ή της με άλλον τρόπο διάδοσης ιών, ιών τύπου worm ή άλλου κακόβουλου κώδικα.
   15. ΔΕΝ θα αναρτάτε, αποθηκεύετε, στέλνετε, μεταδίδετε ή διανέμετε οποιαδήποτε πληροφορία ή υλικό που ένα λογικό άτομο θα μπορούσε να θεωρήσει ότι είναι επιλήψιμο, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό, άσεμνο, αισχρό, πορνογραφικό, παρενοχλητικό, απειλητικό, ενοχλητικό, αγχωτικό, δυσάρεστο, χυδαίο, προάγει το μίσος, είναι φυλετικά ή εθνικά ή με άλλον τρόπο προσβλητικό για οποιαδήποτε ομάδα ή άτομο, σκόπιμα παραπλανητικό, ψευδές ή με άλλον τρόπο ακατάλληλο, ανεξάρτητα από το αν το υλικό αυτό ή η διάδοσή του είναι παράνομη.
   16. ΔΕΝ θα αναρτάτε, αποθηκεύετε, στέλνετε, μεταδίδετε ή διανέμετε πληροφορίες ή υλικό που παραβιάζει διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εμπορικά σήματα, εμπορικά μυστικά, πνευματικά δικαιώματα ή οποιαδήποτε άλλα δικαιώματα οποιουδήποτε προσώπου.
   17. ΔΕΝ θα χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες Grindr με οποιαδήποτε προϊόντα, συστήματα ή εφαρμογές που είναι εγκατεστημένα ή με άλλον τρόπο συνδεδεμένα ή σε επικοινωνία με οχήματα ή με άλλον τρόπο ικανά για πλοήγηση, εντοπισμό θέσης, αποστολή, καθοδήγηση διαδρομής σε πραγματικό χρόνο, διαχείριση στόλου ή παρόμοιες εφαρμογές.
   18. ΔΕΝ θα χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες Grindr σε σχέση με επικίνδυνα περιβάλλοντα που απαιτούν χειρισμό με ασφάλεια έναντι αστοχίας ή οποιαδήποτε εφαρμογή στην οποία η αστοχία ή η ανακρίβεια της εν λόγω εφαρμογής ή των Υπηρεσιών Grindr θα μπορούσε να οδηγήσει σε θάνατο, τραυματισμό, σωματική βλάβη ή υλικές ζημιές.
   19. ΔΕΝ θα επιχειρείτε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις Υπηρεσίες Grindr, ή σε οποιοδήποτε μέρος αυτών, σε άλλους λογαριασμούς, συστήματα υπολογιστών ή δίκτυα που συνδέονται με τις Υπηρεσίες Grindr, ή σε οποιοδήποτε μέρος αυτών, μέσω χακαρίσματος, εξόρυξης κωδικών πρόσβασης ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, και δεν θα παρεμβαίνετε ή θα επιχειρήσετε να παρέμβετε στην εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών Grindr ή σε οποιεσδήποτε δραστηριότητες που διεξάγονται στην Υπηρεσία Grindr.
   20. ΔΕΝ θα ανιχνεύετε, σαρώνετε ή ελέγχετε την ευπάθεια των Υπηρεσιών Grindr ή οποιουδήποτε συστήματος ή δικτύου, ΔΕΝ θα χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε ρομπότ, αράχνη, scraper ή άλλα αυτοματοποιημένα μέσα για να αποκτήσετε πρόσβαση στις Υπηρεσίες Grindr για οποιονδήποτε σκοπό χωρίς τη ρητή έγγραφη άδειά μας. ΔΕΝ θα παρακάμπτετε τις κεφαλίδες αποκλεισμού ρομπότ ή άλλα μέτρα που ενδέχεται να χρησιμοποιούμε για να αποτρέψουμε ή να περιορίσουμε την πρόσβαση στις Υπηρεσίες Grindr, δεν θα τροποποιείτε τις Υπηρεσίες Grindr με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή, δεν θα χρησιμοποιείτε ή αναπτύξετε οποιαδήποτε εφαρμογή ή άλλο προϊόν που αλληλεπιδρά με τις Υπηρεσίες Grindr ή παρέχει πρόσβαση στο περιεχόμενο ή τις πληροφορίες άλλων χρηστών χωρίς την έγγραφη άδειά μας και δεν θα χρησιμοποιήσετε τροποποιημένες εκδόσεις των Υπηρεσιών Grindr, μεταξύ άλλων με σκοπό την απόκτηση μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στις Υπηρεσίες Grindr, και
   21. ΔΕΝ θα παρεμποδίζετε την ικανότητα οποιουδήποτε να χρησιμοποιεί ή να απολαμβάνει την Υπηρεσία Grindr, ούτε θα βοηθάτε ή θα ενθαρρύνετε οποιαδήποτε δραστηριότητα που απαγορεύεται από την παρούσα Συμφωνία.
 10. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PREMIUM, ΑΓΟΡΕΣ.
  1. Υπηρεσίες Premium. Ορισμένες Υπηρεσίες, όπως η Grindr Xtra ή η Grindr Unlimited, ενδέχεται να είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της δημιουργίας Λογαριασμού χρήστη και της καταβολής αντιτίμου («Υπηρεσίες Premium»). Μέσω τέτοιων λογαριασμών, θα έχετε  πρόσβαση σε αυτές τις Υπηρεσίες Premium για καθορισμένη περίοδο, η οποία θα ανανεώνεται αυτόματα. Η διάρκεια, η περίοδος ανανέωσης και το συνολικό κόστος κάθε προσφοράς Υπηρεσιών Premium θα παρέχονται εντός των Υπηρεσιών Grindr ή με όποιον άλλον τρόπο προσφέρονται οι Υπηρεσίες Premium.
  2. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PREMIUM ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PREMIUM ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΑΣ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΤΙΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ (ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΦΟΡΟΥΣ), ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PREMIUM ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΙΣ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ Ή ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΕΙΛΛΟΥΜΕ Ή ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
  3. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PREMIUM ΣΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ. ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GRINDR. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ PREMIUM ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ Ή ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ EMAIL ΣΤΟ [email protected].
  4. Δωρεάν δοκιμή Premium. Η πρόσβαση στις Υπηρεσίες Premium της Grindr μπορεί κατά καιρούς να διατίθεται δωρεάν σε δοκιμαστική βάση για περιορισμένο χρόνο («Δοκιμή» ή «Δωρεάν δοκιμή Premium»). Σημειώστε ότι η παρούσα Συμφωνία ισχύει επίσης για κάθε Δοκιμή. Μπορεί να σας ζητηθεί να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας κατά την εγγραφή σας σε μια Δοκιμή. Στην περίπτωση αυτή, η πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας θα χρεωθεί μόνο εάν δεν ακυρώσετε τη Δοκιμή σας πριν από το τέλος της Περιόδου δοκιμής. Εάν ζητήσουμε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας και δεν ακυρώσετε κατηγορηματικά πριν από τη λήξη της Δοκιμής, τότε η Δοκιμή σας μπορεί να μετατραπεί σε συνδρομή επί πληρωμή και η πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας μπορεί να χρεωθεί με το τέλος συνδρομής που ίσχυε κατά την έναρξη της Δοκιμής σας. Οι Δωρεάν δοκιμές Premium δεν είναι διαθέσιμες σε πρώην Χρήστες των Υπηρεσιών Premium ή σε Χρήστες που έχουν λάβει προηγουμένως μια δωρεάν δοκιμή και την έχουν ακυρώσει πριν πληρώσουν για Υπηρεσίες Premium.
  5. Αγορές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε σφάλματα (είτε αλλάζοντας πληροφορίες σχετικά με τις Υπηρεσίες Grindr είτε ενημερώνοντάς Σας για το σφάλμα και παρέχοντάς Σας τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας) ή να ενημερώσουμε τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Μπορούμε να εγκρίνουμε ή να απορρίψουμε αιτήματα ακύρωσης μεμονωμένων παραγγελιών κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρειά μας. Όλες οι πωλήσεις είναι οριστικές.
  6. Κωδικοί προσφοράς. Η Grindr ενδέχεται, κατά διαστήματα και κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρειά της, να προσφέρει ορισμένους κωδικούς προσφοράς για εκπτώσεις. Οι κωδικοί προσφοράς δεν μεταβιβάζονται και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με μετρητά, πίστωση ή για προηγούμενες αγορές. Δεν υπάρχει η εναλλακτική μετρητών. Επιπλέον, οι κωδικοί προσφοράς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή προωθητική έκπτωση, ενώ πρέπει να εξαργυρωθούν μέχρι την ημερομηνία που δημοσιεύεται, εφόσον προβλέπεται. Οι απολεσθέντες κωδικοί προσφοράς δεν μπορούν να αντικατασταθούν. Υπάρχει περιορισμός ενός κωδικού προσφοράς ανά πελάτη. Οι κωδικοί προσφοράς είναι άκυροι όπου απαγορεύονται. Οποιοδήποτε πρόγραμμα προώθησης μπορεί να διακοπεί ή να τροποποιηθεί από την Grindr ανά πάσα στιγμή κατά τη διακριτική ευχέρειά μας.
  7. Οι πληρωμές δεν επιστρέφονται. Εκτός εάν προβλέπεται ρητά διαφορετικά στην παρούσα Συμφωνία (συμπεριλαμβανομένης της Ενότητας 25, όταν είστε κάτοικος ορισμένων πολιτειών των Ηνωμένων Πολιτειών, και των Ειδικών όρων, όταν είστε κάτοικος ορισμένων χωρών), οποιεσδήποτε και όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται στην Grindr είναι οριστικές και όλες οι χρεώσεις είναι μη επιστρέψιμες. Οι ακυρώσεις ισχύουν για την επόμενη περίοδο χρέωσης κατά την οποία οφείλεται η πληρωμή, εκτός εάν προβλέπεται ρητά διαφορετικά στην παρούσα Συμφωνία.
  8. Φόροι. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά κατά τη στιγμή της αγοράς, όλες οι πληρωμές προς την Grindr δεν περιλαμβάνουν κανέναν από τους φόρους, εισφορές ή δασμούς που επιβάλλονται από τις φορολογικές αρχές και είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή όλων αυτών των φόρων, εισφορών ή δασμών.
  9. Μικροσυναλλαγές. Κατά καιρούς, ενδέχεται να έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε μια περιορισμένη, προσωπική, μη μεταβιβάσιμη, μη υποθηκεύσιμη, ανακλητή άδεια χρήσης ορισμένων πρόσθετων χαρακτηριστικών για χρήση αποκλειστικά στις Υπηρεσίες Grindr (συλλογικά, «Μικροσυναλλαγές»). Η Grindr διατηρεί το δικαίωμα να χρεώνει αντίτιμο, κατά τη διακριτική ευχέρειά της, για το δικαίωμα πρόσβασης ή χρήσης πρόσθετων χαρακτηριστικών ή/και μπορεί να διανέμει πρόσθετες λειτουργίες με ή χωρίς χρέωση. Η Grindr μπορεί να διαχειρίζεται, ρυθμίζει, ελέγχει, τροποποιεί ή καταργεί τις μικροσυναλλαγές ή/και τα πρόσθετα χαρακτηριστικά ανά πάσα στιγμή. Οποιοδήποτε υπόλοιπο πρόσθετων χαρακτηριστικών εμφανίζεται στον Λογαριασμό χρήστη σας δεν αποτελεί πραγματικό υπόλοιπο ούτε αντικατοπτρίζει οποιαδήποτε αποθηκευμένη αξία, αλλά αντίθετα αποτελεί μέτρηση της έκτασης της άδειάς σας. Τα πρόσθετα δεν επιβαρύνονται με χρεώσεις μη χρήσης. Ωστόσο, η άδεια χρήσης που σας χορηγείται από τις Μικροσυναλλαγές θα λήξει σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Συμφωνίας όταν παύσουμε να παρέχουμε τις Υπηρεσίες Grindr ή όταν ο Λογαριασμός χρήστη σας κλείσει ή διακοπεί με άλλον τρόπο. Η Grindr δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι Εσάς ή οποιουδήποτε τρίτου σε περίπτωση που η Grindr ασκήσει οποιαδήποτε τέτοια δικαιώματα. Η παροχή πρόσθετων χαρακτηριστικών για χρήση στις Υπηρεσίες Grindr αποτελεί υπηρεσία που αρχίζει αμέσως μετά την αποδοχή των εν λόγω Μικροσυναλλαγών. ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ GRINDR ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η GRINDR ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΩΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ Ή ΑΛΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΟΥΣΙΟ ΕΙΤΕ ΑΚΟΥΣΙΟ.
 11. Η ΧΡΗΣΗ ΣΑΣ.
  1. Αναγνωρίζετε ότι ορισμένες από τις Υπηρεσίες Grindr μπορεί να είναι προσβάσιμες μόνο με τη λήψη του Λογισμικού Grindr σε μια κινητή συσκευή. Δεν θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το Περιεχόμενο χρήστη σας (συμπεριλαμβανομένης της συνομιλίας), εκτός εάν έχετε κάνει λήψη του Λογισμικού Grindr και έχετε δημιουργήσει λογαριασμό.
  2. Η GRINDR ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ GRINDR ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΤΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Ή ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Ή ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, Η GRINDR ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ (Α) ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΤΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GRINDR, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ Ή ΤΩΝ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ Ή (Β) ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΤΗ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
  3. Εσείς και μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για τη συναναστροφή σας με άλλους χρήστες και για όλο το περιεχόμενο και το υλικό που παρέχετε στις Υπηρεσίες Grindr. Συμφωνείτε ότι η Grindr δεν θα είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία προκύψει ως αποτέλεσμα τέτοιων αλληλεπιδράσεων. Η Grindr διατηρεί το δικαίωμα, ωστόσο δεν έχει καμία υποχρέωση, να παρακολουθεί διαφωνίες μεταξύ Εσάς και άλλων χρηστών.
  4. Η Grindr δεν ελέγχει το περιεχόμενο Λογαριασμών χρηστών και των προφίλ. Η Grindr έχει το δικαίωμα, ωστόσο δεν έχει καμία υποχρέωση, να παρακολουθεί το εν λόγω περιεχόμενο για οποιονδήποτε σκοπό. Αναγνωρίζετε ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλο το περιεχόμενο και το υλικό που παρέχετε στις Υπηρεσίες Grindr.
 12. ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΝΗΣΗ Ή ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΑΣ.
  1. Μπορείτε να κλείσετε τον Λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή για οποιονδήποτε λόγο, ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται στις Υπηρεσίες Grindr. Με την ακύρωση του λογαριασμού σας, η παρούσα Συμφωνία θα λήξει αμέσως, εκτός από τα προβλεπόμενα στην Ενότητα 25 κατωτέρω.
  2. Εάν έχετε ρυθμίσει τον Λογαριασμό χρήστη για επαναλαμβανόμενη χρέωση για μια Υπηρεσία Premium, μπορείτε να ακυρώσετε τον Λογαριασμό χρήστη σας ανά πάσα στιγμή. Θα συνεχίσετε να έχετε την ίδια πρόσβαση για οποιαδήποτε περίοδο ή περιόδους χρέωσης για τις οποίες έχετε πληρώσει.
  3. Η Grindr μπορεί να αναστείλει ή να διακόψει οποιονδήποτε Λογαριασμό χρήστη που έχετε στις Υπηρεσίες Grindr ή την πρόσβασή σας ή τη χρήση των Υπηρεσιών Grindr ή οποιουδήποτε τμήματος αυτών, εάν η Grindr πιστεύει ότι το περιεχόμενο του προφίλ σας ή η συμπεριφορά σας εντός των Υπηρεσιών Grindr παραβιάζει τους Όρους χρήσης των υπηρεσιών μας ή έχετε παραβιάσει με οποιονδήποτε άλλον τρόπο την παρούσα Συμφωνία ή για οποιονδήποτε άλλον λόγο, κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρειά της, με την επιφύλαξη των Παραγράφων 12.4 και 12.5 κατωτέρω. Η Grindr μπορεί επίσης να αφαιρέσει και να απορρίψει το σύνολο ή μέρος του Λογαριασμού χρήστη σας ή οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρήστη (όπως ορίζεται παρακάτω), ανά πάσα στιγμή. Συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε διακοπή της πρόσβασής σας στις Υπηρεσίες Grindr ή οποιουδήποτε Λογαριασμού χρήστη που μπορεί να έχετε ή τμήματος αυτού μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση (εκτός από τα προβλεπόμενα στην Ενότητα 12.4 κατωτέρω) και συμφωνείτε ότι η Grindr δεν θα είναι υπεύθυνη απέναντί σας ή απέναντι σε οποιονδήποτε τρίτο για οποιαδήποτε τέτοια διακοπή και πως οι επιστροφές χρημάτων θα πραγματοποιούνται μόνο όπου προβλέπεται ρητά στην παρούσα Συμφωνία (συμπεριλαμβανομένης της Ενότητας 12.5 κατωτέρω). Για παράδειγμα, ενδέχεται να απενεργοποιήσουμε τον Λογαριασμό χρήστη σας λόγω παρατεταμένης αδράνειας. Χωρίς περιορισμό των λοιπών δικαιωμάτων μας,  διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όλο το Περιεχόμενο χρήστη σας από τις Υπηρεσίες Grindr μετά από οποιαδήποτε διακοπή ή ακύρωση του Λογαριασμού χρήστη σας. Οποιαδήποτε εικαζόμενη δόλια, καταχρηστική ή παράνομη δραστηριότητα που μπορεί να αποτελέσει λόγο για διακοπή της χρήσης των Υπηρεσιών Grindr από εσάς, μπορεί να παραπεμφθεί στις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου. Αυτά τα ένδικα μέσα είναι επιπρόσθετα σε οποιαδήποτε άλλα ένδικα μέσα που μπορεί να είναι διαθέσιμα στην Grindr από τον νόμο ή το εθιμικό δίκαιο.
  4. Εάν έχετε πληρώσει για μια Υπηρεσία Premium, η Grindr θα σας ειδοποιήσει τουλάχιστον 30 ημέρες πριν από τη λήξη της πρόσβασής σας στις Υπηρεσίες Grindr ή σε οποιονδήποτε Λογαριασμό χρήστη, εκτός εάν το περιεχόμενο του προφίλ σας ή η συμπεριφορά σας εντός των Υπηρεσιών Grindr παραβιάζει τους Όρους χρήσης των υπηρεσιών ή έχετε παραβιάσει με άλλον τρόπο την παρούσα Συμφωνία, οπότε η Grindr μπορεί να αναστείλει ή να διακόψει αμέσως την πρόσβασή σας στις Υπηρεσίες Grindr ή σε οποιονδήποτε Λογαριασμό χρήστη.
  5. Εάν έχετε πληρώσει για μια Premium Υπηρεσία και η Grindr διακόψει την πρόσβασή σας στις Υπηρεσίες Grindr ή σε οποιονδήποτε Λογαριασμό χρήστη, η Grindr θα σας επιστρέψει αναλογικά τα χρήματα για τυχόν προπληρωμένα ωστόσο αχρησιμοποίητα ποσά για αυτές τις Υπηρεσίες Premium. Υπό την προϋπόθεση ότι εάν η Grindr διακόψει την πρόσβασή σας στις Υπηρεσίες Grindr ή σε οποιονδήποτε Λογαριασμό χρήστη επειδή έχετε παραβιάσει τους Όρους χρήσης υπηρεσιών μας, η Grindr θα δικαιούται να παρακρατήσει τα ποσά που πληρώσατε για τις Υπηρεσίες Grindr. Ωστόσο, όπου απαιτείται από τη νομοθεσία (όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο), η Grindr θα παρακρατεί μόνο ένα ποσό για την κάλυψη όλων των δαπανών και άλλων ζημιών που θα υποστεί ως αποτέλεσμα της παραβίασης ή της παράβασης, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι δεν καταβάλλεται επιστροφή χρημάτων.
  6. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η Google, η Apple ή άλλος τρίτος πάροχος πλατφόρμας (ανάλογα με τη συσκευή και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε) μπορεί να είναι ο έμπορος που θα καταγράφει τις συναλλαγές που αφορούν τις Υπηρεσίες Grindr. Ως εκ τούτου, ίσως χρειαστεί να ζητήσετε οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων που δικαιούστε βάσει της παρούσας Συμφωνίας μέσω του App Store, του Google Play ή άλλης πλατφόρμας τρίτου μέρους (ανάλογα με την περίπτωση).
  7. Εάν πιστεύετε ότι η Grindr έχει αναστείλει ή διακόψει τον Λογαριασμό χρήστη σας κατά λάθος,  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] οποιαδήποτε στιγμή.
 13. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΧΡΗΣΤΗ.
  1. Οι Υπηρεσίες Grindr επιτρέπουν την υποβολή περιεχομένου και υλικών (όπως εικόνες, ιδέες, σημειώσεις, συλλήψεις ή δημιουργικές προτάσεις) από Εσάς και άλλους Χρήστες της Grindr και άλλους Χρήστες («Περιεχόμενο χρήστη») και τη φιλοξενία, κοινοποίηση ή/και δημοσίευση αυτού του Περιεχομένου χρήστη στην Grindr και σε άλλους Χρήστες.
  2. Όπως ορίζεται στην Ενότητα 2 ανωτέρω, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το δικό σας Περιεχόμενο χρήστη, τις συνέπειες της ανάρτησης ή της δημοσίευσης του Περιεχομένου χρήστη και για τις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους χρήστες.
  3. Αναφορικά με το Περιεχόμενο χρήστη, δηλώνετε και εγγυάστε ότι: (α) Είστε ο κάτοχος ή έχετε τις απαραίτητες άδειες χρήσης, δικαιώματα, συναινέσεις και δικαιώματα χρήσης και εξουσιοδοτείτε την Grindr να χρησιμοποιεί, όλη την πνευματική ιδιοκτησία και οποιαδήποτε άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα σε οποιοδήποτε και σε όλο το Περιεχόμενο χρήστη για να επιτρέπει τη συμπερίληψη και χρήση του Περιεχομένου χρήστη με τον τρόπο που προβλέπεται από τις Υπηρεσίες Grindr και την παρούσα Συμφωνία και (β) Διαθέτετε τη γραπτή συγκατάθεση, απαλλαγή ευθυνών ή/και άδεια κάθε ταυτοποιήσιμου ατόμου στο Περιεχόμενο χρήστη για να χρησιμοποιείτε το όνομα ή την εικόνα κάθε τέτοιου ταυτοποιήσιμου ατόμου ώστε να επιτρέπετε τη συμπερίληψη και χρήση του Περιεχομένου χρήστη με τον τρόπο που προβλέπεται από τις Υπηρεσίες Grindr και την παρούσα Συμφωνία. Να αποσαφηνιστεί ότι πρέπει να  διατηρείτε όλα τα δικαιώματα ιδιοκτησίας σας στο Περιεχόμενο χρήστη σας.
  4. Κατανοείτε ότι όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες Grindr, θα εκτείθεστε σε Περιεχόμενο χρήστη από διάφορες πηγές και πως η Grindr δεν είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια, τη χρησιμότητα, την ασφάλεια ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του εν λόγω Περιεχομένου χρήστη ή που σχετίζονται με αυτό. Κατανοείτε περαιτέρω και αναγνωρίζετε ότι ενδέχεται να εκτείθεστε σε Περιεχόμενο χρήστη που είναι ανακριβές, προσβλητικό, άσεμνο ή μεμπτό.
  5. Η Grindr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε σχέση με το Περιεχόμενο χρήστη ή που προκύπτει από αυτό. Η Grindr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ενεργή παρακολούθηση του Περιεχομένου χρήστη για ακατάλληλο περιεχόμενο. Εάν οποιαδήποτε στιγμή η Grindr επιλέξει, κατά τη διακριτική ευχέρειά της, να παρακολουθεί το Περιεχόμενο χρήστη, η Grindr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο του Περιεχομένου χρήστη, καμία υποχρέωση να τροποποιήσει ή να αφαιρέσει οποιοδήποτε ακατάλληλο Περιεχόμενο χρήστη και καμία ευθύνη για τη συμπεριφορά του Χρήστη που υποβάλει Περιεχόμενο χρήστη. Επιπλέον, η Grindr δεν προβαίνει σε έγκριση και δεν ελέγχει το περιεχόμενο του Περιεχομένου χρήστη που υποβάλλεται από άλλους χρήστες. Η Grindr δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, όσον αφορά το περιεχόμενο του Περιεχομένου χρήστη ή την ακρίβεια και την αξιοπιστία οποιουδήποτε Περιεχομένου χρήστη. Παρόλα αυτά, η Grindr διατηρεί το δικαίωμα να σας αποτρέψει από την υποβολή Περιεχομένου χρήστη και να επεξεργαστεί, περιορίσει ή αφαιρέσει Περιεχόμενο χρήστη για οποιονδήποτε λόγο ανά πάσα στιγμή.
  6. Το Περιεχόμενο χρήστη ανήκει στον Χρήστη που το υπέβαλε, με την επιφύλαξη της άδειας χρήσης του εν λόγω Περιεχομένου χρήστη από την Grindr, σύμφωνα με την παρούσα Συμφωνία. Δεν επιτρέπεται η κοινοποίηση, προβολή ή αντιγραφή του Περιεχομένου χρήστη οποιουδήποτε άλλου μέρους, εκτός από όσα προβλέπονται ότι επιτρέπονται από την παρούσα Συμφωνία.
  7. Με την παρούσα εκχωρείτε, δηλώνετε και εγγυάστε ότι έχετε το δικαίωμα να εκχωρήσετε στην Grindr μια αμετάκλητη, μη αποκλειστική, χωρίς δικαιώματα χρήσης και πλήρως πληρωμένη παγκόσμια άδεια για αναπαραγωγή, διανομή, δημόσια προβολή και εκτέλεση, προετοιμασία παράγωγων έργων, ενσωμάτωση σε άλλα έργα και με άλλον τρόπο χρήση και εκμετάλλευση του Περιεχομένου χρήστη σας, (μέσω απεριόριστων σειρών δευτερευουσών αδειών χρήσης), αποκλειστικά για τους σκοπούς συμπερίληψης του Περιεχομένου χρήστη σας στις Υπηρεσίες Grindr και όπως άλλως επιτρέπεται από την παρούσα Συμφωνία. Συμφωνείτε να παραιτηθείτε αμετάκλητα (και να προβείτε στις ενέργειες για την παραίτησή σας) από οποιεσδήποτε αξιώσεις και ισχυρισμούς ηθικών δικαιωμάτων ή απόδοσης σε σχέση με το Περιεχόμενο χρήστη σας. Με την παρούσα εκχωρείτε επίσης στην Grindr, σε σχέση με μια πώληση της Grindr ή των περιουσιακών στοιχείων της Grindr, το δικαίωμα να πωλήσει ή να μεταφέρει το Περιεχόμενο χρήστη σε τρίτο μέρος. Ανατρέξτε στην Πολιτική απορρήτου μας για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση, τη συλλογή ή την κοινή χρήση των πληροφοριών σας, συμπεριλαμβανομένου του Περιεχομένου χρήστη.
  8. Εάν παρέχετε στην Grindr οποιαδήποτε σχόλια ή προτάσεις σχετικά με τις Υπηρεσίες Grindr («Σχόλια»), με την παρούσα εκχωρείτε στην Grindr την ισόβια, αμετάκλητη, παγκόσμια άδεια (με δικαίωμα υποαδειοδότησης) να χρησιμοποιεί τα εν λόγω Σχόλια και τις σχετικές πληροφορίες με οποιονδήποτε τρόπο κρίνει κατάλληλο. Η Grindr θα μεταχειρίζεται κάθε Σχόλιο που παρέχετε στην Grindr ως μη εμπιστευτικό και μη ιδιοκτησιακό για εσάς. Η Grindr δεν θα έχει καμία υποχρέωση σε καμία περίπτωση να σας αποζημιώσει για οποιοδήποτε σχόλιο. Συμφωνείτε ότι δεν θα υποβάλλετε στην Grindr πληροφορίες ή ιδέες που θεωρείτε εμπιστευτικές ή ιδιοκτησιακές ή για τις οποίες αναμένετε να αποζημιωθείτε.
 14. ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ.
  1. Οι Υπηρεσίες της Grindr ενδέχεται να περιλαμβάνουν συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους ή υπηρεσίες, είτε μέσω διαφήμισης είτε με άλλον τρόπο («Ιστότοποι τρίτων μερών»), αποκλειστικά και μόνο προς διευκόλυνση των Χρηστών. Η Grindr δεν προβαίνει σε έγκριση για τέτοιους συνδεδεμένους  ιστότοπους  ή τις πληροφορίες, το υλικό, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που περιέχονται σε άλλους συνδεδεμένους ιστότοπους ή είναι προσβάσιμα μέσω άλλων συνδεδεμένων ιστότοπων. Επιπλέον, η Grindr δεν παρέχει καμία ρητή ή σιωπηρή εγγύηση όσον αφορά τις πληροφορίες, το υλικό, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που περιέχονται σε συνδεδεμένους ιστότοπους ή είναι προσβάσιμα μέσω αυτών. Η πρόσβαση και η χρήση των συνδεδεμένων ιστότοπων, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών, του υλικού, των προϊόντων και των υπηρεσιών στους συνδεδεμένους ιστότοπους ή των διαθέσιμων μέσω των συνδεδεμένων ιστότοπων γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Δεν ελέγχουμε αυτούς τους Ιστότοπους τρίτων μερών και η παρούσα Συμφωνία δεν ισχύει για εταιρείες που δεν ανήκουν ή δεν ελέγχονται από την Grindr ή για τις ενέργειες ατόμων που δεν απασχολούνται ή δεν τελούν υπό τη διοίκηση της Grindr. Θα πρέπει πάντα να ελέγχετε τους όρους χρήσης που δημοσιεύονται σε Ιστότοπους τρίτων μερών.
  2. Η αλληλογραφία σας ή οι επιχειρηματικές συναλλαγές σας με διαφημιστές που βρίσκονται στις Υπηρεσίες Grindr ή μέσω αυτών ή η συμμετοχή σας σε προωθητικές ενέργειες διαφημιστών γίνεται αποκλειστικά μεταξύ Εσάς και του εν λόγω διαφημιστή. Συμφωνείτε ότι η Grindr δεν θα είναι υπεύθυνη ή υπόλογη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία οποιουδήποτε είδους προκύψει ως αποτέλεσμα τέτοιων συναλλαγών ή ως αποτέλεσμα της παρουσίας τέτοιων διαφημιστών στις Υπηρεσίες Grindr.
  3. Ενδέχεται να υπάρχουν μέρη εκτός της Grindr που παρέχουν υπηρεσίες ή πωλούν προϊόντα μέσω των Υπηρεσιών Grindr. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την εξέταση ή αξιολόγηση και δεν εγγυόμαστε για τις προσφορές αυτών των επιχειρήσεων ή για το περιεχόμενο των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Η Grindr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή υποχρέωση για τις ενέργειες, το προϊόν και το περιεχόμενο όλων αυτών και οποιουδήποτε άλλου τρίτου μέρους. Θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τις δηλώσεις απορρήτου και τους λοιπούς όρους και προϋποθέσεις χρήσης αυτών των τρίτων μερών.
  4. Με την εκ μέρους σας χρήση εφαρμογών τρίτων μερών που συνδέονται με τις Υπηρεσίες Grindr («Εφαρμογές τρίτων μερών»), αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η Grindr μπορεί να μεταδίδει Περιεχόμενο χρήστη σε Ιστοσελίδες τρίτων μερών ή Εφαρμογές τρίτων μερών μέσω διασυνδέσεων πρωτοκόλλου εφαρμογής που αναπτύσσονται και διατηρούνται από τις εν λόγω Ιστοσελίδες τρίτων μερών ή Εφαρμογές τρίτων μερών. Η Grindr δεν είναι υπεύθυνη για τη μετάδοση του Περιεχομένου χρήστη από τις Υπηρεσίες Grindr σε Ιστότοπους τρίτων μερών ή Εφαρμογές τρίτων μερών, ούτε για τη χρήση του Περιεχομένου χρήστη σε ιστότοπους τρίτων μερών ή εφαρμογές τρίτων μερών. Θα πρέπει να ελέγχετε τους όρους χρήσης υπηρεσιών και τις πολιτικές απορρήτου οποιουδήποτε Ιστότοπου τρίτου ή Εφαρμογής τρίτου. Να θυμάστε ότι ο τρόπος με τον οποίο οι Εφαρμογές τρίτων μερών χρησιμοποιούν, αποθηκεύουν και αποκαλύπτουν τις πληροφορίες σας διέπεται αποκλειστικά από τις πολιτικές των εν λόγω Εφαρμογών τρίτων μερών και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τις πρακτικές απορρήτου ή άλλες ενέργειες οποιουδήποτε ιστότοπου ή υπηρεσίας τρίτου μέρους που μπορεί να είναι ενεργοποιημένη εντός των Υπηρεσιών. Η Grindr δεν είναι υπεύθυνη και δεν προβαίνει σε έγκριση για οποιεσδήποτε λειτουργίες, περιεχόμενο ή άλλο υλικό που βρίσκεται σε ή είναι διαθέσιμο από Ιστοσελίδες τρίτων μερών ή Εφαρμογές τρίτων μερών. Επίσης, η Grindr δεν ελέγχει, δεν αξιολογεί και δεν προβαίνει σε έγκριση τοποθεσιών τρίτων μερών ή εφαρμογών τρίτων μερών. Κατά συνέπεια, εάν αποφασίσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε Ιστοσελίδες ή Εφαρμογές Τρίτων μερών, το πράττετε με δική σας ευθύνη και συμφωνείτε ότι η εκ μέρους σας χρήση οποιωνδήποτε Ιστοσελίδων ή Εφαρμογών τρίτων μερών γίνεται στη βάση του «ως έχει» χωρίς καμία εγγύηση ως προς τις ενέργειες των Ιστοσελίδων ή Εφαρμογών τρίτων μερών και ότι η παρούσα Συμφωνία δεν ισχύει για την εκ μέρους σας χρήση οποιωνδήποτε Ιστοσελίδων ή Εφαρμογών τρίτων μερών.
  5. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η Grindr μπορεί να ενσωματώσει το Περιεχόμενο χρήστη σας και τις πληροφορίες τοποθεσίας για τους Λογαριασμούς χρήστη από τις Υπηρεσίες Grindr με πηγές πληροφοριών τρίτων μερών και εφαρμογές τρίτων μερών κατά την παροχή των Υπηρεσιών Grindr.
  6. Στον βαθμό που οποιοδήποτε από το Περιεχόμενο χρήστη σας περιέχει τα προσωπικά δεδομένα σας (όπως ορίζεται στην Πολιτική απορρήτου), οποιαδήποτε μεταφορά αυτών των Προσωπικών δεδομένων θα υπόκειται στην Πολιτική απορρήτου μας και την Πολιτική απορρήτου του τρίτου μέρους.
 15. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Η Grindr και οι δικαιοδόχοι της μπορούν να προβάλλουν δημοσίως διαφημίσεις και άλλες πληροφορίες δίπλα στο Περιεχόμενό σας. Δεν δικαιούστε καμία αποζημίωση για τις εν λόγω διαφημίσεις. Ο τρόπος, η μέθοδος και η έκταση αυτής της διαφήμισης μπορεί να αλλάξει χωρίς ειδική ειδοποίηση ή χωρίς να φέρουμε ευθύνη απέναντί σας.
 16. ΑΔΕΙΕΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ.
  1. Κινητή συσκευή. Για να χρησιμοποιείτε το Λογισμικό Grindr πρέπει να διαθέτετε μια κινητή συσκευή που είναι συμβατή με τις Υπηρεσίες Grindr. Η Grindr δεν εγγυάται ότι οι Υπηρεσίες Grindr θα είναι συμβατές με την κινητή συσκευή σας. Είστε υπεύθυνοι για όλες τις χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας που ενδέχεται να προκύψουν από τη χρήση των Υπηρεσιών Grindr, συμπεριλαμβανομένων των χρεώσεων μηνυμάτων κειμένου, περιαγωγής και δεδομένων. Εάν δεν είστε σίγουροι για τις χρεώσεις που θα ισχύουν, επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας προτού χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες Grindr.
  2. Εκχώρηση άδειας. Με την επιφύλαξη της συμμόρφωσής σας με τους όρους της παρούσας Συμφωνίας, η Grindr σάς εκχωρεί με την παρούσα μη αποκλειστική, μη μεταβιβάσιμη, ανακλητή άδεια για (α) να χρησιμοποιείτε ένα μεταγλωττισμένο αντίγραφο του λογισμικού Grindr για τον Λογαριασμό σας σε μια κινητή συσκευή που ανήκει ή μισθώνεται αποκλειστικά από εσάς, για προσωπική, μη εμπορική χρήση και (β) να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες Grindr (εκτός από το Λογισμικό Grindr) για προσωπική, μη εμπορική χρήση για τη χρήση που προορίζεται από την Grindr, όπως ανακοινώνεται δημοσίως από την Grindr κατά καιρούς.
  3. Περιορισμοί. ΔΕΝ επιτρέπεται: (α) να τροποποιήσετε, αποσυναρμολογήσετε, ανακατασκευάσετε, αποσυμπιλήσετε τις Υπηρεσίες Grindr ή οποιαδήποτε τεχνολογία που διατίθεται σε σχέση με τις Υπηρεσίες Grindr, εκτός από τον βαθμό που ο περιορισμός αυτός απαγορεύεται ρητά από τον νόμο χωρίς δυνατότητα συμβατικής παραίτησης, (β) να ενοικιάσετε, μισθώσετε, δανείσετε, μεταπωλήσετε, αδειοδοτήσετε, διανείμετε ή άλλως μεταβιβάσετε τις Υπηρεσίες Grindr σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος ή να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες Grindr για παροχή υπηρεσιών χρονομερισμού ή παρόμοιων υπηρεσιών για οποιονδήποτε τρίτο, (γ) να παράξετε αντίγραφα των Υπηρεσιών Grindr, (δ) να αφαιρέσετε, παρακάμψετε, απενεργοποιήσετε, βλάψετε ή παρέμβετε με άλλον τρόπο στα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την ασφάλεια των Υπηρεσιών Grindr, χαρακτηριστικά που εμποδίζουν ή περιορίζουν τη χρήση ή την αντιγραφή οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι προσβάσιμο μέσω των Υπηρεσιών Grindr ή χαρακτηριστικά που επιβάλλουν περιορισμούς στη χρήση των Υπηρεσιών Grindr, ή ε) να δημιουργήσετε επεκτάσεις προϊόντων που σχετίζονται ή που τίθενται σε εφαρμογή με τις Υπηρεσίες Grindr, εκτός από τον βαθμό που ο περιορισμός αυτός απαγορεύεται ρητά από τον νόμο χωρίς δυνατότητα συμβατικής παραίτησης ή (στ) να διαγράψετε τις ειδοποιήσεις περί πνευματικών δικαιωμάτων και άλλων δικαιωμάτων ιδιοκτησίας στις Υπηρεσίες Grindr.
  4. Αναβαθμίσεις  Αναγνωρίζετε ότι η Grindr ενδέχεται κατά καιρούς να εκδίδει αναβαθμισμένες εκδόσεις των Υπηρεσιών Grindr και μπορεί να αναβαθμίσει αυτόματα ηλεκτρονικά την έκδοση των Υπηρεσιών Grindr που χρησιμοποιείτε στην κινητή συσκευή σας ή με άλλον τρόπο. Συναινείτε σε μια τέτοια αυτόματη αναβάθμιση στην κινητή συσκευή σας και συμφωνείτε ότι οι όροι και οι προϋποθέσεις της παρούσας Συμφωνίας θα ισχύουν για όλες αυτές τις αναβαθμίσεις. Συμφωνείτε ότι η Grindr δεν θα φέρει ευθύνη απέναντί Σας για τέτοιες αναβαθμίσεις.
  5. Ανοιχτός κώδικας. Στον βαθμό που οι Υπηρεσίες Grindr χρησιμοποιούν ανοικτό κώδικα ή κώδικα τρίτων μερών που μπορεί να ενσωματωθεί στις Υπηρεσίες Grindr, ο εν λόγω ανοικτός κώδικας ή κώδικας τρίτων μερών καλύπτεται από την ισχύουσα άδεια EULA ανοικτού κώδικα ή άδειας τρίτου μέρους, εάν υπάρχει, που επιτρέπει τη χρήση του εν λόγω κώδικα.
  6. Επιφύλαξη δικαιωμάτων. Η ανωτέρω άδεια χρήσης που εκχωρείται βάσει της παρούσας Συμφωνίας δεν αποτελεί πώληση των Υπηρεσιών Grindr ή οποιουδήποτε αντιγράφου αυτών και η Grindr ή οι τρίτοι συνεργάτες ή προμηθευτές της διατηρούν όλα τα δικαιώματα, τους τίτλους και τα συμφέροντα επί των Υπηρεσιών Grindr (και οποιουδήποτε αντιγράφου αυτών). Οποιαδήποτε προσπάθειά σας να μεταβιβάσετε οποιαδήποτε από τα δικαιώματα, τα καθήκοντα ή τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την παρούσα Συμφωνία, εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται ρητά στην παρούσα Συμφωνία, είναι άκυρη. Η Grindr επιφυλάσσεται όλων των δικαιωμάτων που δεν εκχωρούνται ρητά στο πλαίσιο της παρούσας Συμφωνίας.
  7. Εμπορικά σήματα, σήματα υπηρεσιών και λογότυπα. Τα ονόματα και τα λογότυπα που σχετίζονται με τις Υπηρεσίες Grindr αποτελούν ιδιοκτησία της Grindr. Καμία χρήση αυτών των σημάτων δεν επιτρέπεται παρά μόνο με προηγούμενη γραπτή εξουσιοδότηση και άδεια της Grindr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
  8. Κυβερνητικοί τελικοί χρήστες. Οι Υπηρεσίες Grindr προορίζονται για χρήση από ιδιώτες και όχι από κυβερνητικές οντότητες. Εάν η Grindr εγκρίνει τη χρήση των Υπηρεσιών Grindr για λογαριασμό της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών ή η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών χρησιμοποιεί την Υπηρεσία Grindr χωρίς εξουσιοδότηση, τότε η χρήση, αντιγραφή, προβολή, τροποποίηση, αναπαραγωγή, δημοσιοποίηση, απόδοση, διανομή και αποκάλυψη των Υπηρεσιών Grindr (ή τμήμα αυτών) από την κυβέρνηση των ΗΠΑ υπόκειται σε περιορισμούς που ορίζονται στην παρούσα Συμφωνία και όπως προβλέπεται στους νόμους DFARS 227.7202-1(α) και 227.7202-3(α) (1995), DFARS 252.227-7013(γ)(1)(ii) (ΟΚΤ 1988), FAR 12.212 (α) (1995), FAR 52.227-19, ή FAR 52.227-14 (ALT III), κατά περίπτωση. Διαφορετικά, τίποτα στην παρούσα Συμφωνία ή οτιδήποτε άλλο δεν θα παρέχει σε έναν κυβερνητικό χρήστη δικαιώματα χρήστη στις Υπηρεσίες Grindr ευρύτερα από αυτά που ορίζονται στην παρούσα Συμφωνία.
  9. Έλεγχος εξαγωγής. Οι Υπηρεσίες Grindr προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και υπόκεινται στους νόμους και τους κανονισμούς εξαγωγής των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι Υπηρεσίες Grindr δεν επιτρέπεται να εξαχθούν ή να επανεξαχθούν από εσάς σε ορισμένες χώρες ή σε πρόσωπα ή οντότητες που απαγορεύεται να λαμβάνουν εξαγωγές από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, οι Υπηρεσίες Grindr ενδέχεται να υπόκεινται στους νόμους περί εισαγωγών και εξαγωγών άλλων χωρών. Συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με όλους τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών και της αλλοδαπής που σχετίζονται με τη χρήση των Υπηρεσιών Grindr.
  10. App Stores (καταστήματα εφαρμογών). Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η διαθεσιμότητα των Υπηρεσιών Grindr εξαρτάται από το τρίτο μέρος από το οποίο λάβατε τις Υπηρεσίες Grindr, π.χ. το Google Play Store ή το Apple App Store (το καθένα από αυτά αποτελεί ένα «Κατάστημα εφαρμογών»). Αναγνωρίζετε ότι η παρούσα Συμφωνία συνάπτεται μεταξύ Εσάς και της Grindr και όχι με το Κατάστημα εφαρμογών. Κάθε Κατάστημα εφαρμογών μπορεί να έχει δικούς του όρους και προϋποθέσεις, με τους οποίους πρέπει να συμφωνήσετε πριν κατεβάσετε τις Υπηρεσίες Grindr από αυτό. Συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και η άδειά σας για τη χρήση των Υπηρεσιών Grindr εξαρτάται από τη συμμόρφωσή σας με όλους τους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις του εκάστοτε Καταστήματος εφαρμογών.
 17. ΟΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΣΑΣ.
  1. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ, ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΣΙΩΠΗΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ Ή ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟΥΣ «ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΡΗΣΤΕΣ» ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΤΕΣ.
  2. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GRINDR ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GRINDR Ή ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ GRINDR ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, «ΩΣ ΕΧΟΥΝ», «ΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ» ΚΑΙ «ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ», ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΤΕ ΡΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΣΙΩΠΗΡΕΣ. Η GRINDR, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΠΑΡΟΧΟΙ ΤΗΣ, ΑΠΟΠΟΙΟΥΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΙΤΛΟΥ, ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
  3. Η GRINDR ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΠΑΡΟΧΟΙ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GRINDR ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΕΣ Ή ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ Ή ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GRINDR Ή Ο ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ Ή ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ.
  4. Η GRINDR ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΠΑΡΟΧΟΙ ΤΗΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΠΑΡΟΧΩΝ ΤΗΣ GRINDR ΓΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ) ΔΕΝ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ Ή ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ GRINDR ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΡΘΟΤΗΤΑ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ή ΆΛΛΩΣ. ΕΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ Η GRINDR Ή ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ Ή ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΠΑΡΟΧΟΙ ΤΗΣ) ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GRINDR. ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΛΗΨΗ Ή Η ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ Ή ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ GRINDR ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.
  5. Η GRINDR ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ Ή ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ Ή ΤΡΙΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ, ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ Ή ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ GRINDR. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ Ή ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ GRINDR ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.
  6. Η GRINDR ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ, ΕΝΤΟΣ Ή ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ GRINDR.
 18. Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗΝ GRINDR ΑΒΛΑΒΗ. Συμφωνείτε, στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, να αποζημιώσετε, να υπερασπιστείτε και να τηρήσετε την Grindr (και τις συνδεδεμένες εταιρείες, εργολάβους, υπαλλήλους, εκπροσώπους, προμηθευτές, δικαιοπαρόχους, διαδόχους και εκχωρητές) αβλαβείς αναφορικά με οποιεσδήποτε αξιώσεις, απαιτήσεις, αγωγές, μηνύσεις, απώλειες, έξοδα, ζημίες και οποιεσδήποτε άλλες υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών δικηγόρων ή οποιουδήποτε δικαιώματος συνεισφοράς, αποζημίωσης, υποκατάστασης ή οποιουδήποτε παρόμοιου δικαιώματος, που ασκείται από τρίτο μέρος το οποίο απορρέει ή σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο με:
  • Την πρόσβαση, τη χρήση ή την κακή χρήση των Υπηρεσιών Grindr (συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ή της κακής χρήσης οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας.
  • Περιεχόμενο χρήστη.
  • Τις αλληλεπιδράσεις σας με άλλον χρήστη στις Υπηρεσίες Grindr ή εκτός των Υπηρεσιών Grindr (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε παραβίασης από εσάς των δικαιωμάτων οποιουδήποτε άλλου προσώπου ή οντότητας).
  • Την εκ μέρους σας παραβίαση της παρούσας Συμφωνίας ή οποιασδήποτε άλλης πολιτικής που διέπει τις Υπηρεσίες Grindr, συμπεριλαμβανομένων των Οδηγιών, ή
  • Οποιονδήποτε ιστότοπο, προϊόντα, υπηρεσίες και συνδέσμους τρίτων μερών που περιλαμβάνονται ή έχουν πρόσβαση μέσω της Υπηρεσίας Grindr.

  Η Grindr διατηρεί το δικαίωμα, με δικά σας έξοδα, να αναλάβει την αποκλειστική υπεράσπιση και τον έλεγχο οποιουδήποτε θέματος για το οποίο υποχρεούστε να μας αποζημιώσετε, και συμφωνείτε να συνεργαστείτε με την ομάδα υπεράσπισής μας έναντι των αξιώσεων αυτών. Αυτή η υποχρέωση υπεράσπισης και αποζημίωσης προορίζεται να επεκταθεί στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τον νόμο και θα ισχύει και μετά το πέρας της παρούσας Συμφωνίας και της εκ μέρους σας χρήσης των Υπηρεσιών Grindr.

 19. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΣΑΣ.
  1. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ, ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ Ή ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΤΕΣ.
  2. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ, ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ, Η GRINDR ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ (ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 19, ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ Ή ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΠΑΡΟΧΟΥΣ Ή ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ) ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΗ, ΕΜΜΕΣΗ, ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗ, ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΥΡΩΣΗΣ, ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ, ΑΠΟΘΕΤΙΚΗ, Ή ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ Ή ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ: (Α) ΤΗΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ GRINDR, (Β) ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ Ή ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΣΑΣ, (Γ) ΤΗΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΧΡΗΣΗ Ή ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ GRINDR, (Δ) ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GRINDR ΓΕΝΙΚΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ GRINDR) Ή ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GRINDR, Ή (Ε) ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ GRINDR Ή ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ GRINDR, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Η GRINDR Ή ΕΝΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ GRINDR ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Ή ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ, ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΕΝΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ.
  3. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η GRINDR (Ή ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ Ή ΟΙ ΤΡΙΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΠΑΡΟΧΟΙ) ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ, ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ Ή ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ή ΤΗΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ GRINDR (ΕΙΤΕ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ), ΕΓΓΥΗΣΗ Ή ΑΛΛΩΣ) ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GRINDR ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ (12) ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΣΑΣ Ή ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟ.
  4. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΝΟΤΗΤΑ 19 ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ Η GRINDR ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.
 20. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ GRINDR. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ GRINDR ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GRINDR, ΟΡΙΣΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΑΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΑΦΙΟΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ GRINDR, ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ GRINDR. Η GRINDR ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GRINDR ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΩΝ.
 21. ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΕ. Στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, με το παρόν μάς απαλλάσσετε δια παντός (και τις συνδεδεμένες εταιρείες μας, τους εργολάβους, τους υπαλλήλους, τους εκπροσώπους, τους προμηθευτές, τους δικαιοπάροχους, τους διαδόχους και τους εκδοχείς)από, και με την παρούσα παραιτείστε από οποιαδήποτε παρελθοντική, παρούσα και μελλοντική διαφωνία, αξίωση, διαμάχη, απαίτηση, δικαίωμα, υποχρέωση, ευθύνη, αγωγή και αιτία αγωγής κάθε είδους και φύσης (συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών τραυματισμών, συναισθηματικής δυσφορίας, κλοπής ταυτότητας, θανάτου, απώλειας περιουσίας και ζημίας, ή οποιοδήποτε δικαίωμα συνεισφοράς, αποζημίωσης ή υποκατάστασης), που έχει προκύψει ή προκύπτει άμεσα ή έμμεσα από ή σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με:
  • Την πρόσβασή σας, τη χρήση ή την κακή χρήση των Υπηρεσιών Grindr (συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ή της κακής χρήσης οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας),
  • Περιεχόμενο χρήστη.
  • Τις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους χρήστες στις Υπηρεσίες Grindr ή εκτός των Υπηρεσιών Grindr (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε παραβίασης από εσάς των δικαιωμάτων οποιουδήποτε άλλου προσώπου ή οντότητας),
  • Την εκ μέρους σας παραβίαση της παρούσας Συμφωνίας ή οποιασδήποτε άλλης πολιτικής που διέπει τις Υπηρεσίες Grindr, συμπεριλαμβανομένων των Οδηγιών, ή
  • Οποιονδήποτε ιστότοπο, προϊόντα, υπηρεσίες και συνδέσμους τρίτων μερών που περιλαμβάνονται ή έχουν πρόσβαση μέσω της Υπηρεσίας Grindr.

  Εάν είστε κάτοικος Καλιφόρνιας, παραιτείστε από το άρθρο 1542 του Αστικού Κώδικα της Καλιφόρνιας, το οποίο προβλέπει ότι: «Η γενική απαλλαγή δεν επεκτείνεται σε αξιώσεις που ο πιστωτής ή το απαλλασσόμενο μέρος δεν γνωρίζει ή δεν υποπτεύεται ότι υφίστανται υπέρ του κατά τη στιγμή της εκτέλεσης της απαλλαγής και οι οποίες, εάν ήταν γνωστές σε αυτόν, θα επηρέαζαν ουσιωδώς τον διακανονισμό του με τον οφειλέτη ή το απαλλασσόμενο μέρος».

 22. ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.Διαβάστε προσεκτικά την ακόλουθη διάταξη περί διαιτησίας. Εκτός εάν επιλέξετε να εξαιρεθείτε με τον τρόπο που περιγράφεται στις υποενότητες 12 και 13 παρακάτω, η παρούσα διάταξη διαιτησίας σάς υποχρεώνει στην επίλυση των διαφωνιών σας με την Grindr μέσω διαιτησίας και περιορίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ζητήσετε αποζημίωση από εμάς.
  1. Εσείς και η Grindr συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε διαφορά έχει προκύψει ή μπορεί να προκύψει μεταξύ μας και σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη χρήση ή την πρόσβασή σας στις Υπηρεσίες Grindr, οποιαδήποτε εγκυρότητα, ερμηνεία, παραβίαση, επιβολή ή καταγγελία της παρούσας Συμφωνίας, ή με άλλον τρόπο σχετίζεται με την Grindr με οποιονδήποτε τρόπο (συλλογικά, «Καλυπτόμενα θέματα διαφορών» ή «Διαφορές») θα επιλύονται σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζονται στην παρούσα Ενότητα 22.
  2. Άτυπη επίλυση. Εσείς και η Grindr συμφωνείτε ότι οι με καλή πίστη, άτυπες προσπάθειες επίλυσης των Διαφορών μπορούν να οδηγήσουν σε άμεση, χαμηλού κόστους και αμοιβαία επωφελή έκβαση. Επομένως, εσείς και η Grindr συμφωνείτε ότι προτού οποιοδήποτε από τα δύο μέρη κινήσει τις διαδικασίες διαιτησίας εναντίον του άλλου (ή κινήσει τις διαδικασίες αγωγής στο Δικαστήριο εκδίκασης μικροδιαφορών, εάν αυτό επιλέξει ένα μέρος), θα συναντηθούμε προσωπικά και θα συνδιαλλαγούμε τηλεφωνικά ή μέσω τηλεδιάσκεψης, σε μια προσπάθεια καλής πίστης προκειμένου να επιλύσουμε άτυπα κάθε Διαφορά που καλύπτεται από την παρούσα διάταξη διαιτησίας («Συνάντηση για την άτυπη επίλυση διαφοράς» ή «Συνάντηση»). Εάν εκπροσωπείστε από δικηγόρο, ο δικηγόρος σας μπορεί να συμμετάσχει στη συνάντηση, ωστόσο θα πρέπει να συμμετάσχετε και εσείς στη συνάντηση. Το συμβαλλόμενο μέρος που κινεί τις διαδικασίες για μία Διαφορά πρέπει να ειδοποιήσει εγγράφως το άλλο συμβαλλόμενο μέρος για την πρόθεσή του να κινήσει τις διαδικασίες για μία Συνάντηση («Ειδοποίηση»), η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός σαράντα πέντε (45) ημερών από την παραλαβή της ειδοποίησης από το άλλο συμβαλλόμενο μέρος, εκτός εάν συμφωνηθεί αμοιβαία παράταση από τα μέρη. Η ειδοποίηση προς την Grindr ότι σκοπεύετε να κινήσετε τις διαδικασίες για μία Συνάντηση θα πρέπει να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]. Η ειδοποίηση πρέπει να περιλαμβάνει: (1) το όνομά σας, το τηλέφωνο, την ταχυδρομική διεύθυνση και τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον Λογαριασμό χρήστη σας (εάν διαθέτετε λογαριασμό), (2) το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου, την ταχυδρομική διεύθυνση και τη διεύθυνση email του δικηγόρου σας, εάν διαθέτει, και (3) μια περιγραφή της διαφοράς σας. Η Συνάντηση είναι εξατομικευμένη, έτσι ώστε να διεξάγεται ξεχωριστή Συνάντηση κάθε φορά που ένα από τα μέρη κινεί μια Διαφορά, ακόμη και αν το ίδιο δικηγορικό γραφείο ή ομάδα δικηγορικών γραφείων εκπροσωπεί πολλούς χρήστες σε παρόμοιες υποθέσεις, εκτός εάν συμφωνούν όλα τα μέρη. Πολλά άτομα που ξεκινούν μια Διαφορά δεν μπορούν να συμμετέχουν στην ίδια Συνάντηση, εκτός εάν συμφωνούν όλα τα μέρη. Στο διάστημα μεταξύ της παραλαβής της ειδοποίησης από ένα μέρος και της Συνάντησης, καμία πρόβλεψη της παρούσας διάταξης περί διαιτησίας δεν απαγορεύει στα μέρη να προβούν σε ανεπίσημες επικοινωνίες για επίλυση της Διαφοράς του μέρους που κίνησε τις διαδικασίες. Η συμμετοχή στη Συνάντηση αποτελεί αναβλητική αίρεση και προϋπόθεση που πρέπει να εκπληρωθεί πριν από την έναρξη της διαιτησίας. Η προθεσμία παραγραφής και οι προθεσμίες καταβολής τελών αναβάλλονται όσο τα μέρη συμμετέχουν στη διαδικασία συνάντησης που απαιτείται από την παρούσα ενότητα.
  3. Εφαρμοστέο δίκαιο. Εσείς και Εμείς συμφωνούμε ότι το ομοσπονδιακό δίκαιο των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένων του Ομοσπονδιακού Νόμου περί Διαιτησίας, 9 U.S.C. § 1 κ.επ. («FAA»), και (στον βαθμό που δεν αντιβαίνει στην ομοσπονδιακή νομοθεσία ή αυτή δεν έχει προτεραιότητα) των νόμων της Πολιτείας της Καλιφόρνιας, ΗΠΑ, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι αρχές της σύγκρουσης νόμων, θα διέπουν όλα τα καλυπτόμενα θέματα διαφορών, εκτός εάν προβλέπεται ρητά άλλως στους Ειδικούς όρους.
  4. Η διαιτησία μας. Εσείς και εμείς συμφωνούμε ότι αυτή η διάταξη και κάθε ένα από τα μέρη της αποδεικνύουν μια συναλλαγή που περιλαμβάνει διακρατικό εμπόριο και η FAA εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις και διέπει την ερμηνεία και την επιβολή των κανόνων διαιτησίας και των διαδικασιών διαιτησίας. Οποιοδήποτε καλυπτόμενο θέμα διαφοράς πρέπει να επιβάλλεται μεμονωμένα σε δεσμευτική διαιτησία που διαχειρίζεται η Αμερικανική Ένωση Διαιτησίας («AAA») σύμφωνα με τους Κανόνες Διαιτησίας Καταναλωτών (συμπεριλαμβανομένης της χρήσης διαδικασιών γραφείου, τηλεφώνου ή βιντεοδιάσκεψης, όπου κρίνεται σκόπιμο και επιτρέπεται να μετριαστούν τα έξοδα ταξιδιού) που θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.adr.org/sites/default/files/Consumer%20Rules.pdf.
   Ένα μέρος που επιθυμεί να κινήσει διαδικασίες διαιτησίας πρέπει να υποβάλει στο άλλο μέρος αίτημα διαιτησίας (το «Αίτημα»). Το Αίτημα πρέπει να περιλαμβάνει (1) το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση αλληλογραφίας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του μέρους που επιδιώκει διαιτησία και το όνομα χρήστη του λογαριασμού (κατά περίπτωση) καθώς και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με οποιονδήποτε ισχύοντα Λογαριασμό χρήστη, (2) δήλωση των νομικών αξιώσεων που προβάλλονται και των πραγματικών βάσεων των εν λόγω αξιώσεων, (3) περιγραφή της επιδιωκόμενης λύσης και ακριβή, καλή τη πίστει υπολογισμό του ποσού που αποτελεί τη διαφορά, σε δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών, (4) δήλωση που πιστοποιεί την ολοκλήρωση της διαδικασίας Ενημέρωσης επίλυσης διαφορών όπως ανωτέρω και (5) αποδεικτικά στοιχεία ότι το αιτούν μέρος έχει καταβάλει τυχόν απαραίτητα τέλη κατάθεσης σε σχέση με την εν λόγω διαιτησία. Εάν το μέρος που αιτείται διαιτησίας εκπροσωπείται από δικηγόρο, το Αίτημα περιλαμβάνει επίσης το όνομα του συνηγόρου, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση αλληλογραφίας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο εν λόγω συνήγορος πρέπει επίσης να υπογράψει το Αίτημα. Με την υπογραφή του Αιτήματος, ο συνήγορος πιστοποιεί στον βαθμό που ο ίδιος διαθέτει γνώσεις, πληροφορίες και που δύναται να θεωρεί βάσει εύλογης έρευνας που διεξήγαγε υπό τις περιστάσεις ότι: (1) το Αίτημα δεν υποβάλλεται για οποιονδήποτε ακατάλληλο σκοπό, όπως παρενόχληση, πρόκληση περιττής καθυστέρησης ή άσκοπη αύξηση του κόστους επίλυσης διαφορών, (2) οι αξιώσεις, οι υπερασπίσεις και άλλοι νομικοί ισχυρισμοί δικαιολογούνται από το ισχύον δίκαιο ή από ένα μη άδικο επιχείρημα για επέκταση, τροποποίηση ή αντιστροφή της ισχύουσας νομοθεσίας ή για τη θέσπιση νέου νόμου και (3) οι πραγματικοί και οι νομικοί ισχυρισμοί βασίζονται σε αποδείξεις ή, εάν προσδιορίζονται ως τέτοιοι, θα έχουν πιθανώς βάση αποδείξεων μετά από εύλογη ευκαιρία για περαιτέρω έρευνα ή ανακάλυψη. Ο διαιτητής θα είναι είτε συνταξιούχος δικαστής είτε δικηγόρος εξουσιοδοτημένος να ασκεί τη δικηγορία στην πολιτεία της Καλιφόρνιας και θα επιλέγεται από τα μέρη από τον κατάλογο διαιτητών διαφορών καταναλωτών της AAA. Εάν τα μέρη δεν είναι σε θέση να συμφωνήσουν σε διαιτητή εντός τριάντα πέντε (35) ημερών από την επίδοση του Αιτήματος, τότε η ΑΑΑ θα ορίσει τον διαιτητή σύμφωνα με τους Κανόνες της ΑΑΑ, υπό την προϋπόθεση ότι εάν ενεργοποιηθεί η διαδικασία ομαδικής διαιτησίας στο πλαίσιο της υποενότητας 9, η ΑΑΑ θα ορίσει τον διαιτητή για κάθε ομάδα.

   Εκτός αν εσείς και η Grindr συμφωνήσετε διαφορετικά ή αν ενεργοποιηθεί η διαδικασία Ομαδικής διαιτησίας που αναφέρεται στην υποενότητα 9 παρακάτω, η διαιτησία θα διεξαχθεί στην κομητεία όπου διαμένετε.  Εσείς και Εμείς συμφωνούμε ότι ο διαιτητής, και όχι οποιοδήποτε ομοσπονδιακό, διεθνές, πολιτειακό ή τοπικό δικαστήριο ή υπηρεσία, θα έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα να επιλύει οποιαδήποτε διαφορά σχετικά με την ερμηνεία, την εφαρμογή, την εκτελεστότητα ή τη διατύπωση της παρούσας Συμφωνίας, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε αξίωσης ότι το σύνολο ή οποιοδήποτε μέρος της παρούσας Συμφωνίας είναι άκυρο ή ακυρώσιμο ή ότι μια συγκεκριμένη αξίωση υπόκειται σε διαιτησία, εκτός από τα ακόλουθα: (1) όλες οι διαφορές που απορρέουν από ή σχετίζονται με την υποενότητα 14 του παρόντος τμήματος, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε ισχυρισμού ότι το σύνολο ή μέρος της εν λόγω υποενότητας είναι μη εφαρμόσιμο, παράνομο, άκυρο ή ακυρώσιμο ή ότι η εν λόγω υποενότητα έχει παραβιαστεί, αποφασίζονται από αρμόδιο δικαστήριο και όχι από διαιτητή, (2) εκτός από όσα προβλέπονται ρητά στην υποενότητα 9, όλες οι διαφορές σχετικά με την καταβολή τελών διαιτησίας αποφασίζονται μόνο από αρμόδιο δικαστήριο και όχι από διαιτητή, (3) όλες οι διαφορές σχετικά με το αν ένα από τα μέρη έχει εκπληρώσει οποιαδήποτε αναβλητική προϋπόθεση για τη διαιτησία αποφασίζονται μόνο από αρμόδιο δικαστήριο και όχι από διαιτητή και (4) όλες οι διαφορές σχετικά με το ποια εκδοχή της διάταξης περί διαιτησίας ισχύει αποφασίζονται μόνο από αρμόδιο δικαστήριο και όχι από διαιτητή.
  5. Η απόφαση του Διαιτητή υπέρ σας ή υπέρ μας Εσείς και Εμείς συμφωνούμε ότι για θέματα στα οποία η ζητούμενη αποζημίωση είναι άνω των 5.000 δολαρίων, η απόφαση του διαιτητή θα περιλαμβάνει τις βασικές διαπιστώσεις και τα συμπεράσματα στα οποία ο διαιτητής στήριξε την απόφαση. Ο διαιτητής θα αποφασίσει επί της ουσίας για όλες τις αξιώσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένων των αναγνωρισμένων αρχών της δίκαιας κρίσης και θα τηρήσει όλες τις αξιώσεις για προνόμια που αναγνωρίζονται από τον νόμο. Ο διαιτητής δεν δεσμεύεται από αποφάσεις σε προηγούμενες διαιτησίες που αφορούν διαφορετικούς Χρήστες, αλλά δεσμεύεται από αποφάσεις σε προηγούμενες διαιτησίες που αφορούν στον ίδιο χρήστη της Grindr στον βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία. Εσείς και Εμείς συμφωνούμε ότι η απόφαση του διαιτητή θα είναι οριστική και δεσμευτική και πως η απόφαση του διαιτητή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε δικαστήριο έχει δικαιοδοσία επί των συμβαλλομένων για τους σκοπούς της επιβολής της απόφασης.
  6. Ασφαλιστικά μέτρα και αναγνωριστική απόφαση. Με την επιφύλαξη της παρούσας διάταξης Διαιτησίας, ο διαιτητής δύναται να χορηγήσει αναγνωριστική απόφαση ή ασφαλιστικά μέτρα μόνο υπέρ του μεμονωμένου μέρους που ζητά αποζημίωση και μόνο στον βαθμό που είναι αναγκαίο για παροχή της αποζημίωσης που δικαιολογείται από την ατομική αξίωση του μέρους. Καμία διάταξη της παρούσας παραγράφου δεν αποσκοπεί να επηρεάσει, ούτε επηρεάζει, τους όρους και τις προϋποθέσεις της υποενότητας 9 με τίτλο «Ομαδική διαιτησία». Παρά οτιδήποτε αντίθετο στην παρούσα Συμφωνία διαιτησίας, εάν ένα δικαστήριο κρίνει με τελεσίδικη απόφαση, η οποία δεν επιδέχεται περαιτέρω έφεσης ή προσφυγής, ότι οι περιορισμοί της παρούσας υποενότητας, «Παραίτηση από ομαδική και άλλη μη εξατομικευμένη αποζημίωση», είναι άκυροι ή μη εφαρμόσιμοι ως προς μια συγκεκριμένη αξίωση ή αίτημα αποζημίωσης (όπως αίτηση για δημόσια ασφαλιστικά μέτρα), Εσείς και η Grindr συμφωνείτε ότι η συγκεκριμένη αξίωση ή αίτημα αποζημίωσης (και μόνο αυτή η συγκεκριμένη αξίωση ή αίτημα αποζημίωσης) θα διαχωριστεί από τη διαιτησία και μπορεί να εκδικαστεί στα πολιτειακά ή ομοσπονδιακά δικαστήρια της Πολιτείας της Καλιφόρνιας. Όλες οι άλλες Διαφορές θα επιλύονται μέσω διαιτησίας ή από Δικαστήρια επίλυσης μικροδιαφορών. Η παρούσα υποενότητα δεν εμποδίζει εσάς ή την Grindr να συμμετάσχετε σε ομαδικό διακανονισμό αξιώσεων.
  7. Εξαιρέσεις στη συμφωνία μας για επίλυση διαφορών μέσω διαιτησίας. Υπάρχουν μόνο δύο εξαιρέσεις σε αυτήν τη διάταξη για τη διαιτησία:
   1. Πρώτον, εάν ένα από τα μέρη πιστεύει εύλογα ότι το άλλο μέρος έχει παραβιάσει ή απειλεί να παραβιάσει με οποιονδήποτε τρόπο τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του άλλου μέρους, το μέρος του οποίου τα δικαιώματα έχουν παραβιαστεί μπορεί να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα ή άλλα κατάλληλα προσωρινά μέτρα σε οποιοδήποτε δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας.
   2. Δεύτερον, κάθε συμβαλλόμενο μέρος διατηρεί το δικαίωμα να προσφύγει σε Δικαστήριο επίλυσης μικροδιαφορών για διαφορές ή αξιώσεις που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία των εν λόγω δικαστηρίων.
  8. Έξοδα διαιτησίας. Εσείς και Εμείς συμφωνούμε ότι η πληρωμή όλων των τελών κατάθεσης, διαχείρισης και διαιτησίας θα διέπεται από τους κανόνες της AAA, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στην παρούσα διάταξη περί διαιτησίας. Τα μέρη καλύπτουν τα δικά τους έξοδα και αμοιβές δικηγόρων στη διαιτησία, εκτός εάν ο διαιτητής διαπιστώσει ότι είτε η ουσία της διαφοράς είτε η αποζημίωση που ζητείται στην αίτηση διαιτησίας ήταν ανούσια ή ασκήθηκε για αθέμιτο σκοπό (όπως ορίζεται με βάση τα πρότυπα που προβλέπονται στον Ομοσπονδιακό Κανονισμό Πολιτικής Δικονομίας 11(β)).
  9. Ομαδική διαιτησία. Για να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της διαχείρισης και της επίλυσης των διαιτησιών, Εσείς και η Grindr συμφωνείτε ότι σε περίπτωση που υπάρχουν εκατό (100) ή περισσότερες μεμονωμένες αιτήσεις για διαιτησία ουσιωδώς παρόμοιας φύσης που κατατίθενται κατά της Grindr από ή με τη βοήθεια του ίδιου δικηγορικού γραφείου, ομάδας δικηγορικών γραφείων, ή οργανισμών, εντός περιόδου τριάντα (30) ημερών (ή το συντομότερο δυνατό μετά), η AAA (1) θα διαχειρίζεται τα αιτήματα διαιτησίας σε ομάδες των 100 αιτήσεων ανά ομάδα (συν, στον βαθμό που απομένουν λιγότερες από 100 αιτήσεις μετά την ομαδοποίηση που περιγράφεται παραπάνω, μια τελική ομάδα που θα αποτελείται από τις εναπομείνασες αιτήσεις), (2) διορίζει έναν διαιτητή για κάθε ομάδα και (3) προβλέπει την επίλυση κάθε ομάδας ως ενιαία ενοποιημένη διαιτησία με ένα σύνολο καταθέσεων και διοικητικών τελών που οφείλονται ανά πλευρά ανά ομάδα, ένα διαδικαστικό ημερολόγιο, μία ακρόαση (εάν υπάρχει) σε τόπο που θα καθοριστεί από τον διαιτητή και μία τελική απόφαση («Ομαδική διαιτησία»).

   Όλα τα μέρη συμφωνούν ότι τα αιτήματα είναι «ουσιαστικά παρόμοιας φύσης» εάν προκύπτουν από ή αφορούν το ίδιο γεγονός ή πραγματικό σενάριο και εγείρουν τα ίδια ή παρόμοια νομικά ζητήματα και επιδιώκουν την ίδια ή παρόμοια αποζημίωση. Στον βαθμό που τα μέρη διαφωνούν σχετικά με την εφαρμογή της διαδικασίας Ομαδικής διαιτησίας, το διαφωνούν μέρος ενημερώνει την ΑΑΑ και η ΑΑΑ διορίζει έναν μοναδικό μόνιμο διαιτητή για να καθορίσει την εφαρμοσιμότητα της διαδικασίας Ομαδικής διαιτησίας («Διοικητικός Διαιτητής»). Σε προσπάθεια επιτάχυνσης της επίλυσης οποιασδήποτε τέτοιας διαφοράς από τον Διοικητικό διαιτητή, τα μέρη συμφωνούν ότι ο Διοικητικός διαιτητής μπορεί να καθορίσει τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για άμεση επίλυση των διαφορών. Οι αμοιβές του Διοικητικού διαιτητή καταβάλλονται από την Grindr.

   Εσείς και η Grindr συμφωνείτε να συνεργαστείτε με καλή πίστη με την AAA για εφαρμογή της διαδικασίας Ομαδικής διαιτησίας, συμπεριλαμβανομένης της καταβολής ενιαίων τελών κατάθεσης και διοικητικών τελών για ομαδικές αιτήσεις, καθώς και για κάθε βήμα για ελαχιστοποίηση του χρόνου και του κόστους της διαιτησίας, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει: (1) τον διορισμό ειδικού εμπειρογνώμονα που θα επικουρεί τον διαιτητή στην επίλυση των διαφορών ανακάλυψης και (2) την υιοθέτηση ενός ταχέως ημερολογίου των διαδικασιών διαιτησίας.

   Η παρούσα διάταξη περί ομαδικής διαιτησίας δεν θα ερμηνευθεί σε καμία περίπτωση ως αποδοχή ομαδικής, συλλογικής ή/και μαζικής διαιτησίας ή αγωγής οποιουδήποτε είδους, ή διαιτησίας που περιλαμβάνει κοινές ή ενοποιημένες αξιώσεις σε καμία περίπτωση, εκτός από τις περιπτώσεις που ορίζονται ρητά στην παρούσα υποενότητα.

  10. Μελλοντικές τροποποιήσεις της συμφωνίας διαιτησίας. Με την επιφύλαξη οποιασδήποτε αντίθετης διάταξης στην παρούσα Συμφωνία, Εσείς και Εμείς συμφωνούμε ότι εάν προβούμε σε οποιαδήποτε τροποποίηση της παρούσας συμφωνίας για διαιτησία στο μέλλον, η εν λόγω τροποποίηση δεν θα ισχύει για οποιαδήποτε αξίωση που έχει κατατεθεί σε νομική διαδικασία κατά της Grindr πριν από την ημερομηνία έναρξης ισχύος της τροποποίησης. Ωστόσο, η τροποποίηση θα ισχύει για όλες τις άλλες διαφορές ή αξιώσεις που διέπονται από τη συμφωνία διαιτησίας και έχουν προκύψει ή ενδέχεται να προκύψουν μεταξύ Εσάς και της Grindr. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους τροποποιημένους όρους, μπορείτε να κλείσετε τον Λογαριασμό χρήστη σας εντός τριάντα (30) ημερών από την ανάρτηση ή την κοινοποίηση και δεν θα δεσμεύεστε από τους τροποποιημένους όρους. Αλλαγές στην παρούσα συμφωνία διαιτησίας δεν σας παρέχουν νέα ευκαιρία να εξαιρεθείτε από τη συμφωνία διαιτησίας, εάν έχετε συμφωνήσει προηγουμένως με μια έκδοση της παρούσας συμφωνίας και δεν έχετε εξαιρεθεί έγκυρα από τη διαιτησία.
  11. Τόπος διεξαγωγής διαιτησίας. Οποιαδήποτε διαιτησία που διενεργείται σύμφωνα με τους παρόντες Όρους θα διεξάγεται στην κομητεία του Λος Άντζελες ή σε άλλον τόπο που θα συμφωνήσουν αμοιβαία τα μέρη, συμπεριλαμβανομένης της τηλεδιάσκεψης.
  12. Δικαστικό φόρουμ για νομικές διαφορές. Εκτός εάν συμφωνήσετε Εσείς και Εμείς διαφορετικά και εκτός από όσα περιγράφονται στην Ενότητα 22.2 (Δικαστήριο επίλυσης μικροδιαφορών), σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η παραπάνω συμφωνία διαιτησίας δεν ισχύει για εσάς ή για μια συγκεκριμένη απαίτηση ή διαφορά, είτε ως αποτέλεσμα της απόφασής σας να εξαιρεθείτε από τη συμφωνία διαιτησίας, είτε ως αποτέλεσμα απόφασης του διαιτητή ή δικαστικής απόφασης, ή επειδή είστε διεθνής χρήστης για τον οποίο δεν ισχύει η παρούσα συμφωνία διαιτησίας, συμφωνείτε (εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά από τον νόμο) ότι κάθε αξίωση ή διαφορά που έχει προκύψει ή ενδέχεται να προκύψει μεταξύ εσάς και της Grindr πρέπει να επιλύεται αποκλειστικά από πολιτειακό ή ομοσπονδιακό δικαστήριο που βρίσκεται στην κομητεία του Λος Άντζελες, Καλιφόρνια. Εσείς και η Grindr συμφωνείτε να υπαχθείτε στην αποκλειστική προσωπική δικαιοδοσία των δικαστηρίων που βρίσκονται στην κομητεία του Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, για τους σκοπούς εκδίκασης όλων αυτών των απαιτήσεων ή διαφορών.
  13. Ρήτρα διαιρετότητας διαιτησίας.  Εάν οποιοδήποτε τμήμα ή τμήματα της παρούσας Διάταξης διαιτησίας κριθεί σύμφωνα με τον νόμο άκυρο ή ανεφάρμοστο, τότε το συγκεκριμένο τμήμα ή τμήματα δεν θα έχουν καμία ισχύ και θα διαχωριστούν και η υπόλοιπη Συμφωνία διαιτησίας θα παραμείνει σε πλήρη ισχύ.
  14. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ GRINDR, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ («ΕΞΑΙΡΕΣΗ» (OPT-OUT)) ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ [email protected] («ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ»). Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΙΑΣ (31) ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ GRINDR, ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΙΑ (31) ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
  15. Διαδικασία εξαίρεσης από τη διαιτησία. Για να εξαιρεθείτε, εντός τριάντα μίας (31) ημερών από την πρώτη αποδοχή των όρων της παρούσας συμφωνίας, θα πρέπει να στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το νόμιμο όνομά σας, την ταχυδρομική διεύθυνσή σας (συμπεριλαμβανομένης της οδού, της πόλης, της πολιτείας και του ταχυδρομικού κώδικα), τη διεύθυνση (τις διευθύνσεις) ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με τον λογαριασμό (τους λογαριασμούς) σας για τον οποίο (τους οποίους) ισχύει η εξαίρεση, καθώς και μια αναλλοίωτη ψηφιακή φωτογραφία της έγκυρης άδειας οδήγησης στη διεύθυνση: [email protected]. Η διαδικασία αυτή αποτελεί τον μόνο τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη συμφωνία διαιτησίας. Εάν επιλέξετε να εξαιρεθείτε από τη συμφωνία για διαιτησία, όλα τα άλλα μέρη της παρούσας Συμφωνίας και της παρούσας ενότητας «Διαφορές» (συμπεριλαμβανομένων των ενοτήτων 20 (Αναγνώριση του οφέλους συμφωνίας με την Grindr) και 15 έως 19 (15 - Διαφήμιση, 16 - Άδειες χρήσης τελικού χρήστη, 17 - Οι αποποιήσεις μας. Δεν δίδονται εγγυήσεις σε εσάς, 18 - Η αποζημίωσή μας από εσάς, Τηρείτε την Grindr αβλαβή και 19 - Περιορισμός της ευθύνης μας και της αποζημίωσής σας)) θα συνεχίσουν να ισχύουν για εσάς. Η εξαίρεση από την παρούσα συμφωνία διαιτησίας δεν έχει καμία επίπτωση σε οποιεσδήποτε προηγούμενες, άλλες ή μελλοντικές συμφωνίες διαιτησίας που μπορεί να έχετε συνάψει μαζί μας.
  16. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η GRINDR ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΤΕ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ Ή ΕΝΟΡΚΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ή ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Ή ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΓΗ, ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ή ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ Ή/ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΤΡΙΤΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ 9 ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩΤΕΡΩ. Εσείς και η Grindr επιλέγετε ότι όλες οι Διαφορές θα επιλύονται με διαιτησία σύμφωνα με την παρούσα διάταξη διαιτησίας, εκτός από τις περιπτώσεις που ορίζονται στην υποενότητα 9 ανωτέρω. Δεν υπάρχουν δικαστής ή ένορκοι στη διαιτησία, ενώ ο δικαστικός έλεγχος μιας διαιτητικής απόφασης υπόκειται σε πολύ περιορισμένο έλεγχο. Η παρούσα υποενότητα δεν εμποδίζει εσάς ή την Grindr να συμμετάσχετε σε ομαδικό διακανονισμό αξιώσεων.
  17. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ. Εσείς και η Grindr συμφωνείτε περαιτέρω ότι οποιαδήποτε Διαφορά που έχει ο ένας ή ο άλλος, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην παρούσα Συμφωνία διαιτησίας, πρέπει να αρχίσει να επιλύεται μέσω διαιτησίας εντός της ισχύουσας προθεσμίας παραγραφής για την εν λόγω αξίωση ή διαφωνία, διαφορετικά θα παραγραφεί για πάντα. Ομοίως, συμφωνείτε ότι όλες οι ισχύουσες διατάξεις παραγραφής θα εφαρμόζονται στην εν λόγω διαιτησία με τον ίδιο τρόπο που θα εφαρμόζονταν αυτές οι διατάξεις παραγραφής στο αρμόδιο δικαστήριο.
 23. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ.
  1. Η Grindr σέβεται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και αναμένει από τους χρήστες της να κάνουν το ίδιο. Η Grindr θα διακόψει αμέσως και χωρίς προειδοποίηση τους λογαριασμούς των χρηστών που κρίνονται από την Grindr ως «κατ' επανάληψη παραβάτες». Κατ' επανάληψη παραβάτης είναι ο Χρήστης που έχει ειδοποιηθεί από την Grindr για παραβατική δραστηριότητα περισσότερες από δύο φορές ή/και για τον οποίο έχει αφαιρεθεί Περιεχόμενο χρήστη από τις Υπηρεσίες Grindr περισσότερες από δύο φορές. (Σημειώστε ότι διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε λογαριασμούς για μία και μόνο παράβαση σύμφωνα με την Ενότητα 8)
  2. Εάν είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων ή εκπρόσωπός του και πιστεύετε ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο που φιλοξενείται σε οποιαδήποτε Υπηρεσία Grindr παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματά σας, τότε μπορείτε να υποβάλετε ειδοποίηση παρέχοντας εγγράφως στον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο περί πνευματικών δικαιωμάτων της Grindr τις ακόλουθες πληροφορίες:
   1. Φυσική ή ηλεκτρονική υπογραφή προσώπου εξουσιοδοτημένου να ενεργεί για λογαριασμό του κατόχου αποκλειστικού δικαιώματος που φέρεται να έχει παραβιαστεί,
   2. Προσδιορισμό του έργου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και το οποίο φέρεται ότι έχει παραβιαστεί, ή, εάν πολλαπλά έργα που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα στις ισχύουσες υπηρεσίες Grindr καλύπτονται από μία μόνο ειδοποίηση, έναν ενδεικτικό κατάλογο των έργων αυτών στις ισχύουσες υπηρεσίες Grindr,
   3. Προσδιορισμός του υλικού που φέρεται ότι παραβιάζει ή ότι αποτελεί αντικείμενο παραβατικής δραστηριότητας και το οποίο πρέπει να αφαιρεθεί ή η πρόσβαση στο οποίο πρέπει να απενεργοποιηθεί, καθώς και πληροφορίες επαρκείς για να επιτρέψουν στην Grindr να εντοπίσει το υλικό,
   4. Πληροφορίες εύλογα επαρκείς για να μπορέσει η Grindr να επικοινωνήσει με τον καταγγέλλοντα, όπως διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου και, εάν υπάρχει, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην οποία μπορεί να επικοινωνήσει με τον καταγγέλλοντα,
   5. Δήλωση ότι ο καταγγέλλων έχει την πεποίθηση με καλή πίστη ότι η χρήση του υλικού με τον καταγγελλόμενο τρόπο δεν επιτρέπεται από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων, τον εκπρόσωπό του ή τον νόμο (για παράδειγμα, «Θεωρώ με καλή πίστη ότι η χρήση του περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και προσδιορίζεται στο παρόν δεν επιτρέπεται από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων, τον εκπρόσωπό του ή τον νόμο.») και
   6. Δήλωση ότι οι πληροφορίες στην ειδοποίηση είναι ακριβείς και πως, γνωρίζοντας τις κυρώσεις που προβλέπονται για την ψευδορκία, το καταγγέλλον μέρος είναι εξουσιοδοτημένο να ενεργεί εξ ονόματος του κατόχου του αποκλειστικού δικαιώματος που φέρεται να παραβιάζεται (για παράδειγμα, «Ορκίζομαι, γνωρίζοντας τις κυρώσεις που προβλέπονται για την ψευδορκία, ότι οι πληροφορίες στην παρούσα ειδοποίηση είναι ακριβείς και πως είμαι ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων ή εξουσιοδοτημένος να ενεργώ εξ ονόματος του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων που φέρεται να παραβιάζονται από το προαναφερθέν περιεχόμενο»).
  3. Η επικοινωνία με τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο περί πνευματικών δικαιωμάτων της Grindr για λήψη ειδοποιήσεων σχετικά με ισχυριζόμενες παραβιάσεις γίνεται στα στοιχεία:

   Grindr LLC
   Υπόψη: Υπεύθυνου περί Πνευματικών δικαιωμάτων
   Email: [email protected]

   Να διευκρινιστεί ότι μόνο οι ειδοποιήσεις στο πλαίσιο αυτής της ενότητας πρέπει να απευθύνονται στον Εκπρόσωπο περί Πνευματικών δικαιωμάτων της Grindr. Αναγνωρίζετε ότι εάν δεν συμμορφωθείτε με όλες τις απαιτήσεις της παρούσας Ενότητας 23, η ειδοποίησή σας για το DMCA ενδέχεται να μην είναι έγκυρη. Λάβετε υπόψη ότι σύμφωνα με την ενότητα 512(f) του Νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων των ΗΠΑ, κάθε πρόσωπο που εν γνώσει του δηλώνει ψευδώς ότι ένα υλικό ή μια δραστηριότητα αποτελεί παραβίαση, ενδέχεται να φέρει ευθύνη.

 24. ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ APPLE APP STORE. Οι ακόλουθοι πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για Εσάς εάν χρησιμοποιείτε το Λογισμικό Grindr από το Apple App Store. Στον βαθμό που οι λοιποί όροι και προϋποθέσεις της παρούσας Συμφωνίας είναι λιγότερο περιοριστικοί από τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας Ενότητας 24 ή έρχονται με άλλον τρόπο σε σύγκρουση με αυτούς, ισχύουν οι πιο περιοριστικοί ή συγκρουόμενοι όροι και προϋποθέσεις της παρούσας Ενότητας 24, αλλά αποκλειστικά σε σχέση με το Λογισμικό Grindr από το Apple App Store:
  1. Αναγνώριση.Η Grindr και εσείς αναγνωρίζετε ότι η παρούσα Συμφωνία συνάπτεται μόνο μεταξύ της Grindr και εσάς και όχι με την Apple και πως η Grindr και όχι η Apple είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για το Λογισμικό Grindr και το περιεχόμενό του. Στον βαθμό που η παρούσα Συμφωνία προβλέπει κανόνες χρήσης για το Λογισμικό Grindr οι οποίοι είναι λιγότερο περιοριστικοί από τους Κανόνες χρήσης που ορίζονται για το Λογισμικό Grindr στους Όρους χρήσης υπηρεσιών του Apple App Store ή άλλως έρχονται σε σύγκρουση με αυτούς, ισχύει ο πιο περιοριστικός ή συγκρουόμενος όρος της Apple.
  2. Αντικείμενο της άδειας. Η άδεια που χορηγείται σε εσάς για το Λογισμικό Grindr περιορίζεται σε μια μη μεταβιβάσιμη άδεια χρήσης του Λογισμικού Grindr σε ένα προϊόν iOS που κατέχετε ή ελέγχετε και όπως επιτρέπεται από τους Κανόνες χρήσης που ορίζονται στους Όρους χρήσης υπηρεσιών του Apple App Store.
  3. Συντήρηση και υποστήριξη. Η Grindr είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την παροχή οποιωνδήποτε υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης σε σχέση με το Λογισμικό Grindr, όπως ορίζεται στην παρούσα Συμφωνία (εάν υπάρχει), ή όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία. Η Grindr και Εσείς αναγνωρίζετε ότι η Apple δεν έχει καμία υποχρέωση να παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης σε σχέση με το Λογισμικό Grindr.
  4. Εγγύηση. Η Grindr είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για οποιεσδήποτε εγγυήσεις προϊόντων, ρητές ή σιωπηρές από τον νόμο, στον βαθμό που δεν αποποιείται σαφώς την ευθύνη. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του Λογισμικού Grindr με οποιαδήποτε ισχύουσα εγγύηση, μπορείτε να ειδοποιήσετε την Apple και η Apple θα σας επιστρέψει την τιμή αγοράς για το Λογισμικό Grindr και στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η Apple δεν θα έχει καμία άλλη υποχρέωση εγγύησης σε σχέση με το Λογισμικό Grindr, και οποιεσδήποτε άλλες αξιώσεις, απώλειες, υποχρεώσεις, ζημιές, έξοδα ή δαπάνες που αποδίδονται σε οποιαδήποτε μη συμμόρφωση με οποιαδήποτε εγγύηση να αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της Grindr.
  5. Ισχυρισμοί προϊόντων. Η Grindr και εσείς αναγνωρίζετε ότι η Grindr, και όχι η Apple, είναι υπεύθυνη για την αντιμετώπιση οποιωνδήποτε αξιώσεων, δικών σας ή οποιουδήποτε τρίτου, που σχετίζονται με το Λογισμικό Grindr ή την κατοχή ή/και χρήση του Λογισμικού Grindr, συμπεριλαμβανομένων: (α) αξιώσεων ευθύνης προϊόντων, (β) κάθε ισχυρισμού ότι το Λογισμικό Grindr δεν συμμορφώνεται με οποιαδήποτε ισχύουσα νομική ή κανονιστική απαίτηση και γ) αξιώσεων που απορρέουν από την προστασία των καταναλωτών ή παρόμοια νομοθεσία. Η παρούσα Συμφωνία δεν περιορίζει την ευθύνη της Grindr απέναντι σε Εσάς πέραν των επιτρεπόμενων από την ισχύουσα νομοθεσία.
  6. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η Grindr και Εσείς αναγνωρίζετε ότι, σε περίπτωση που οποιοσδήποτε τρίτος ισχυριστεί ότι το Λογισμικό Grindr ή η κατοχή και χρήση του Λογισμικού Grindr από εσάς παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του εν λόγω τρίτου, η Grindr, και όχι η Apple, θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τη διερεύνηση, την υπεράσπιση, τον διακανονισμό και την απαλλαγή από οποιαδήποτε τέτοια αξίωση παραβίασης πνευματικής ιδιοκτησίας.
  7. Όνομα και διεύθυνση του κατασκευαστή. Τα στοιχεία επικοινωνίας της Grindr για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, καταγγελίες ή αξιώσεις τελικών χρηστών σχετικά με το Λογισμικό Grindr παρατίθενται στην Ενότητα 26.7 κατωτέρω.
  8. Όροι συμφωνίας με τρίτα μέρη. Πρέπει να συμμορφώνεστε με τους ισχύοντες όρους συμφωνίας τρίτων μερών κατά τη χρήση του Λογισμικού Grindr.
  9. Τρίτος δικαιούχος. Η Grindr και Εσείς αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η Apple και οι θυγατρικές της Apple είναι τρίτοι δικαιούχοι της παρούσας Συμφωνίας και πως, μετά την αποδοχή από μέρους σας των όρων και προϋποθέσεων της παρούσας Συμφωνίας, η Apple θα έχει το δικαίωμα (και θα θεωρείται ότι έχει αποδεχθεί το δικαίωμα) να επιβάλει την παρούσα Συμφωνία εναντίον σας ως τρίτου δικαιούχου.
 25. ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ. Οι ακόλουθες διατάξεις προστίθενται στην παρούσα Συμφωνία για Χρήστες με συνδρομή επί πληρωμή που διαμένουν σε Αριζόνα, Καλιφόρνια, Κονέκτικατ, Ιλινόις, Αϊόβα, Μινεσότα, Νιου Τζέρσεϊ, Νέα Υόρκη, Βόρεια Καρολίνα, Οχάιο, Ρόουντ Άιλαντ, Ουισκόνσιν ή οποιαδήποτε άλλη πολιτεία με νόμους που ενδέχεται να απαιτούν ειδοποίηση για δικαιώματα ακύρωσης: Εσείς, ο αγοραστής, μπορείτε να ακυρώσετε την παρούσα σύμβαση, χωρίς καμία ποινή ή υποχρέωση, οποιαδήποτε στιγμή πριν από τα μεσάνυχτα της τρίτης εργάσιμης ημέρας του πωλητή της αρχικής σύμβασης μετά την ημερομηνία της παρούσας σύμβασης, εξαιρουμένων Κυριακών και αργιών. Για να ακυρώσετε την παρούσα Συμφωνία, ταχυδρομήστε ή παραδώστε μια υπογεγραμμένη και χρονολογημένη ειδοποίηση που να αναφέρει ότι εσείς, ο αγοραστής, ακυρώνετε την παρούσα Συμφωνία ή μια παρόμοια διατύπωση. Αυτή η ειδοποίηση αποστέλλεται στην ακόλουθη διεύθυνση μαζί με το email ή τον αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του λογαριασμού σας στη Grindr:

  Grindr LLC
  P.O. Box 69176
  West Hollywood, CA 90069

  Για συνδρομές που αγοράστηκαν μέσω Apple App Store ή Google Play Store, θα πρέπει επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας από αυτό το κατάστημα και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να αλλάξετε ή να ακυρώσετε τη συνδρομή σας.

  Σε περίπτωση που αποβιώσετε πριν από τη λήξη της περιόδου συνδρομής που έχετε πληρώσει, οι κληρονόμοι σας θα δικαιούνται επιστροφή του μέρους της πληρωμής που είχατε καταβάλει για την πληρωμένη συνδρομή σας, η οποία αναλογεί στην περίοδο μετά τον θάνατό σας. Σε περίπτωση που καταστείτε ανάπηρος (με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πληρωμένη συνδρομή και η κατάσταση να πιστοποιείται εγγράφως από γιατρό) πριν από τη λήξη της περιόδου της πληρωμένης συνδρομής σας, θα δικαιούστε επιστροφή του μέρους της πληρωμής που είχατε καταβάλει για τη συνδρομή σας, η οποία αναλογεί στην περίοδο μετά την αναπηρία σας, παρέχοντας ειδοποίηση στην Grindr στην ίδια διεύθυνση που αναφέρεται ανωτέρω.

 26. ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.
  1. Διαιρετότητα, παραίτηση από τις διατάξεις της συμφωνίας. Εσείς και Εμείς συμφωνούμε ότι εάν οποιαδήποτε διάταξη της παρούσας Συμφωνίας κριθεί παράνομη, άκυρη ή για οποιονδήποτε λόγο μη εκτελεστή, τότε η διάταξη αυτή θα θεωρείται διαχωρίσιμη από την παρούσα Συμφωνία και δεν θα επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα των υπόλοιπων διατάξεων. Μια διάταξη της παρούσας Συμφωνίας μπορεί να καταργηθεί μόνο με έντυπο έγγραφο που έχει υπογραφεί από το μέρος που δικαιούται να επωφεληθεί από την εν λόγω διάταξη. Η μη απαίτηση οποιουδήποτε συμβαλλόμενου μέρους εκτέλεσης οποιασδήποτε διάταξης της παρούσας συμφωνίας δεν επηρεάζει με κανέναν τρόπο το δικαίωμα του εν λόγω συμβαλλόμενου μέρους σε μεταγενέστερο χρόνο να την επιβάλει. Η παραίτηση από οποιαδήποτε παραβίαση οποιασδήποτε διάταξης της παρούσας συμφωνίας δεν ερμηνεύεται ως συνεχής παραίτηση από άλλες παραβιάσεις της ίδιας ή άλλων διατάξεων της παρούσας συμφωνίας.
  2. Ενημερώσεις της συμφωνίας: Η πιο πρόσφατη έκδοση των παρόντων Όρων θα είναι πάντα διαθέσιμη στη διεύθυνση https://www.grindr.com/terms-of-service/ και θα διέπει την εκ μέρους σας χρήση των Υπηρεσιών Grindr. Η Grindr ενδέχεται να αναθεωρεί αυτήν τη Συμφωνία κατά διαστήματα. Εάν η Grindr κρίνει, κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρειά της, ότι οι αλλαγές που πραγματοποιούμε στην παρούσα Συμφωνία είναι ουσιώδεις, θα σας ειδοποιήσουμε εκ των προτέρων (π.χ. εντός της εφαρμογής ή μέσω email).
  3. Ειδοποιήσεις. Η Grindr μπορεί να σας παρέχει ειδοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων όσων αφορούν αλλαγές στην παρούσα Συμφωνία, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αναρτήσεων στις Υπηρεσίες Grindr. Με το παρόν συναινείτε στη χρήση ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Για ειδοποιήσετε σχετικά την Grindr, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τις φυσικές διευθύνσεις και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχονται στην ενότητα 26.7 και η ειδοποίηση αυτή θα ισχύει με την παραλαβή της.
  4. Αδυναμία εκχώρησης εκ μέρους σας. Δυνατότητα εκχώρησης από την Grindr. Η παρούσα Σύμβαση, καθώς και τυχόν δικαιώματα και άδειες που εκχωρούνται με την παρούσα, δεν μπορούν να μεταβιβαστούν ή να εκχωρηθούν από Εσάς. Ωστόσο, η Grindr δύναται ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο να μεταβιβάσει ή να εκχωρήσει χωρίς περιορισμό την παρούσα Συμφωνία και τις υποχρεώσεις που περιέχονται στη Συμφωνία σε τρίτο μέρος. Με την παρούσα αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι εάν μια άλλη εταιρεία αποκτήσει την εταιρεία, την επιχείρησή μας ή τα περιουσιακά στοιχεία μας, η συναλλαγή αυτή μπορεί να περιλαμβάνει πώληση ή μεταφορά του Περιεχομένου χρήστη σας και συμφωνείτε με αυτήν τη μεταφορά χωρίς περαιτέρω ενέργεια ή επιβεβαίωση.
  5. Συνέχιση ισχύος των διατάξεων. Οι ακόλουθες Ενότητες θα συνεχίσουν να ισχύουν παρά οποιαδήποτε καταγγελία της παρούσας Συμφωνίας ή οποιαδήποτε διακοπή της χρήσης ή της συνδρομής σας στις Υπηρεσίες Grindr: 1-4, 5.3, 5.4, 6-8, 10.6, 10.7, 11, 13-15, 16 (εξαιρουμένης της 16.2), 17-24 και 26.
  6. Δεν υπάρχουν τρίτοι δικαιούχοι. Οι παρελθούσες, παρούσες και μελλοντικές θυγατρικές της Grindr (δηλαδή οι εταιρείες που ελέγχουν, ελέγχονται από ή βρίσκονται υπό κοινό έλεγχο με την Grindr) είναι τρίτοι δικαιούχοι όλων των δικαιωμάτων, της προστασίας και των οφελών που παρέχονται στην Grindr βάσει της παρούσας συμφωνίας, συμπεριλαμβανομένης της ενότητας 21. Εκτός αυτών, δεν υπάρχουν τρίτοι δικαιούχοι της παρούσας συμφωνίας.
  7. Επικεφαλίδες. Ολόκληρη η συμφωνία. Οι αναφορές επικεφαλίδων στην παρούσα είναι μόνο για λόγους ευκολίας, δεν αποτελούν μέρος της παρούσας Συμφωνίας και δεν θεωρείται ότι περιορίζουν ή επηρεάζουν καμία από τις διατάξεις της. Η λέξη «συμπεριλαμβανομένων» σημαίνει «συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό». Η παρούσα Συμφωνία αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ Εσάς και Εμάς σχετικά με το αντικείμενο της παρούσας και δεν θα τροποποιηθεί παρά μόνο εγγράφως, με συμφωνία και των δύο μερών.
  8. Οι γνωστοποιήσεις μας. Τα ερωτήματά σας.  Οι παρακάτω υπηρεσίες προσφέρονται από την Grindr LLC, PO Box 69176, West Hollywood, CA 90069. Εάν έχετε κάποια ερώτηση ή καταγγελία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην παραπάνω διεύθυνση ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]. Οι κάτοικοι της Καλιφόρνιας μπορούν να απευθύνονται στη Μονάδα Υποστήριξης Καταγγελιών του Τμήματος Υπηρεσιών Καταναλωτών του Υπουργείου Υποθέσεων Καταναλωτών της Καλιφόρνιας μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση 1625 North Market Blvd., Sacramento, CA 95834, ή τηλεφωνικά στο (916) 445-1254 ή στο (800) 952-5210.

Ειδικοί όροι για διεθνείς χρήστες

 1. ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. Οι ακόλουθοι όροι ισχύουν για Εσάς και υπερισχύουν των αντικρουόμενων όρων της παρούσας Συμφωνίας, εάν είστε κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου, στον βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία:
  1. Ακύρωση εντός της προθεσμίας ακύρωσης των 14 ημερών. Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε τις Υπηρεσίες Grindr Premium εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών χωρίς να παράσχετε καμία αιτιολογία. Η προθεσμία ακύρωσης λήγει δεκατέσσερις (14) ημέρες μετά την αγορά των Υπηρεσιών Grindr Premium. Εάν έχετε επωφεληθεί από μια δωρεάν δοκιμή, η προθεσμία ακύρωσης λήγει δεκατέσσερις (14) ημέρες από την έναρξη της δωρεάν δοκιμής σας. Για να ασκήσετε το δικαίωμα ακύρωσης των υπηρεσιών σας Grindr Premium κατά τη διάρκεια της περιόδου ακύρωσης των δεκατεσσάρων (14) ημερών, πρέπει να μας ενημερώσετε στο [email protected] σχετικά με την απόφασή Σας να προβείτε στην ακύρωση με σαφή δήλωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Υπόδειγμα εντύπου ανάκλησης που βρίσκεται στο παράρτημα Ι(Β) της Οδηγίας για τα Δικαιώματα των καταναλωτών. Θα σας κοινοποιήσουμε επιβεβαίωση παραλαβής της εν λόγω ακύρωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς καθυστέρηση. Για να τηρήσετε την προθεσμία ακύρωσης, αρκεί να στείλετε την ανακοίνωσή σας σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος ακύρωσης πριν παρέλθει η προθεσμία ακύρωσης. Δεν ισχύουν ξεχωριστά τέλη ακύρωσης, αλλά δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στην παρούσα. Θα σας επιστρέψουμε ένα αναλογικό ποσό του τέλους Premium για την περίοδο που δεν χρησιμοποιήσατε τις Υπηρεσίες Premium. Θα εξακολουθείτε να υποχρεούστε να πληρώνετε το τέλος των Υπηρεσιών Premium για την περίοδο των Υπηρεσιών Premium μέχρι να μας γνωστοποιήσετε την ακύρωσή σας (εξαιρουμένης οποιασδήποτε δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου κατά την οποία δεν έγινε καμία πληρωμή) και, ως εκ τούτου, δεν θα σας επιστρέψουμε το ποσό για το εν λόγω τμήμα των Υπηρεσιών Premium. Θα προβούμε στην επιστροφή χρημάτων χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα κατά την οποία θα ενημερωθούμε για την απόφασή σας να ακυρώσετε τις Υπηρεσίες Premium. Θα εκδώσουμε την επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός εάν έχετε συμφωνήσει ρητά διαφορετικά.
  2. Εξαιρέσεις από τους περιορισμούς ευθύνης. Τίποτα στην παρούσα Συμφωνία δεν αποκλείει ή περιορίζει την ευθύνη της Grindr (ή των συνδεδεμένων εταιρειών, εργολάβων, υπεργολάβων, διευθυντών, στελεχών, υπαλλήλων, εκπροσώπων, τρίτων προμηθευτών ή δικαιοπαρόχων της) για θάνατο ή σωματικές βλάβες που προκύπτουν από αμέλεια, απάτη ή δόλια παραπλάνηση εκ μέρους μας, ή οποιαδήποτε άλλη ευθύνη που δεν μπορεί να αποκλειστεί ή να περιοριστεί από την ισχύουσα νομοθεσία.
  3. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (2013/11/ΕΕ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (ΕΕ 524/2013) (ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΕ), Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ 22 ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 22.8 (ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ), ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ 21.8. Η Πλατφόρμα ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο ODR Platform.
  4. Με την επιφύλαξη του δικαίου των καταναλωτών. Ως καταναλωτής, επωφελείστε από κάθε υποχρεωτική διάταξη της νομοθεσίας της χώρας στην οποία είστε κάτοικος. Τίποτα στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, της Ενότητας 21, δεν επηρεάζει τα δικαιώματά σας ως καταναλωτή να επικαλεστείτε τέτοιες υποχρεωτικές διατάξεις της τοπικής νομοθεσίας.
  5. Τοπική δικαιοδοσία. Η τοπική νομοθεσία της περιοχής σας μπορεί να σας δίνει το δικαίωμα να εκδικαστεί μια διαφορά σχετικά με την παρούσα Συμφωνία από τα τοπικά δικαστήριά σας, ανεξάρτητα από τους όρους της Ενότητας 21, στην οποία συμφωνούμε ότι όλες οι διαφορές που δεν υπόκεινται στους όρους της Ενότητας 21 θα εκδικάζονται από τα δικαστήρια που βρίσκονται στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ. Η παρούσα Συμφωνία δεν περιορίζει κανένα τέτοιο δικαίωμα που έχετε και ισχύει ανεξάρτητα από τους όρους μιας συμφωνίας που έχετε συνάψει. Ωστόσο, με τη σύναψη αυτής της Συμφωνίας ή με άλλον τρόπο, η Grindr δεν συναινεί στη δικαιοδοσία οποιωνδήποτε δικαστηρίων εκτός από αυτά που αναφέρονται στην Ενότητα 21 και διατηρεί το δικαίωμα να αμφισβητήσει ότι υπόκειται στη δικαιοδοσία οποιουδήποτε άλλου δικαστηρίου.
 2. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. Οι ακόλουθοι όροι ισχύουν για Εσάς και υπερισχύουν των αντικρουόμενων όρων της παρούσας Συμφωνίας, εάν είστε κάτοικος της ΕΕ, στον βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.
  1. Ακύρωση εντός της προθεσμίας ακύρωσης των 14 ημερών. Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε τις Υπηρεσίες Grindr Premium εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών χωρίς να παράσχετε καμία αιτιολογία. Η προθεσμία ακύρωσης λήγει δεκατέσσερις (14) ημέρες μετά την αγορά των Υπηρεσιών Grindr Premium. Εάν έχετε επωφεληθεί από μια δωρεάν δοκιμή, η προθεσμία ακύρωσης λήγει δεκατέσσερις (14) ημέρες από την έναρξη της δωρεάν δοκιμής σας. Για να ασκήσετε το δικαίωμα ακύρωσης των υπηρεσιών σας Grindr Premium κατά τη διάρκεια της περιόδου ακύρωσης των δεκατεσσάρων (14) ημερών, πρέπει να μας ενημερώσετε στο [email protected] σχετικά με την απόφασή Σας να προβείτε στην ακύρωση με σαφή δήλωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Υπόδειγμα εντύπου ανάκλησης που βρίσκεται στο παράρτημα Ι(Β) της Οδηγίας για τα Δικαιώματα των καταναλωτών. Θα σας κοινοποιήσουμε επιβεβαίωση παραλαβής της εν λόγω ακύρωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς καθυστέρηση. Για να τηρήσετε την προθεσμία ακύρωσης, αρκεί να στείλετε την ανακοίνωσή σας σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος ακύρωσης πριν παρέλθει η προθεσμία ακύρωσης. Δεν ισχύουν ξεχωριστά τέλη ακύρωσης, αλλά δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στην παρούσα. Θα σας επιστρέψουμε ένα αναλογικό ποσό του τέλους Premium για την περίοδο που δεν χρησιμοποιήσατε τις Υπηρεσίες Premium. Θα εξακολουθείτε να υποχρεούστε να πληρώνετε το τέλος των Υπηρεσιών Premium για την περίοδο των Υπηρεσιών Premium μέχρι να μας γνωστοποιήσετε την ακύρωσή σας (εξαιρουμένης οποιασδήποτε δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου κατά την οποία δεν έγινε καμία πληρωμή) και, ως εκ τούτου, δεν θα σας επιστρέψουμε το ποσό για το εν λόγω τμήμα των Υπηρεσιών Premium. Θα προβούμε στην επιστροφή χρημάτων χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα κατά την οποία θα ενημερωθούμε για την απόφασή σας να ακυρώσετε τις Υπηρεσίες Premium. Θα εκδώσουμε την επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός εάν έχετε συμφωνήσει ρητά διαφορετικά.
  2. Εξαιρέσεις από τους περιορισμούς ευθύνης. Τίποτα στην παρούσα Συμφωνία δεν αποκλείει ή περιορίζει την ευθύνη της Grindr (ή των συνδεδεμένων εταιρειών, εργολάβων, υπεργολάβων, διευθυντών, στελεχών, υπαλλήλων, εκπροσώπων, τρίτων προμηθευτών ή δικαιοπαρόχων της) στον βαθμό που δεν μπορεί να αποκλειστεί ή να περιοριστεί από την ισχύουσα νομοθεσία.
  3. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (2013/11/ΕΕ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (ΕΕ 524/2013) (ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΕ), Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ 22 ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 22.8 (ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ), ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ 22.8. Η Πλατφόρμα ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο ODR Platform.
  4. Με την επιφύλαξη του δικαίου των καταναλωτών. Ως καταναλωτής, επωφελείστε από κάθε υποχρεωτική διάταξη της νομοθεσίας της χώρας στην οποία είστε κάτοικος. Τίποτα στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, της Ενότητας 22, δεν επηρεάζει τα δικαιώματά σας ως καταναλωτή να επικαλεστείτε τέτοιες υποχρεωτικές διατάξεις της τοπικής νομοθεσίας.
  5. Τοπική Δικαιοδοσία. Η τοπική νομοθεσία της περιοχής σας μπορεί να σας δίνει το δικαίωμα να εκδικαστεί μια διαφορά σχετικά με την παρούσα Συμφωνία από τα τοπικά σας δικαστήρια, ανεξάρτητα από τους όρους της Ενότητας 22, στην οποία συμφωνούμε ότι όλες οι διαφορές που δεν υπόκεινται στους όρους της Ενότητας 22 θα εκδικάζονται από τα δικαστήρια που βρίσκονται στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ. Η παρούσα Συμφωνία δεν περιορίζει κανένα τέτοιο δικαίωμα που έχετε και ισχύει ανεξάρτητα από τους όρους μιας συμφωνίας που έχετε συνάψει. Ωστόσο, με τη σύναψη αυτής της Συμφωνίας ή με άλλον τρόπο, η Grindr δεν συναινεί στη δικαιοδοσία οποιωνδήποτε δικαστηρίων εκτός από αυτά που αναφέρονται στην Ενότητα 22 και διατηρεί το δικαίωμα να αμφισβητήσει ότι υπόκειται στη δικαιοδοσία οποιουδήποτε άλλου δικαστηρίου.
 3. ΙΣΠΑΝΙΑ.  Εκτός από τους όρους που ορίζονται παραπάνω για τους κατοίκους της ΕΕ οι ακόλουθοι όροι υπερισχύουν των αντικρουόμενων όρων της παρούσας Συμφωνίας και ισχύουν για εσάς εάν είστε κάτοικος Ισπανίας, στον βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία:
  1. Γλώσσα. Η ισπανική έκδοση της παρούσας συμφωνίας θα υπερισχύει.
  2. Τροποποιήσεις.Η Grindr θα σας ενημερώνει για οποιαδήποτε σχετική τροποποίηση των Υπηρεσιών ή/και των Οδηγιών, καθώς και για τυχόν αλλαγές στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.
  3. Ανανεώσεις. Η Grindr (είτε απευθείας είτε μέσω ενός Καταστήματος εφαρμογών) θα σας ενημερώσει εκ των προτέρων για την ημερομηνία ανανέωσης της συνδρομής των Υπηρεσιών Premium και της δοκιμαστικής συνδρομής πριν χρεώσει την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας.
  4. Ηθικά δικαιώματα. Τα ηθικά δικαιώματά σας επί του Περιεχομένου χρήστη σας δεν θα εκχωρηθούν ούτε θα καταργηθούν.
 4. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  Εκτός από τους όρους που ορίζονται παραπάνω για τους κατοίκους της ΕΕ, οι ακόλουθοι όροι υπερισχύουν των αντικρουόμενων όρων της παρούσας Συμφωνίας και ισχύουν για εσάς εάν είστε κάτοικος Πορτογαλίας, στον βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία:
  1. Γλώσσα. Η πορτογαλική έκδοση της παρούσας συμφωνίας θα υπερισχύει.
  2. Τροποποιήσεις.Η Grindr θα σας ενημερώνει για οποιαδήποτε σχετική τροποποίηση των Υπηρεσιών ή/και των Οδηγιών, καθώς και για τυχόν αλλαγές στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.
  3. Ανανεώσεις. Η Grindr (είτε απευθείας είτε μέσω ενός Καταστήματος εφαρμογών) θα σας ενημερώσει εκ των προτέρων για την ημερομηνία ανανέωσης της συνδρομής των Υπηρεσιών Premium και της δοκιμαστικής συνδρομής πριν χρεώσει την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας.
  4. Ηθικά δικαιώματα. Τα ηθικά δικαιώματά σας επί του Περιεχομένου χρήστη σας δεν θα εκχωρηθούν ούτε θα καταργηθούν.
 5. ΓΕΡΜΑΝΙΑ  Οι ακόλουθοι όροι ισχύουν για Εσάς και υπερισχύουν των αντικρουόμενων όρων της παρούσας Συμφωνίας, εάν είστε κάτοικος Γερμανίας, στον βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία:
  1. Συναίνεση για τη διαγραφή δεδομένων. Αντιλαμβάνεστε ότι μέσω της χρήσης των Υπηρεσιών Grindr από εσάς, συναινείτε στη διαγραφή των δεδομένων σας (π.χ. των μηνυμάτων συνομιλίας σας) προς άλλους χρήστες αμέσως μόλις παραδοθούν.
  2. Περιορισμοί ευθύνης. Τα ακόλουθα ισχύουν αντί για οποιαδήποτε αντιφατική ή ασυνεπή διατύπωση στους Όρους:
   1. Wir sind ausschließlich wie folgt haftbar: Wir haften unbeschränkt gemäß den gesetzlichen Bestimmungen (i) für Schäden die aus der Verletzung von Leben, Körper oder Gesundheit entstehen; (ii) bei Vorsatz; (iii) bei grober Fahrlässigkeit; und (iv) gemäß dem Produkthaftungsgesetz. Ohne dass dies das Vorstehende einschränkt haften wir für leichte Fahrlässigkeit nur im Falle der Verletzung einer „wesentlichen“ Pflicht aus diesem Vertrag. „Wesentliche“ Pflichten in diesem Sinne sind Pflichten, die für die Erfüllung des Vertrags nötig sind, deren Verletzung die Erreichung des Vertragszwecks in Frage stellen würde, und auf deren Einhaltung Du daher regelmäßig vertrauen darfst. In diesen Fällen ist die Haftung beschränkt auf vertragstypische und vorhersehbare Schäden; in sonstigen Fällen besteht keine Haftung für leichte Fahrlässigkeit.
   2. Soweit die Haftung von Grindr nach den vorstehenden Vorschriften ausgeschlossen oder beschränkt ist, gilt dies auch für die Haftung von Grindr für seine gesetzlichen Vertreter, Mitarbeiter und Erfüllungsgehilfen.
   3. Diese Haftungsbegrenzungen bleibt über das Ende des Vertragsverhältnisses mit Dir und Grindr sowie über die Dauer Deiner Nutzung der Grindr Services hinaus wirksam.
  3. Αυξήσεις τιμών. Με την επιφύλαξη της Ενότητας 7, θα αυξάνουμε τις τιμές και θα τροποποιούμε την Υπηρεσία μόνο εφόσον επιτρέπεται από τη γερμανική νομοθεσία.
  4. Καμία αποζημίωση. Η ενότητα 18 δεν ισχύει για εσάς.
  5. Διακοπή. Η Grindr μπορεί να διακόψει τον λογαριασμό σας μόνο εάν παραβιάσετε την παρούσα Συμφωνία ή παραβιάσετε τον νόμο. Η Grindr θα προβεί σε οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων που απαιτείται από τη γερμανική νομοθεσία σε περίπτωση διακοπής. Θα εκδώσουμε την επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός εάν έχετε συμφωνήσει ρητά διαφορετικά.
  6. Ηθικά δικαιώματα. Τα ηθικά δικαιώματά σας επί του Περιεχομένου χρήστη σας δεν θα εκχωρηθούν ούτε θα καταργηθούν.
 6. ΚΑΝΑΔΑΣ. Οι ακόλουθοι όροι ισχύουν για Εσάς και υπερισχύουν των αντικρουόμενων όρων της παρούσας Συμφωνίας, εάν είστε κάτοικος Καναδά, στον βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία:
  1. Επίλυση διαφορών. Οι Ενότητες 22 (Διαιτησία) ή/και 22.6 (Παραίτηση από ομαδικές αγωγές) δεν θα ισχύουν για Εσάς εάν οποιαδήποτε τέτοια διάταξη δεν είναι εκτελεστή σύμφωνα με τους νόμους της Επαρχίας διαμονής σας. Η ενότητα 22.8 θα συνεχίσει να ισχύει σε όλες αυτές τις περιπτώσεις.
  2. Δικαιώματα ακύρωσης. Οι κάτοικοι ορισμένων επαρχιών ενδέχεται να έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν τις Υπηρεσίες Premium, όπως απαιτείται από την τοπική νομοθεσία. Η Grindr θα τιμήσει τέτοια δικαιώματα ακύρωσης.
 7. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. Οι ακόλουθοι όροι ισχύουν για Εσάς και υπερισχύουν των αντικρουόμενων όρων της παρούσας Συμφωνίας, εάν είστε κάτοικος Αυστραλίας, στον βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία:
  1. Μετάδοση προσωπικών πληροφοριών στο εξωτερικό. Με τη συναίνεσή σας για μεταφορά και επεξεργασία των δεδομένων σας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή σε όλον τον κόσμο, αναγνωρίζετε ότι άλλες περιοχές (συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής) ενδέχεται να μην προσφέρουν προστασία του απορρήτου αντίστοιχη με την προστασία απορρήτου που παρέχει ο Νόμος περί Απορρήτου του 1988 (Cth). Ενδέχεται να μη διαθέτετε ένδικα μέσα κατά της Grindr, καθώς δεν θα ισχύουν ούτε η Αυστραλιανή αρχή 8.1 περί απορρήτου ούτε το άρθρο 16C του Νόμου περί Απορρήτου .
  2. Αντίστροφη μηχανική. Ο περιορισμός της τροποποίησης, αποσυναρμολόγησης, αποσυμπίλησης ή αντίστροφης μηχανικής των Υπηρεσιών Grindr υπόκειται στα δικαιώματά σας σύμφωνα με την Ενότητα III Τμήμα 4A («Πράξεις που δεν συνιστούν παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων σε προγράμματα υπολογιστών») του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας του 1968 (Cth).
  3. Εγγυήσεις για καταναλωτές. Η ευθύνη της Grindr για μη συμμόρφωση με οποιαδήποτε ισχύουσα εγγύηση καταναλωτή που απορρέει από την Ενότητα 3-2 Τμήμα 1 του Νόμου περί Καταναλωτών της Αυστραλίας περιορίζεται στα εξής:
   1. στην περίπτωση αγαθών που σας παραδόθηκαν, στην αντικατάσταση των αγαθών ή στην προμήθεια ισοδύναμων αγαθών (ή στην πληρωμή του κόστους της αντικατάστασης ή της προμήθειας), ή την επισκευή των αγαθών (ή την πληρωμή του κόστους της επισκευής) και
   2. στην περίπτωση υπηρεσιών που σας παρασχέθηκαν, στην εκ νέου παροχή των υπηρεσιών ή την πληρωμή του κόστους με το οποίο επιβαρυνθήκατε για εκ νέου παροχή των υπηρεσιών.
 8. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Οι ακόλουθοι όροι ισχύουν για Εσάς και υπερισχύουν των αντικρουόμενων όρων της παρούσας Συμφωνίας, εάν είστε κάτοικος Αργεντινής στον βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία:
  1. Ακύρωση εντός της προθεσμίας ακύρωσης των 10 ημερών. Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε τις Υπηρεσίες Grindr Premium εντός δέκα (10) ημερών χωρίς να παράσχετε καμία αιτιολογία. Η προθεσμία ακύρωσης λήγει δέκα (10) ημέρες μετά την αγορά των Υπηρεσιών Grindr Premium. Εάν έχετε επωφεληθεί από μια δωρεάν δοκιμή, η προθεσμία ακύρωσης λήγει δέκα (10) ημέρες από την έναρξη της δωρεάν δοκιμής σας. Για να ασκήσετε το δικαίωμα ακύρωσης των Υπηρεσιών Grindr Premium κατά τη διάρκεια της προθεσμίας ακύρωσης των δέκα (10) ημερών, πρέπει να μας ενημερώσετε στο [email protected] για την απόφασή σας να προβείτε σε ακύρωση με σαφή δήλωση. Θα σας κοινοποιήσουμε επιβεβαίωση παραλαβής της εν λόγω ακύρωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς καθυστέρηση. Για να τηρήσετε την προθεσμία ακύρωσης, αρκεί να στείλετε την ανακοίνωσή σας σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος ακύρωσης πριν παρέλθει η προθεσμία ακύρωσης. Δεν ισχύουν ξεχωριστά τέλη ακύρωσης, αλλά δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στην παρούσα. Θα σας επιστρέψουμε ένα αναλογικό ποσό του τέλους των Υπηρεσιών Premium για την περίοδο που δεν χρησιμοποιήσατε τις Υπηρεσίες Premium. Θα εξακολουθείτε να υποχρεούστε να πληρώνετε το τέλος των Υπηρεσιών Premium για την περίοδο των Υπηρεσιών Premium μέχρι να μας γνωστοποιήσετε την ακύρωσή σας (εξαιρουμένης οποιασδήποτε δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου κατά την οποία δεν έγινε καμία πληρωμή) και, ως εκ τούτου, δεν θα σας επιστρέψουμε το ποσό για το εν λόγω τμήμα των Υπηρεσιών Premium. Θα προβούμε στην επιστροφή χρημάτων χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Θα εκδώσουμε την επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός εάν έχετε συμφωνήσει ρητά διαφορετικά.
  2. Πολιτική ειδοποίησης και απόσυρσης. Εάν είστε κάτοικος Αργεντινής, η πολιτική ειδοποίησης και απόσυρσης της ενότητας 23 δεν θα ισχύει για εσάς. Αντίθετα, σε περίπτωση που πιστεύετε ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο που φιλοξενείται σε οποιαδήποτε Υπηρεσία της Grindr προκαλεί ζημία σε εσάς και θα μπορούσε να θεωρηθεί προδήλως παράνομο, τότε μπορείτε να υποβάλετε μια ειδοποίηση στην Grindr αναφέροντας το εν λόγω περιεχόμενο και παρέχοντας έγγραφα που αποδεικνύουν την ταυτότητά σας, καθώς και λεπτομερώς τη ζημία που προκλήθηκε από το περιεχόμενο. Η Grindr θα αναλύσει τον ισχυρισμό και αν το περιεχόμενο είναι προδήλως παράνομο (δηλ. παιδική πορνογραφία, δεδομένα που διευκολύνουν τη διάπραξη εγκλήματος, αναφορές σε εγκλήματα ή ρατσισμό κ.λπ.), τότε η Grindr θα προχωρήσει στη διαγραφή του. Οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που προκαλεί ζημία αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί προδήλως παράνομο δεν θα αφαιρείται από την Grindr, εκτός εάν προσκομίσετε δικαστική ειδοποίηση που να διατάσσει την απόσυρση του εν λόγω περιεχομένου. Οι κάθε είδους ειδοποιήσεις για τους σκοπούς αυτούς πρέπει να παραδίδονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].
 9. ΒΡΑΖΙΛΙΑ Οι ακόλουθοι όροι ισχύουν για Εσάς και υπερισχύουν των αντικρουόμενων όρων της παρούσας Συμφωνίας, εάν είστε κάτοικος Βραζιλίας, στον βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία:
  1. Δικαίωμα αλλαγής γνώμης. Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε τις Υπηρεσίες Grindr εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών χωρίς να παράσχετε καμία αιτιολογία. Η προθεσμία ακύρωσης θα λήξει μετά από επτά (7) ημερολογιακές ημέρες από την αγορά των Υπηρεσιών Grindr. Για να ασκήσετε το δικαίωμα ακύρωσης των Υπηρεσιών Grindr κατά τη διάρκεια της προθεσμίας ακύρωσης των επτά (7) ημερών, πρέπει να μας ενημερώσετε στο [email protected] για την απόφασή σας να προβείτε σε ακύρωση με σαφή δήλωση. Θα σας κοινοποιήσουμε επιβεβαίωση παραλαβής της εν λόγω ακύρωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς καθυστέρηση. Για να τηρήσετε την προθεσμία ακύρωσης, αρκεί να στείλετε την ανακοίνωσή σας σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος ακύρωσης πριν παρέλθει η προθεσμία ακύρωσης. Θα σας επιστρέψουμε κάθε ποσό που καταβάλατε. Θα προβούμε στην επιστροφή χρημάτων χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και εντός του συντομότερου δυνατού χρονικού διαστήματος από την ημέρα κατά την οποία θα ενημερωθούμε για την απόφασή σας για ακύρωση. Θα εκδώσουμε την επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός εάν έχετε συμφωνήσει ρητά διαφορετικά.
  2. Η διαιτησία δεν θα ισχύει για εσάς. Οποιαδήποτε διαδικασία διαφοράς προκύψει από την παρούσα Συμφωνία θα επιλύεται από αρμόδιο Δικαστήριο της σχετικής διεύθυνσης του Χρήστη.
  3. Ειδοποίηση για αφαίρεση ευαίσθητου ή ιδιωτικού περιεχομένου. Σε περίπτωση οποιασδήποτε μη εξουσιοδοτημένης αποκάλυψης εικόνων, βίντεο, φωτογραφιών  ή οποιουδήποτε άλλου υλικού σας που περιέχει γυμνό ή σεξουαλικό ιδιωτικό περιεχόμενο, η Grindr αναλαμβάνει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, στον βαθμό που ισχύει για τις τεχνικές υπηρεσίες μας, προκειμένου να αφαιρεθεί το αναφερόμενο περιεχόμενο με επιμελή τρόπο και στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, με την προϋπόθεση ότι Μας ειδοποιείτε για τη σχετική παραβίαση προσδιορίζοντας και συγκεκριμενοποιώντας το περιεχόμενο παραβίασης. Επίσης, σε περίπτωση που εκτεθείτε σε ανακριβές, προσβλητικό, άσεμνο ή ανάρμοστο περιεχόμενο άλλων Χρηστών, μπορείτε να Μας ειδοποιήσετε για το εν λόγω περιεχόμενο, ώστε να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να το αφαιρέσουμε, στο μέτρο που είναι εφικτό.
  4. Εφαρμογή της νομοθεσίας της Βραζιλίας. Εσείς και Εμείς συμφωνούμε ότι η νομοθεσία της Βραζιλίας θα εφαρμόζεται επίσης στην παρούσα Συμφωνία, ιδίως όσον αφορά τα δικαιώματα απορρήτου, την προστασία των προσωπικών δεδομένων και το απόρρητο των ιδιωτικών επικοινωνιών και των αρχείων καταγραφής. Εσείς και Εμείς συμφωνούμε να συμμορφωνόμαστε με όλους τους ισχύοντες νόμους της Βραζιλίας.
  5. Διατήρηση αρχείων του λογαριασμού σας. Θα διατηρήσουμε τα αρχεία καταγραφής των αιτήσεων υπό εμπιστευτικότητα, σε ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον, για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία εγγραφής σας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της Βραζιλίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε τα αρχεία καταγραφής της εφαρμογής ή/και τυχόν άλλα αρχεία του λογαριασμού σας, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών επικοινωνιών, προκειμένου να συμμορφωθούμε με δικαστικές εντολές.
  6. Χρέωση τελών. Κάθε φορά που αποφασίζουμε να σας χρεώσουμε για ένα μέρος ή για το σύνολο των Υπηρεσιών Grindr, θα εμφανίζεται ένα μήνυμα στην οθόνη του κινητού σας, ώστε να μπορείτε είτε (α) να εγκρίνετε τη σχετική υπηρεσία και τις αντίστοιχες χρεώσεις, οπότε θα σας ζητηθεί να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας, είτε (β) να αρνηθείτε τη σχετική υπηρεσία και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το μέρος των Υπηρεσιών Grindr που παρέχονται δωρεάν.
  7. Περιορισμός ευθύνης. Οι διατάξεις που σχετίζονται με τον περιορισμό ευθύνης που τίθεται βάσει της παρούσας Συμφωνίας ενδέχεται, κατά γενικό κανόνα, να μην ισχύουν για Εσάς, καθώς η υποχρέωση αποζημίωσης αποτελεί κανόνα δημόσιας τάξης στη Βραζιλία. Εσείς και Εμείς γνωρίζουμε ότι η νομοθεσία της Βραζιλίας δεν επιτρέπει αποζημίωση για έμμεσες ζημίες, αλλά μόνο για αποθετικές ζημίες και απώλεια κερδών που προκαλούνται άμεσα από αυτή.
  8. Παραγραφή των αξιώσεών σας. Οι διατάξεις της παρούσας Συμφωνίας σχετικά με την παραγραφή ενδέχεται να μην ισχύουν για Εσάς, εάν η ισχύουσα νομοθεσία της Βραζιλίας ορίζει διαφορετική ή ειδική παραγραφή για μια συγκεκριμένη αξίωση. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπόκεισθε στην ειδική παραγραφή που προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία της Βραζιλίας.
  9. Τροποποιήσεις της παρούσας συμφωνίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε, κατά την αποκλειστική διακριτική ευχέρειά μας, οποιεσδήποτε από τις διατάξεις που προβλέπονται στην παρούσα Συμφωνία ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο, ανεξάρτητα από την προηγούμενη έγκρισή σας. Θα ειδοποιηθείτε για τις τροποποιήσεις αυτές.
 10. ΙΝΔΙΑ. Οι ακόλουθοι όροι ισχύουν για Εσάς και υπερισχύουν των αντικρουόμενων όρων της παρούσας Συμφωνίας, εάν είστε κάτοικος Ινδίας, στον βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.
  1. Αφαίρεση ορισμένου άσεμνου ή προσβλητικού περιεχομένου. Οποιοσδήποτε κάτοικος Ινδίας, ή οποιοδήποτε άτομο εκ μέρους του εν λόγω κατοίκου, έχει το δικαίωμα να αναφέρει και να ζητήσει την άμεση αφαίρεση οποιουδήποτε περιεχομένου που εμφανίζει ή απεικονίζει το εν λόγω άτομο πλήρως ή μερικώς γυμνό ή σε οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη ή συμπεριφορά, ή που με οποιονδήποτε τρόπο υποδύεται το άτομο.  Οποιοδήποτε τέτοιο περιεχόμενο μπορεί να αναφερθεί στην Grindr επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο παραπόνων της Grindr (κ. Brace) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]
  2. Κυβερνητική βοήθεια. Οποιοδήποτε προσωπικό της ινδικής κυβέρνησης ή εξουσιοδοτημένης υπηρεσίας μπορεί να αναφέρει και να ζητήσει την απομάκρυνση παράνομων πληροφοριών ή να αναφέρει και να ζητήσει τη βοήθεια της Grindr για μια έρευνα σχετικά με περιστατικά κυβερνοασφάλειας ή άλλα αδικήματα, επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Παραπνήσεων της Grindr (Mr. Brace) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].
  3. Απαγορευμένη συμπεριφορά και χρήσεις. Εκτός από τις απαγορευμένες συμπεριφορές και χρήσεις που ορίζονται στην ενότητα [9.3], αλλά και προς αποφυγή αμφιβολιών, δεν επιτρέπεται να  φιλοξενείτε , εμφανίζετε, μεταφορτώνετε, τροποποιείτε, δημοσιεύετε, μεταδίδετε, αποθηκεύετε, ενημερώνετε ή κοινοποιείτε οποιαδήποτε πληροφορία που:
   1. Ανήκει σε άλλο πρόσωπο και είναι πληροφορίες στις οποίες ο χρήστης δεν έχει κανένα δικαίωμα. Είναι δυσφημιστική, άσεμνη, πορνογραφική, εμπίπτει στην παιδοφιλία, είναι επεμβατική στην ιδιωτική ζωή άλλου, συμπεριλαμβανομένης της σωματικής ιδιωτικότητας, προσβλητική ή παρενοχλητική με βάση το φύλο, συκοφαντική, φυλετικά ή εθνοτικά απαράδεκτη, που σχετίζεται ή ενθαρρύνει τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή τυχερά παιχνίδια, ή είναι άλλως αντιβαίνουσα ή αντίθετη προς τους ισχύοντες νόμους,
   2. Είναι επιβλαβής για ένα παιδί,
   3. Παραβιάζει οποιοδήποτε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας,
   4. Παραβιάζει οποιαδήποτε ισχύουσα νομοθεσία,
   5. Εξαπατά ή παραπλανά τον παραλήπτη σχετικά με την προέλευση του μηνύματος ή κοινοποιεί εν γνώσει του και σκόπιμα οποιαδήποτε πληροφορία που είναι προφανώς ψευδής ή παραπλανητική από μόνη της, ωστόσο μπορεί εύλογα να εκληφθεί ως πραγματική,
   6. Προσποιείται ένα άλλο πρόσωπο,
   7. Απειλεί την ενότητα, ακεραιότητα, άμυνα, ασφάλεια ή κυριαρχία της Ινδίας, τις φιλικές σχέσεις με ξένα κράτη ή τη δημόσια τάξη ή προκαλεί υποκίνηση για διάπραξη οποιουδήποτε αδικήματος που μπορεί να αναγνωριστεί ή εμποδίζει τη διερεύνηση οποιουδήποτε αδικήματος ή προσβάλλει άλλο έθνος,
   8. Περιέχει ιό λογισμικού ή οποιονδήποτε άλλον κώδικα υπολογιστή, αρχείο ή πρόγραμμα σχεδιασμένο να διακόπτει, καταστρέφει ή περιορίζει τη λειτουργικότητα οποιουδήποτε πόρου υπολογιστή, ή/και
   9. Είναι προδήλως ψευδής και αναληθής και συντάσσεται ή δημοσιεύεται σε οποιαδήποτε μορφή, με σκοπό την παραπλάνηση ή παρενόχληση ενός ατόμου, μιας οντότητας ή μιας υπηρεσίας για οικονομικό όφελος ή για να προκληθεί τραυματισμός σε οποιοδήποτε άτομο.
  4. Μηχανισμός αντιμετώπισης παραπόνων και Υπεύθυνος παραπόνων. Λάβετε υπόψη ότι εσείς ή οποιοδήποτε άλλο άτομο μπορείτε να υποβάλετε παράπονο ή παράπονο σχετικά με οποιαδήποτε παραβίαση της παρούσας Συμφωνίας ή των Οδηγιών της Κοινότητας, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε απαγορευμένης συμπεριφοράς ή χρήσης, ή οποιοδήποτε άλλο θέμα σχετικό με τις Υπηρεσίες Grindr, συμπεριλαμβανομένης της απάντησης σε οποιαδήποτε υποτιθέμενη παραβίαση της παρούσας Συμφωνίας ή Οδηγίες κοινότητας, επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Παραπομπής της Grindr (κ. Brace) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]. Επιπλέον, Εσείς ή οποιοδήποτε άλλο άτομο μπορείτε επίσης να υποβάλετε οποιαδήποτε τέτοια καταγγελία ή παράπονο απευθείας στις Υπηρεσίες Grindr ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected]. Κατά την υποβολή οποιουδήποτε παραπόνου ή καταγγελίας, θα πρέπει να παρέχετε οποιαδήποτε στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν την Grindr να επιλύσει το παράπονο ή την καταγγελία.  Η Grindr θα επιβεβαιώσει την παραλαβή της καταγγελίας ή του παραπόνου και θα προβεί σε επίλυση εντός των χρονικών περιθωρίων που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία.
  5. Διακοπή λογαριασμού. Σημειώστε ότι η Grindr διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρειά της, να διακόψει τον λογαριασμό ή την πρόσβαση σε οποιονδήποτε χρήστη της εφαρμογής, ο οποίος λαμβάνει επανειλημμένες ειδοποιήσεις παραβίασης.
  6. Τροποποιήσεις. Η Grindr θα ενημερώνει τους χρήστες της για οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στους παρόντες Όρους δημοσιεύοντάς τες στον ιστότοπο. Εάν έχετε εγγραφεί στην Grindr, θα περιγράψουμε τις τροποποιήσεις των παρόντων Όρων σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα τις στείλουμε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας.

Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 6 Ιουλίου 2022, ή με την αποδοχή από τον χρήστη.