DERDE PARTIJEN

Laatst bijgewerkt op 2022-07-06

Grindr werkt samen met externe partners om u de Grindr-services te bieden en ze vallen over het algemeen in drie categorieën:

Dit gedeelte bevat meer informatie over wie deze partners zijn, welk type informatie ze ontvangen, voor welke doeleinden we die informatie mogelijk delen en een link naar hun privacybeleid, zodat u meer te weten kunt komen over de praktijken voor het verzamelen en gebruiken van gegevens. Deze lijst met partners zal van tijd tot tijd bijgewerkt worden.

Dienstverleners

Onze serviceproviders bieden een reeks diensten aan die het volledige spectrum van gegevenstypes en doeleinden bestrijken waarvoor we gebruikersgegevens verwerken. De informatie wordt met deze partners gedeeld om de Grindr-services te vergemakkelijken - in sommige gevallen rechtstreeks (zoals diensten voor videogesprekken via Agora) en in sommige gevallen in een ondersteuningsfunctie. Hieronder vindt u een representatieve lijst van onze Serviceproviders, een link naar hun privacybeleid, een samenvatting van de informatie die we met hen kunnen delen en een korte beschrijving van de soorten diensten die zij voor Grindr leveren:

Technische tools en services: We werken samen met verschillende bedrijven die de technische infrastructuur leveren waarop onze services draaien, en die onze interne klantenservicesystemen, casemanagementtools en fraudepreventieservices leveren. We gebruiken soms software-engineering en ondersteunende opdrachtnemers om ons te helpen onze Services verder uit te breiden en te ondersteunen.

Grindr-advertenties en -berichten, afgeleverd binnen de App: Grindr werkt zowel met externe Advertentie-/marketingpartners (zie bovenstaande lijst) als met verschillende partners om reclame en productpromoties aan te bieden binnen onze eigen diensten.

Advertenties van Grindr op platformen van derden: Grindr werkt ook samen met AppsFlyer om advertenties en productpromoties te bieden met betrekking tot de diensten van Grindr op platformen van derden (bijv. Meta en Snap) om gebruikersacquisitie- en promotionele campagnes uit te voeren. Zie Gedragsadvertenties om te lezen hoe u uw advertentievoorkeuren kunt beheren.

Feedback van gebruikers ontvangen: We werken met verschillende hulpmiddelen waarmee we gebruikers kunnen helpen hun feedback te verzamelen, hetzij direct door middel van enquêtehulpmiddelen of indirect door naar reacties op sociale media of beoordelingen en opmerkingen in de app store te kijken.

Advertentie/marketingpartners

Onze Advertentie-/marketingpartners faciliteren de reclame-ervaring binnen de Grindr-services, van advertentieselectie (waaronder op interesse gebaseerde reclame), impressie- en klikmeting, frequentiecapping, conversie en andere vormen van rapportage, tot fraudedetectie en -verdediging. Dergelijke partners zijn bijvoorbeeld:

We kunnen ook programma's en evenementen promoten met marketingpartners om kortingen, wedstrijden en sweepstakes, vroege toegang of andere informatie of stimulansen aan onze gebruikers aan te bieden. Als u besluit om deel te nemen aan een wedstrijd, sweepstake of promotie die wordt gesponsord door een marketingpartner, dan worden de gegevens die u verstrekt met ons en met hen gedeeld. Hun gebruik van die gegevens valt niet onder dit beleid.

Andere partners

Grindr heeft ook relaties met andere partners die u functies en diensten bieden wanneer u onze diensten gebruikt. In deze gevallen treedt de andere partner niet op als serviceprovider voor Grindr en werkt hij rechtstreeks met u samen. De gegevens die aan hen worden doorgegeven, zijn de gegevens die nodig zijn om het type service dat ze leveren te vergemakkelijken. Bij de verwerking van een betaling moeten wij bijvoorbeeld uw basiscontactgegevens en kredietkaartinformatie aan deze Andere Partners verstrekken om een afschrijving van uw kredietkaart te kunnen verwerken.

Chatback-upservices: Wanneer u back-ups wilt maken van uw chatgeschiedenis op uw apparaat, maken wij gebruik van de services die worden geleverd door het mobiele besturingssysteem dat u gebruikt.

Betalingsverwerking: Wanneer u aankopen doet buiten de App Store, worden deze verwerkt via onze betalingspartners.

OpenID en sociale koppelingen: Wij bieden gebruikers de mogelijkheid om via een externe partner hun Grindr-account te verifiëren, en bieden sociale koppelingen vanuit hun profiel.