ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ

Τελευταία ενημέρωση 2022-07-06

Η Grindr συνεργάζεται με τρίτους συνεργάτες για να σας προσφέρει τις Υπηρεσίες Grindr, οι οποίοι γενικά εμπίπτουν σε τρεις κατηγορίες:

Αυτή η ενότητα παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ποιοι είναι οι εν λόγω συνεργάτες, τι είδους πληροφορίες ενδέχεται να λαμβάνουν, για ποιους σκοπούς ενδέχεται να μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες, καθώς και έναν σύνδεσμο προς τις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου τους, ώστε να μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές τους σχετικά με τη συλλογή και χρήση δεδομένων. Αυτή η λίστα συνεργατών θα ενημερώνεται κατά καιρούς.

Πάροχοι υπηρεσιών

Οι Πάροχοι υπηρεσιών μας παρέχουν μια σειρά υπηρεσιών που καλύπτουν όλο το φάσμα των τύπων δεδομένων και των σκοπών για τους οποίους επεξεργαζόμαστε δεδομένα χρηστών. Οι πληροφορίες μοιράζονται με τους συγκεκριμένους συνεργάτες για παροχή των Υπηρεσιών Grindr - σε ορισμένες περιπτώσεις άμεσα (όπως οι υπηρεσίες βιντεοκλήσεων μέσω του Agora) και σε ορισμένες περιπτώσεις μέσω μιας λειτουργίας υποστήριξης. Ακολουθεί ενδεικτική λίστα των Παρόχων υπηρεσιών μας, σύνδεσμος προς τις πολιτικές απορρήτου τους, σύνοψη των πληροφοριών που ενδέχεται να μοιραστούμε μαζί τους και μια σύντομη περιγραφή των τύπων υπηρεσιών που παρέχουν για την Grindr:

Τεχνικά εργαλεία και υπηρεσίες: Συνεργαζόμαστε με διάφορες εταιρείες οι οποίες παρέχουν την τεχνική υποδομή πάνω στην οποία εκτελούνται οι Υπηρεσίες μας και οι οποίες παρέχουν τα εσωτερικά συστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τα εργαλεία διαχείρισης υποθέσεων και τις υπηρεσίες πρόληψης απάτης. Ορισμένες φορές χρησιμοποιούμε εργολάβους μηχανικής και υποστήριξης λογισμικών για να μας βοηθήσουν να επεκτείνουμε και να υποστηρίξουμε περαιτέρω τις Υπηρεσίες μας.

Διαφημίσεις και μηνύματα Grindr που παραδίδονται εντός της εφαρμογής: Η Grindr συνεργάζεται τόσο με συνεργάτες στους τομείς διαφήμισης/μάρκετινγκ (βλ. λίστα πιο κάτω) όσο και με άλλους συνεργάτες για παροχή διαφημίσεων και προωθητικών ενεργειών προϊόντων μέσω των δικών μας υπηρεσιών.

Διαφημίσεις που παρέχονται από την Grindr σε πλατφόρμες τρίτων μερών: Η Grindr συνεργάζεται επίσης με την AppsFlyer για παροχή διαφημίσεων και προώθησης προϊόντων σχετικά με τις υπηρεσίες της Grindr σε πλατφόρμες τρίτων μερών (π.χ. Meta και Snap) για διενέργεια εκστρατειών απόκτησης χρηστών και προώθησης. Ανατρέξτε στην ενότητα Συμπεριφορική διαφήμιση για να μάθετε πώς να ελέγχετε τις προτιμήσεις σας σχετικά με τις διαφημίσεις.

Λήψη σχολίων χρηστών: Συνεργαζόμαστε με διάφορα εργαλεία που μας βοηθούν να επικοινωνούμε με τους χρήστες για να λαμβάνουμε τα σχόλιά τους, είτε άμεσα μέσω εργαλείων έρευνας είτε έμμεσα, εξετάζοντας σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή αξιολογήσεις και τα σχόλια στο app store.

Συνεργάτες στους τομείς διαφήμισης/μάρκετινγκ

Οι Συνεργάτες στους τομείς διαφήμισης/μάρκετινγκ συμβάλλουν στη βελτίωση της διαφημιστικής εμπειρίας στις Υπηρεσίες Grindr, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα, από την επιλογή διαφημίσεων (συμπεριλαμβανομένης διαφήμισης βάσει ενδιαφέροντος), τη μέτρηση εμφανίσεων και κλικ, τον έλεγχο συχνότητας, τη μετατροπή και άλλες μορφές αναφοράς, έως τον εντοπισμό και την πρόληψη απάτης. Οι συνεργάτες αυτοί περιλαμβάνουν:

Ενδέχεται επίσης να προωθήσουμε προγράμματα και εκδηλώσεις με συνεργάτες μάρκετινγκ για να προσφέρουμε εκπτώσεις, διαγωνισμούς και κληρώσεις, έγκαιρη πρόσβαση ή άλλες πληροφορίες ή κίνητρα στους χρήστες μας. Εάν αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό, λοταρία ή προώθηση που υποστηρίζεται από συνεργάτη μάρκετινγκ, οι πληροφορίες που παρέχετε θα κοινοποιηθούν σε εμάς και σε εκείνους. Η χρήση των πληροφοριών σας δεν διέπεται από την παρούσα Πολιτική.

Άλλοι Συνεργάτες

Η Grindr έχει επίσης σχέσεις με Άλλους συνεργάτες που σας παρέχουν δυνατότητες και υπηρεσίες όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο Άλλος συνεργάτης δεν ενεργεί ως Πάροχος υπηρεσιών προς τη Grindr και συνεργάζεται απευθείας μαζί σας. Τα δεδομένα που τους διαβιβάζονται είναι οι απαραίτητες πληροφορίες για την προσφορά του τύπου της υπηρεσίας που παρέχουν. Για παράδειγμα, κατά την επεξεργασία μιας πληρωμής, πρέπει να παρέχουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας σε αυτούς τους Άλλους συνεργάτες, προκειμένου να επεξεργαστούμε μια χρέωση στην πιστωτική σας κάρτα.

Υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας συνομιλίας: Όταν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστορικού συνομιλιών σας στη συσκευή σας, αξιοποιούμε τις υπηρεσίες που παρέχονται από το λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε.

Επεξεργασία πληρωμών: Όταν πραγματοποιείτε αγορές εκτός του App Store, οι αγορές αυτές διεκπεραιώνονται μέσω των συνεργατών μας για τις πληρωμές.

OpenID και σύνδεσμοι κοινωνικής δικτύωσης: Προσφέρουμε στους χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν έναν τρίτο συνεργάτη για έλεγχο ταυτότητας στον λογαριασμό Grindr που διαθέτουν, καθώς και να παρέχουν συνδέσμους για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από το προφίλ τους.