GEDRAGSGERICHT ADVERTEREN

Laatst bijgewerkt op 2022-07-06

Gedragsadvertenties op websites. Onze websites kunnen gedragsgerichte reclame van derden toestaan. Dit betekent dat derden technologie kunnen gebruiken (zoals een cookie) om gegevens over uw gebruik van onze websites te verzamelen zodat ze reclame kunnen maken voor producten en services die aansluiten bij uw interesses. Ga voor meer informatie over traceringstechnologie van derden naar Cookie en andere technologieën. Er kan reclame verschijnen op onze website of op andere websites die niet door Grindr wordt beheerd. U kunt zich afmelden voor gedragsgerichte reclame van derden bij de Digital Advertising Alliance in de VS, de Digital Advertising Alliance of Canada of de European Digital Advertising Alliance in Europa. Indien u zich uitschrijft voor gedragsgerichte reclame, blijft u nog wel reclame ontvangen wanneer u de Grindr-services gebruikt. Het zal u echter uitsluiten van op interesse gebaseerde reclame die wordt uitgevoerd via deelnemende netwerken, zoals bepaald door hun beleid en keuzemechanisme.

Met sommige webbrowserinstellingen kunt u automatisch een "Niet volgen”-signaal verzenden naar online services die u bezoekt. Merk echter op dat er geen consensus bestaat over wat "Niet volgen" in deze context betekent. Zoals veel online services herkent Grindr momenteel geen geautomatiseerde browsersignalen met betrekking tot volgmechanismen, waaronder "Niet volgen"-instructies. Voor meer informatie over "Niet volgen" kunt u https://www.allaboutdnt.com bezoeken.

Gedragsgerichte reclame binnen de Grindr-app. Voordat u uw Grindr-account aanmaakt, krijgt u een scherm met toestemmingsvoorkeuren te zien waarin u kunt bepalen of uw Persoonsgegevens mogen worden gebruikt door onze Advertentie-/marketingpartners. U kunt het Toestemmingscentrum ook op elk gewenst moment openen via het instellingenmenu van de Grindr-app.  Voor gebruikers in de EER/het VK neemt Grindr deel aan het IAB Europe Transparency & Consent Framework ("TCF") en voldoet Grindr aan de specificaties en beleidsregels. Grindr gebruikt OneTrust als platform voor toestemmingsbeheer ("CMP") dat werkt onder de TCF met de CMP-ID #28. Voor gebruikers die hun gegevens op apparaatniveau willen beheren, kunt u zich afmelden voor gedragsgerichte reclame, door (i) op iOS-apparaten naar Instellingen> Privacy > Apple Advertising op uw apparaat te gaan of de website van Apple te bezoeken voor meer informatie; (ii) op Android-apparaten door de "Google-instellingen” te openen, te klikken op "Advertenties” en "Afmelden voor op interesses gebaseerde advertenties” in te schakelen en (iii) door de European Digital Advertising Alliance (EDAA) te bezoeken.

Gedragsadvertenties op platforms van derden. U krijgt een scherm voor toestemmingsvoorkeuren te zien waarin u kunt bepalen of uw Persoonsgegevens door Grindr kunnen worden gebruikt om advertentiecampagnes uit te voeren voor de Grindr-services op platformen van derden (bijv. Meta, Snap, etc.). Zie het artikel "Gedragsgerichte reclame binnen de Grindr-app" voor meer informatie over de CMP en het afmelden voor gedragstargeting op apparaatniveau.