ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταία ενημέρωση 2022-07-06

Συμπεριφορική διαφήμιση σε ιστοσελίδες. Οι ιστοσελίδες μας ενδέχεται να επιτρέπουν τη συμπεριφορική διαφήμιση τρίτων. Αυτό σημαίνει ότι ένα τρίτο μέρος μπορεί να χρησιμοποιεί τεχνολογία (π.χ. ένα cookie) για να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των ιστοσελίδων μας από εσάς, ώστε να μπορεί να παρέχει διαφημίσεις σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία παρακολούθησης από τρίτους, επισκεφθείτε την ενότητα Cookie και Άλλες Τεχνολογίες. Η διαφήμιση μπορεί να εμφανίζεται είτε στην ιστοσελίδα μας είτε σε άλλες ιστοσελίδες που δεν χειρίζεται η Grindr. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από ορισμένες συμπεριφορικές διαφημίσεις τρίτων μερών απευθυνόμενοι στη Συμμαχία Ψηφιακής Διαφήμισης [Digital Advertising Alliance] στις ΗΠΑ, στη Συμμαχία Ψηφιακής Διαφήμισης του Καναδά [Digital Advertising Alliance of Canada] στον Καναδά, ή στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία Διαδραστικής Ψηφιακής Διαφήμισης στην Ευρώπη. Λάβετε υπόψη ότι η εξαίρεση από τη συμπεριφορική διαφήμιση δεν σημαίνει ότι δεν θα λαμβάνετε διαφημίσεις κατά τη χρήση των Υπηρεσιών Grindr. Ωστόσο, θα σας αποκλείσει από διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος που πραγματοποιούνται μέσω των συμμετεχόντων δικτύων, όπως προβλέπεται από τις πολιτικές και τους μηχανισμούς επιλογής τους.

Ορισμένες ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης Ιστού ενδέχεται να σας επιτρέψουν να μεταδώσετε αυτόματα ένα σήμα «Do Not Track» (Χωρίς παρακολούθηση) στις διαδικτυακές υπηρεσίες που επισκέπτεστε. Σημειώστε, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει ενιαία αντίληψη ως προς το τι σημαίνει «Do Not Track» (Χωρίς παρακολούθηση) σε αυτό το πλαίσιο. Όπως πολλές διαδικτυακές υπηρεσίες, η Grindr επί του παρόντος δεν αναγνωρίζει αυτοματοποιημένα σήματα προγράμματος περιήγησης σχετικά με τους μηχανισμούς παρακολούθησης, οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν οδηγίες «Do Not Track» (Χωρίς παρακολούθηση). Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την οδηγία «Do Not Track» (Χωρίς παρακολούθηση), μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.allaboutdnt.com.

Συμπεριφορική διαφήμιση στην εφαρμογή Grindr.Προτού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας Grindr, θα εμφανιστεί μια οθόνη προτιμήσεων συναίνεσης όπου μπορείτε να επιλέξετε εάν οι Προσωπικές πληροφορίες σας θα χρησιμοποιούνται από τους συνεργάτες μας στους τομείς διαφήμισης/μάρκετινγκ. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Κέντρο προτιμήσεων συναίνεσης από το μενού ρυθμίσεων της εφαρμογής Grindr ανά πάσα στιγμή.  Για χρήστες εντός του ΕΟΧ/ΗΒ, η Grindr συμμετέχει στο Πλαίσιο διαφάνειας και συναίνεσης του IAB Europe («TCF») και συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές και τις πολιτικές του. Η Grindr χρησιμοποιεί το OneTrust ως πλατφόρμα διαχείρισης συναίνεσης («CMP»), το οποίο λειτουργεί υπό το TCF με Αναγν. CMP #28. Για χρήστες που επιθυμούν να ελέγχουν τα δεδομένα τους σε επίπεδο συσκευής, μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη συμπεριφορική στόχευση (α) σε συσκευές iOS μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Διαφημίσεις Apple στη συσκευή σας ή επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο της Apple για περισσότερες πληροφορίες, (β) σε συσκευές Android ανοίγοντας τις «Ρυθμίσεις Google», κάνοντας κλικ στις «Διαφημίσεις» και ενεργοποιώντας την «Εξαίρεση από εξατομίκευση διαφημίσεων» και (γ) μεταβαίνοντας στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία Ψηφιακής Διαδραστικής Διαφήμισης (EDAA).

Συμπεριφορική διαφήμιση σε πλατφόρμες τρίτων μερών. Θα σας εμφανιστεί μια οθόνη προτίμησης συναίνεσης στην οποία μπορείτε να ελέγξετε εάν οι Προσωπικές πληροφορίες σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την Grindr για πραγματοποίηση διαφημιστικών εκστρατειών σχετικά με τις Υπηρεσίες Grindr σε πλατφόρμες τρίτων μερών (π.χ. Meta, Snap κ.λπ.). Ανατρέξτε στην ενότητα «Συμπεριφορική διαφήμιση εντός της εφαρμογής Grindr» για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη CMP και την εξαίρεση από τη συμπεριφορική στόχευση σε επίπεδο συσκευής.