Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Urang teu boga kondom, lubrikan atawa pelumas keur alat kelamin, atawa kaulinan seks. Terus naon nu kudu dipake ku urang?

Aya loba alesan keur maneh naha butuh kaulinan seks, pelincin, atawa cara anu lain. Maneh henteu boga akses anu babari keur meunangkeun barang-barang ieu, maneh meureun hirup jeung kulawarga atawa maneh cicing di daerah anu bakal hese manggihan atawa meunangkeun, atawa meureun maneh transjender jeung henteu bisa manggihan cara-cara anu cocok pikeun awak maneh jeung jinis jinis hubungan seks anu maneh alaman.

Naon wae kaayaan maneh, tetep pake barang-barang eta pikeun tujuan anu dimaksud. Cara anu paling efektif nyaeta ngagunakeun kondom. Dina basa lainna, aya cara alternatif anu aman lamun maneh ngagunakeun eta sacara bener.

Alternatif pikeun make kaulinan seks

Aya sababaraha kamungkinan pikeun neangan kaulinan seks di imah. Lamun maneh ngagunakeun dildo atawa kaulinan bentuk alat kelamin lalaki, "cock ring" atawa cincin anu dipake dina alat kelamin lalaki, atawa barang-barang lain, penting keur maneh apal kumaha nyingkahan nyeri dina alat kelamin maneh nalika maneh make eta.

Lamun maneh make dildo, pastikeun nutupan eta ngagunakeun kondom pikeun mantuan nyegah infeksi. Gagang sikat rambut jeung sayuran anu paling populer jeung aya. Sayuran henteu ngabogaan permukaan anu mulus, jadi aya kamungkinan manehna bisa nyieun liang leutik dina kondom anu bisa nyababkeun infeksi bakteri. unggal dildo anu maneh pake sacara anal seks kudu ngabogaan dasarna anu lega pikeun nyegah nyangkut dina awak maneh.

Keur sababaraha barang anu maneh pake salaku vibrator, siga sikat listrik atawa telepon maneh, penting pikeun apal naha manehna tahan kana cai. Salawasna make kondom pikeun barang-barang ieu jeung ukur make pikeun merangsang daerah luar awak maneh.

"Cock ring" oge bisa dijieun tina hal-hal anu dibogaan ku maneh. Bisa nyokot cincin plastik tina kondom anu maneh pake. "Cincin ring" kuduna ngan ukur dipake dina waktu anu singkat jeung kuduna dijieun tina bahan anu fleksibel kalayan gampang dilepaskeun lamun maneh ereksi. Lamun maneh henteu bisa ngaleupaskeun, buru-buru neangan bantuan medis.

Maneh bisa make barang siga bantal jeung kaos kaki keur dijadikeun alat masturbasi, maneh bisa make jepitan baju pikeun ngajepit puting susu maneh, spatula atawa sendok kai bisa dipake salaku alat pikeun "Bondage"/"BDSM" atawa permainan seks secara kasar. Jeung kabeh kaulinan seks alternatif ieu, kudu waspada kana sagala resiko sarta jaga-jaga pikeun ngurangan eta.

Hal-hal anu kudu maneh lakukeun jeung kaulinan seks alternatif ieu nyaeta: ulah ngasupkeun barang seukeut atawa listrik kana jero awak maneh; tutupan kabeh barang make kondom; jeung ulah make barang anu bisa peupeus dina awak maneh.

pake pelumas atawa pelicin salaku alternatif

Lubrikan/Pelicin mangrupakeun bagian penting tina hubungan seks pikeun ningkatkeun kanyamanan jeung ngurangan resiko nepakeun panyakit seksual. Lamun maneh henteu boga eta, masih aya loba pilihan. Nyiduh bisa dipake ngaganti pelumas. Refinery29 ngabogaan daptar anu alus soal lubrikan/pelicin alternatif didieu.

Lamun maneh make kondom pikeun nyegah panyakit anu ditepakeun sacara seksual atawa kakandungan, pelicin maneh kuduna ulah ngandung minyak. Minyak bisa ngaruksak kondom jeung ngajadinakeun teu efektif.

Keur inpormasi anu leuwih loba ihwal pelicin alternatif, Sok tingali Pusat Kepuasan seksual & Pitunjuk Kasehatan pikeun pelicin (Center for Sexual Plesure & Health's Guide to Lube) didieu.

Alternatif metode panghalang anu lain

Neangan alternatif atawa cara lainna pikeun metode ngahalangan, contona make kondom atawa "Dental Dams" atawa bendungan pikeun huntu, hese pisan. Aya sababaraha metode halangan anu kudu dicobaan nalika maneh henteu ngabogaan kondom atawa "Dental Dams".

Hal siga kantong plastik jeung bungkus plastik kuduna ulah dipake dijadikeun kondom pikeun penetrasi. Tujuan kondom nyaeta pikeun tetep ngajaga cairan seksual aya di jero. Nyobaan nyieun kondom "roll-on" tina barang-barang ieu lain mangrupakeun cara anu efektif pikeun nyegah panyakit menular seksual atawa kakandungan.

Nanging, maneh bisa ngagunakeun kondom "roll-on", sarung tangan tina lateks, atawa bungkus plastik nu "non-microwavable" keur ngajieun bendungan huntu anu dipake pikeun nutupan bujur atawa vagina nalika seks oral. Uningakeun yen ngagunakeun bungkus plastik boga kamungkinan pikeun bahaya kaseulek.

Barang-barang eta teu dimaksudkeun keur dipake salaku kondom jeung teu bisa diandelkeun pikeun nyegah panyakit seks menular atawa kakandungan.

Lamun maneh boga pertanyaan ngeunaan ngagunakeun kaulinan seks, lubrikan/pelicin, atawa metode anu lain, maneh bisa ngahubungi pendidik kasehatan di Planned Parenthood didieu.