Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

sabaraha kali urang kudu tes HIV / STD?

CDC nyarankeun yen komunitas gay jeung lalaki biseksual kalayan anu loba partner jeung tujuan ngalakukeun tes STD/IMS jeung HIV unggal tilu bulan atawa genep bulan sakali. Eta tergantung kana sabaraha pasangan anu maneh boga, jeung jinis gaya seks anu maneh lakukeun. maneh bisa ngajadwalkeun tes keur diri maneh unggal tilu bulan.

Pikeun meunang tes anu lengkep, disarankeun tes dina bagian awak maneh anu dilakukeun lamun keur berhubungan seks. lamun maneh ngalakukeun seks oral, tanyakeun ka dokter maneh pikeun ngalakukeun ngusut mulut. lamun maneh ngalakukeun Bottoming atawa lamun rektum maneh geus diasupkeun ku alat kelamin, menta pengusapan bujur. Organ seks maneh biasana dites ngaliwatan cai seni maneh.

Punten tingali video hiji-menit ieu ti Greater Than AIDS pikeun leuwih loba inpormasi. (dina basa Inggris)