Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

pilihan pencegahan kakandungan naon anu cocok pikeun transjender?

Kakandungan bisa dicegah ku sababaraha cara siga make kondom, nginum pil, jeung metode pencegahan anu lain. Pikeun transjender, pamikiran ngeunaan kakandungan bisa ngingetkeun ka awak urang anu henteu nyaman, tapi penting pikeun sadar kana pilihan anu aya lamun maneh bakal kakandungan.

Ngalakukeun tes kakandungan, ngomongkeun soal kakandungan jeung pasangan, atawa mimitian ngontrol kalahiran bisa hese pisan ku sababaraha alesan. Tapi ku ngalakukeun hal eta, bisa ngabantu maneh pikeun bisa ngontrol kasehatan seksual maneh.

Lamun maneh ngagunakeun pangubaran hormon, ngandelkeun testoteron hormon atawa estrogen pikeun ngontrol kalahiran moal efektif. lamun maneh ngarasa hariwang yen ngagunakeun kontrasepsi bakal ngaganggu terapi hormon maneh, Sok tingali daptar Planned Parenthood's anu nyartakeun pilihan bebas hormon. lamun maneh ragu, ngobrol jeung panyadia perawatan kasehatan anu bisa ngabantu maneh kana pilihan anu bener pikeun maneh.

Keur arahan lainna dina kumaha carana seks anu aman, Sok tingali Safer Sex for Trans Bodies. (situs dina basa Inggris jeung Spanyol)