Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Pilehan penyegahan kehamilan apa sing guna kanggo transjender?

Kehamilan bisa dicegah kanthi macem-macem cara kayata nggunakake kondom, ngombe pil, lan cara pencegahan liyane. Kanggo transjender, mikirke kehamilan bisa ngelingake awake dhewe babagan awake dhewe sing ora kepenak, nanging penting kanggo ngelingi pilehan sing kasedhiya yen sampeyan bakal hamil.

Nindakake tes kehamilan, ngomong babagan kehamilan karo pasangan, utawa wiwit ngontrol kelahiran bisa dadi angel banget amarga macem-macem sebab. Nanging kanthi nindakake perkara kasebut, bisa mbantu Sampeyan bisa ngontrol kesehatan seksual Sampeyan.

Yen sampeyan nggunakake perawatan hormon, mula ngandhalake Hormon Testosteron utawa Estrogen kanggo ngontrol kelairan ora efektif. Yen sampeyan rumangsa kuwatir manawa panggunaan kontrasepsi bakal ngganggu terapi hormon, monggo deleng dhaptar Planned Parenthood's sing nyertake pilehan bebas hormon. Yen sampeyan ragu-ragu, omongo karo panyedhiya layanan kesehatan sing bisa nulungi kanthi pilihan sing cocog kanggo sampeyan.

Kanggo saran liyane babagan cara lelaku seks sing aman, monggo deleng Safer Sex for Trans Bodies. (situs ing Basa Inggris lan Spanyol)