Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Opo kuwi “Ora terdeteksi” utawa “Ora iso Mentransmisikan” (U=U)?

Ilmu wis negesake menawa wong sing ngalami urip karo HIV wis ora bisa terdeteksi, dekne kabeh wis waras. Dekne kabeh uga ora bisa ngulakne HIV marang wong liya utawa karo tembung liyane dekne kabeh sing "ora terdeteksi" = "ora bisa mentransmisikan (ngirimake)" (U=U).

Iki minangka tonggak perkembangan ing sejarah HIV. Wong sing nandhang HIV sing ora terdeteksi, ora duwe sebab kanggo nularake virus HIV menyang mitra seksuale. Wong sing ngalami HIV kalebu solusi kanggo mungkasi HIV kanthi nggunakake obat saben dina supaya sehat.

Monggo Delok UequalsU.org lan Building Healthy Online Communities kanggo informasi ing luwih lengkap. (situs ing basa Inggris)