Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Opo kuwi HIV?

HIV tegese "Human Immunodeficiency Virus". HIV ngremehake sistem imun utawa sistem kakebalan lan bisa nggawe awak luwih rekasa kanggo waras. Nalika HIV berkembang bisa dadi Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS).

Untunge, ana perawatan sing efektif supaya sistem kakebalan awake Sampeyan dadi kuwat. Kanthi miwiti perawatan luwih awal, HIV saiki bisa diatasi. Akeh kemajuan sing ditindakake lan iki terus dilakoake. Saiki, wong sing HIV positif bisa urip normal nek dekne kabeh ngombe obat luwih awal lan teratur.

Mangga deleng video siji menit iki saka Greater Than AIDS kanggo informasi luwih lengkap. (situs ing basa Inggris)