Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Naon nu dimaksud " Henteu Kadeteksi " atawa " Henteu Nepakeun " (U=U)??

Penelitian geus ngajelaskeun yen jelema anu hirup jeung HIV geus henteu kadeteksi, maranehna lain wae geus cageur. maranehna oge henteu bisa nepakeun HIV ka batur atawa " henteu kadeteksi " = " henteu bisa Nepakeun" (U=U).

Ieu teh mangrupa tonggak perkembangan dina sajarah HIV. Jelema anu hirup jeung HIV anu henteu kadeteksi henteu ngabogaan alesan keur nepakeun virus HIV ka pasangan seksual na. Jelema anu hirup jeung HIV nyaeta bagian tina solusi keur mungkas HIV na kalawan nginum ubar unggal poe ku kituna maranehna sehat.

Tingali UequalsU.org jeung Building Healthy Online Comunities keur inpormasi leuwih lengkap (situs dina basa inggris)