Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Naon eta HIV teh?

HIV nyaeta singkatan tina Human Immunodeficiency Virus. HIV ngalemahkeun sistem imum atawa kakebalan awak urang jeung ngajieun hese awak tetep sehat. Lamun HIV na geus berkembang, bisa jadi Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS)

Untungna, aya perawatan anu efektif keur ngajaga sistem kekebalan awak tetep kuat. Kalawan ngalakukeun pangubaran leuwih mimiti, ayeuna HIV geus bisa dikendalikeun. Loba kamajuan anu geus dipigawe sarta perkara ieu terus dipigawe. Ayeuna, Jelema anu hirup jeung HIV positip bisa hirup kalawan normal lamun maranehna nginum ubar leuwih mimiti jeung teratur.

Sok ditingali video samenit ieu ti Greater than AIDS keur inpormasi anu leuwih loba. (situs dina basa inggris)