Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Naon ari PreP teh?

PrEP nyaeta pangubaran nu leuwih anyar jeung nu leuwih efektif keur ngalawan HIV. PrEP nyaeta pangubaran anu efektif keur nyegah transmisi HIV sacara konsisten. PrEP henteu nyegah panyakit Menular Seksual lainna

kiwari hi\ji-hijina pil nu disatujuan keur nyegah HIV nyaeta Truvada nu di inum unggal poe. Truvada ayeuna ngan disatujuan di inum ku maranehna anu HIV negatif sakumaha PrEP di sababaraha nagara, tapi Truvada bakal aya leuwih loba deui.

Sok tingali video 90 menit ieu ti Greater Than Auds keur informasi anu leuwih loba. (situs dina basa Inggris)