Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Naon anu matak urang beresiko keuna HIV?

Eweuh kajadian husus hiji jalma meunangkeun HIV tina ciuman,rimming (ngaletak bujur) atawa coli (masturbasi). Topping (ngasupkeun alat kelamin lalaki kana liang bujur) atawa Bottoming (liang bujur diasupan ku alat kelamin lalaki) make kondom meunang resiko leuwih saeutik (kalawan catetan kondom kudu tetap kajaga). Topping teu make kondom resiko na leuwih leutik dibandingkeun bottoming anu teu make kondom resiko na leuwih badag.

perkara siga eta ngan kajadian dina HIV jeung henteu dina panyakit menular seksual lainna siga sifilis, gonorea, chlamydia atawa hepatitis.