Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Naon anu kudu ku urang tanyakeun pikeun mastikeun yen urang meunang tes STD/IMS lengkap?

Jawaban kana pertanyaan ieu tergantung kana jinis permainan seks anu maneh lakukeun. Dokter biasana bakal ngalakukeun tes HIV, ngalakukeun tes getih pikeun sifilis, jeung tes Urine pikeun STD/IMS maneh diarea genital. lamun maneh ngalakukeun seks oral, maneh kudu pastikeun yen dokter maneh ngalakukeun (oral swab) pamariksaan mulut pikeun ngalakukeun pamariksaan STD/IMS, jeung lamun maneh ngalakukeun bottoming, maneh kudu pastikeun yen dokter maneh oge bakal ngalakukeun pamariksaan liang bujur.

penting pisan pikeun ngalakukeun tes pikeun nyaho lamun maneh ngabogaan Hepatitis B sahenteuna sakali, oge Hepatitis C, kususna lamun maneh boga HIV positif.

Sok tingali video hiji-menit ieu ti Greater Than AIDS pikeun leuwih loba inpormasi. (situs dina basa Inggris)