Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Naon anu dimaksud "Henteu kadeteksi"?

Jelema henteu kadeteksi lamun aya HIV positip jeung nginum obat rutin ku kituna virus bisa diteken dina awakna. Nyatana, nalika virus diteken pisan, tes HIV henteu bisa ngadeteksi virus dina conto getih.

Elmu pangatahuan geus mastikeun yen nalika jalma-jalma anu hirup jeung HIV geus teu kadektesi, maranehna sanajan geus sehat. Maranehna oge teu bisa nularkeun HIV ka batur atawa dina kata lainna maranehna anu "teu kadeteksi" = "teu bisa nularkeun" (U = U).

Virus jalma bakal terus "Henteu Kadekteksi" salila manehna nginum obat ti resep dokter.

Jalma anu virusna geus "henteu kadektesi" lain jalma anu cageur tina HIV, tapi eta mangrupakeun pilihan pencegahan HIV anu efektif.

Nanging, virus eta bisa ditetepkeun dina saloba jalma anu ngabogaan HIV. Nanging, manehna masih keneh milih cara anu salamet keur berhubungan seks siga make kondom jeung PrEP.

Sok tingali TheBody atawa www.UequalsU.org pikeun inpormasi anu leuwih loba. (situs dina basa Inggris)