Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kaping pira aku kudu nglakoke tes HIV/STD?

CDC nyaranake marang para gay lan lanang biseksual sing duwe akeh mitra nglakoke tes STD lan HIV saben telu utawa nem bulan pisan. Iku gumantung ing pira pasangane Sampeyan, lan prilaku seks sing Sampeyan lakoni. Sampeyan bisa gawe jadwal tes dhewe sajrone telung wulan.

Kanggo nyuwun tes sacara pepak, dianjurake kanggo nindakake tes nang kanggonan awake Sampeyan sing ditindakake nalika hubungan seks. Yen Sampeyan nindakake seks oral, jaluka marang dokter supaya nglakoke pengusapan tutuk. Yen sampeyan nglakoke bottoming utawa yen dubur sampeyan kalebon dening alat kelamin, jaluka kanggo dilakoke pengusapan nang dubur. Organ genital Sampeyan biasane diuji liwat urin.

Mangga deleng video siji menit iki saka Greater Than AIDS kanggo informasi luwih lengkap. (situs ing basa Inggris)