Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ari PrEP aya di nagara urang?

Truvada dikembangkeun pikeun ngalawan virus keur jalma anu positip HIV, tapi ayeuna jalma anu negatif HIV bisa ngagunakeun eta lamun manehna katepaan virus. Lembaga pangan jeung obat-obatan Amerika Serikat geus nyatujuan Truvada salaku PrEP siga anu geus dilakukeun ku lembaga pamarintah di Peru, Perancis, Afrika Selatan, Kenya, Israel jeung Kanada.

Aya sababaraha nagara siga Thailand jeung Brazil dimana PrEP aya pikeun jalma-jalma nu ngaliwatan uji klinis. jeung di sababaraha tempat, para aktivis nanyakeun akses ka PrEP tapi tujuanna teu acan kalaksanakeun.

Sok tingali PrEP Watch pikeun tiap nagara.

lamun maneh aya di Indonesia, Sok tingali liputan PrEP aya didieu.

lamun maneh aya di Amerika Serikat, Sok tingali lokasi tempat PrEP aya didieu.