Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ari Dokter teh kudu apal orientasi seksual urang atawa identitas jender?

Hese pisan pikeun ngajawab pertanyaan ieu. keur sababaraha jalma, ieu dianggap teu aman lamun manehna ngomong ka dokter, khususna di nagara-nagara dimana Lesbian, Gay, Bisexual jeungTransjender (LGBT) dianggap ilegal atawa dina basa lain nyaeta rahasia dokter jeung pasien teu dijamin ku hukum (undang-undang).

Nanging, lamun urang bisa percaya ka dokter, manehna bisa ngajaga urang. Ngobrol jeung manehna ngeunaan identitas jender, orientasi seksual jeung masalah seks ameh bisa ngizinan maneh ngalakukeun tes anu maneh perlukeun.

Inget yen maneh pantes bisa ngobrol jeung dokter maneh kalayan bebas jeung teu era. lamun dokter maneh nyobaan ngajelaskeun maneh ngeunaan orientasi seksual, identitas jender atawa kagiatan seks maneh nu salah, ngobrol sing sopan yen maneh ngan ukur hayang ngobrol ngeunaan pangubaran nalika maneh ngadatangan dokter.

Sok tingali video hiji-menit ieu ti Greater Than AIDS pikeun leuwih loba inpormasi. (situs dina basa Inggris)