Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Apa tegese "Ora Terdeteksi"?

Ana wong sing ora terdeteksi yen dekne ngalami HIV positif lan ngombe obat kanthi rutin supaya virus bisa ditekan ing awake dhewe. Kasunyatane, nalika virus ditindhes nemen, tes HIV ora bisa nemokake virus ing sampel getih.

Ilmu wis negesake menawa wong sing ngalami urip karo HIV wis ora bisa terdeteksi, dekne kabeh wis waras. Dekne kabeh uga ora bisa ngulakne HIV marang wong liya utawa karo tembung liyane dekne kabeh sing "ora terdeteksi" = "ora bisa mentransmisikan (ngirimake)" (U=U).

Virus wong kesebut bakal terus "Ora Terdeteksi" sajrone dekne kabeh ombe obat saka resep dokter.

Dekne kabeh sing viruse wis "Ora Terdeteksi" dudu wong-wong sing pulih saka HIV, nanging perkara iku yaiku pilehan pencegahan HIV sing efektif.

Nanging, virus kasebut bisa ditemoake ing sawetara wong sing ngalami HIV. Nanging, dekne isih bisa milih cara sing aman kanggo hubungan seks kayata nggunakake kondom lan PrEP.

Mangga deleng TheBody utawa www.UequalsU.org kanggo informasi luwih lengkap. (situs ing basa Inggris)