Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Apa sing nggawe aku beresiko kena HIV?

Ora ana kasus khusus kanggo wong sing ngalami HIV (ngambung, rimming utawa dilat dubur, utawa masturbasi). Topping (nglebokake alat kelamin lanang ing dubur) utawa bottoming (dubur lanang kalebon kelamin lanang) kanthi kondom resikone cendhek banget (kanthi catetan kondom kudu tetap kejaga). Topping tanpa kondom resikone sedeng lan Bottoming tanpa kondom resikone dhuwur.

Perkara kasebut mung kedadeyan ing HIV lan ora nang penyakit seksual liyane kayata syphilis, gonorea, chlamydia utawa hepatitis.