Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Apa sing kudu aku takoke kanggo mitayake menawa Aku entuk tes STD sacara lengkap?

Jawaban kanggo pitakonan iki gumantung saka prilaku seks sing Sampeyan wis tindakake. Dokter biasane bakal njupuk tes HIV, nindakake tes getih kanggo sifilis, lan tes urin kanggo STD sampeyan ing wilayah genital. Yen sampeyan nglakoke seks oral, sampeyan kudu yakin manawa dhokter nglakoke pengusapan cangkem kanggo pemeriksaan STD, lan yen sampeyan nglakoke bottoming, sampeyan kudu yakin manawa dhokter uga bakal nglakoke pengusapan dubur.

Penting banget uga nindakake tes paling ora sapisan kanggo ngerteni manawa Sampeyan duwe Hepatitis B, ngonoa karo Hepatitis C, utamane yen sampeyan ngalami HIV positif.

Mangga deleng video siji menit iki saka Greater Than AIDS kanggo informasi luwih lengkap. (situs ing basa Inggris)