Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Apa PrEP kasedhiya ing negaraku?

Truvada dikembangake kanggo nglawan virus kanggo wong sing HIV positip, nanging saiki wong-wong sing HIV negatip bisa nggunakake yen dekne kapapar virus. Administrasi Pangan lan Narkoba Amerika Serikat saiki wis nyetujoni Truvada dadi PrEP kaya sing wis ditindakake dening lembaga pemerintah ing Peru, Prancis, Afrika Kidul, Kenya, Israel lan Kanada.

Ana sawetara negara kayata Thailand lan Brasil sing PrEP kasedhiya kanggo sawetara wong liwat uji klinis. Lan ing sawetara papan, para aktivis njaluk akses kanggo PrEP, nanging targete durung mampu terwujud.

Mangga deleng PrEP Watch kanggo saben negara.

Yen sampeyan ana ing Indonesia, bukak jangkoan PrEP neng kene.

Yen Sampeyan ana ing Amerika Serikat. Mangga deleng papan lokasi PrEP neng kene.