Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Apa obat HIV utawa PrEP bakal nyebabake konflik karo hormon transgender?

Ora kabeh wong trans nggunakake hormon minangka bagean perawatan kesehatan sing ana hubungane karo identitas jender nanging akeh sing nindakake. Ora ana interaksi sing dingerteni antarane kabeh bentuk terapi panggantos hormon lan PrEP.

Mangga deleng video siji menit iki saka Greater Than AIDS kanggo informasi luwih lengkap. (situs ing basa Inggris)