Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Apa kuwi PrEP?

PrEP yaiku perawatan paling anyar lan paling efektif kanggo nglawan HIV. PrEP yaiku perawatan sing efektif kanggo nyegah panularan HIV sacara konsisten. PrEP ora nyegah penyakit kelamin liyane.

Saiki pil sing disetujoni kanggo nyegah HIV yaiku Truvada sing diombe saben dina. Truvada saiki mung disetujoni diombe dening wong sing HIV negatif kaya PrEP ing sawetara negara, nanging Truvada bakal luwih akeh.

Mangga deleng video 90 menit iki saka Greater Than Aids kanggo informasi luwih lengkap. (situs ing basa Inggris)