Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Apa kuwi PEP?

PEP yaiku singkatan saka Post-Exposure Prophylaxis. Boten kados kaya PrEP sing dijupuk kanggo wong sing ngalami HIV negatif, PEP dijupuk sakwisane lan bisa nyegah kedadeane duplikasi virus lan bisa nggawe "omah" neng jero awak.

Mangga deleng video 90 menit iki saka Greater Than AIDS kanggo informasi luwih lengkap. (situs ing basa Inggris)