Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Apa kula bisa nandhang HIV seko oral seks?(seks nganggo cangkem)

Seks oral luwih cilik kemungkinane kanggo ngulakne HIV tinimbang seks anal (seks liwat dubur) utawa seks vaginal, nanging virus isih bisa mlebu ing awake Sampeyan saka tatu. Ana sawetara kasus sing wis didokumentasikake babagan wong sing ngalami HIV saka tutuk, nanging arang banget.

Kanggo informasi luwih lengkap, monggo deleng sumber iki. (situs ing basa Inggris)