Nothing found
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Apa dokter perlu ngerti orientasi seksual utawa identitas jenderku?

Ukara iki pancen angel dijawab. Kanggo sawetara wong, perkara iki dianggep ora aman yen dekne ngandhani dokter, utamane ing negara-negara ing ngendi dadi Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender (LGBT) iku ora sah utawa kanthi tembung liya privasi dokter lan pasien ora dijamin karo Undang-Undang.

Nanging, yen awake dhewe ngandel marang dhokter, dheweke bakal bisa ngurus kita uga becik. Ngomong karo dheweke babagan identitas jender, orientasi seksual lan masalah seks supaya dheweke bisa ngidini Sampeyan nglakoake tes sing dibutuhake.

Elinga menawa Sampeyan pantes kanggo bisa ngomong karo dokter kanthi aman lan bebas saka rasa isin. Yen dokter nyoba nerangake marang Sampeyan babagan orientasi seksual, identitas jender utawa prilaku seks Sampeyan sing salah, wicara kanthi sopan manawa Sampeyan mung pengin ngobrol babagan perawatan nalika Sampeyan ngunjungi dokter.

Mangga deleng video siji menit iki saka Greater Than AIDS kanggo informasi luwih lengkap. (situs ing basa Inggris)